Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
2.11.11 16:46

Já jsem byla u doktora v pondělí,na 28.11 sme objednaný na ultrazvuk a nějaký vyšetření,tak snad bude všechno v pořádku,ikdyž jsem zatím ze všeho spíš vyplašená… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.11.11 17:32

Ahojky, já taky objevila // v září-konkrétně 7.9…pár dnů před mýma 25. narozkama-takže super dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.11.11 17:41
werunqa píše:
Ahojky, já taky objevila // v září-konkrétně 7.9…pár dnů před mýma 25. narozkama-takže super dárek :kytka:

Gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.11.11 18:22

Ahoj :kytka:
Taky se přidávám ke gratulaci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.11.11 18:58

Díky holky..pracovali jsme na tom 9 měsíců a už jsem pomalu přestávala doufat.. Plánovala jsem jak by bylo hezké,kdyby mi to vyšlo na narozeniny..a podařilo se.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
2.11.11 19:37

Anisko, jak to, ze jsi zatim vyplasena?? Nevim jestli mi neco neuniklo…??
Jinak vitam nove holciny :-)))
Tak to moje bricho zacina byt lepsi,misto toho zase nastoupili nevolnosti :mrgreen: takze ja mam porad neco :-D Cetla jsem, ze jste probiraly vahu :-) Tak ja taky mela pri prvnim tehu zravou (ale i blici), takze jsem do pateho mesice pribrala pouze jedno kilco :-D no a pak to slo :mrgreen: nakonec jsem mela 14kg nahore… malej se narodil celkem malej 48cm a 2850, břicho jsem taky mela maly :-D do sedmyho mesice mi nikdo neveril, ze jsem tehotna :lol: ale kdyz jsem sla s porodnice,tak jsem mela jen 4kg nahore! Nevim, kde se to tam vsechno ztratilo, asi zadrzena voda :palec: Takze se mi podarilo lehce zhubnout a nechala jsem si taky napsat antiko… ha ha ha… vaha sla taky rychle nahoru, ze jsem se nestacila divit, pritom jsem s tim pred porodem nikdy nemela problem… tak jsem ji po dvou mesicich hned vysadila a bylo to… postupne to slo dolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.11.11 19:49
tyynka píše:
Tak po několikatýdenním pročítání místních diskuzí jsem našla tu, která mě donutila se zaregistrovat :)
Dvě čárky jsme na testu objevili kolem dvacátého září, v šestém týdnu jsem byla poprvé u doktora a srdíčko jsem viděla, takže si myslím, že v šestém by to mělo být akorát :)
Teď jsem v 11. týdnu, čekám na 15. listopad na první oficiální ultrazvuk, doma máme ten z šestého týdne, ale vidět tam není vážně skoro nic :) Ten den odpoledne na NT screening, takže nervy budou, ale snad bude vše v pořádku.
A první termín 21. května :) Jinak se hlásím jako prozatím nejmladší, je mi 19…
Všem nastávajíícm maminkám gratuluju :kytka:

Mě bylo v květnu 20, takže taky jsem jedna z těch mladších. Jinak gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
2.11.11 20:15

Radmiko, jak jsi dopadla s tou neschopenkou??? ptala jsi se ho? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.11 21:11
lísteček píše:
Radmiko, jak jsi dopadla s tou neschopenkou??? ptala jsi se ho? :-D

Ahojte mamusky, jeste dneska sedim v praci, mam tady opravare a delaji nam svetla tak ani nevim kdy dorazim domu..
No ta doktorka me tak rychle odpalkovala ze jsem nemela sanci ji cokoliv rict ani o obrazek :( i tu tecku bych si klidne dala na lednici :palec: tak si zitra zavolam k jinemu doktorovi, chodi k nemu kamaradka a je s nim nadmiru spokojena, tak mi to taky domluvila.. a na kontrolu asi pôjdu zase nekdy behem 14 dnu tak snad pujde videt i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.11 21:11

Vitam a gratuluju vsem novym maminkam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
2.11.11 21:13

Radmika : tak :srdce: uz pak urcite videt bude :-) To je dobre, ze jsi zmenila doktora hned na zacatku… ja jsem to taky udelala a jsem nad miru spokojena..!!! Hlavne jsem vic v klidu, muj prvni gyn. mi taky vubec nic nerikal a ja jsem z toho byla uplne hotova, ze nic nevim.. pokazdy jsem si doma rekla, ze se ho musim zeptat na to a to ato.. a pak skutek utek… byl se mnou tak rychle hotovej, ze jsem se ani nestacila nadechnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.11 21:49

No prave a vis co dozvim se toho hodne na netu, takze jsem pak chytrá jak rádio a proto to chci slyšet třeba nějak i od něj… ale prostě když se nic neděje a jen mi řekne : kde pracujete ? V obchodě … Tak to je v pohodě to dáte :D :D tak jsem z toho byla mimo… prace jí zajímá, ale co můj zdravotní stav ? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
3.11.11 08:23

Holky je tu niekto z Prahy? Ja som zo svojím doktorom spokojná. Všetko vysvetlí, opýta sa či chcem niečo vedieť, pri vyšetrení všetko referuje… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.11.11 08:30

Já budu asi pracovat dokud tu půjde, protože nemám fyzicky náročnou práci, ale zato psychicky, toho se trošku obávám, někdy mě teď chytají záchvaty vzteku :lol: a mám chuť se vším v práci praštit a jít domu.
Lísteček: ta antikoncepce je zrádná, já po ní přibírala vždycky, teď před otěhotněním jsem jí asi už přes rok nebrala a určitě jsem se cítila lépe. Ještě jsem se chtěla zeptat na to cvičení, chodily jste některé na nějaké to cvičení pro těhotné? Má to nějaký efekt? Díky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
3.11.11 09:08

Renne, ja bych rada na nejake to cviceni chodila,ale tady u nas v prd… nic takovyho neni :cry:
Radmika : ja si teda myslim, ze by doktorku mel hlavne zajima tvuj zdravotni stav! A ma to u sebe v papirech nebo jsi to tam jeste neuvadela? Ja teda kdyz jsem se ted registrovala u novyho, tak se me hned sestricka ptala na muj zdravotni stav.. pak jsem sla k doktorovi a ten se mnou vsechno probral! Ten internet to je dobrej mor :-D ja si vzdycky neco najdu a pak mam z toho nervy :-D Ale ted uz to az tak nedelam,ale s prvnim.. to jsem tady cetla vsechny diskuze…:-D
Uz za tyden jdu na kontrolu :-)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky