Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem byla u doktora v pondělí,na 28.11 sme objednaný na ultrazvuk a nějaký vyšetření,tak snad bude všechno v pořádku,ikdyž jsem zatím ze všeho spíš vyplašená… ![]()
Ahojky, já taky objevila // v září-konkrétně 7.9…pár dnů před mýma 25. narozkama-takže super dárek ![]()
werunqa píše:
Ahojky, já taky objevila // v září-konkrétně 7.9…pár dnů před mýma 25. narozkama-takže super dárek
Gratuluju! ![]()
Díky holky..pracovali jsme na tom 9 měsíců a už jsem pomalu přestávala doufat.. Plánovala jsem jak by bylo hezké,kdyby mi to vyšlo na narozeniny..a podařilo se.. ![]()
Anisko, jak to, ze jsi zatim vyplasena?? Nevim jestli mi neco neuniklo…??
Jinak vitam nove holciny ![]()
Tak to moje bricho zacina byt lepsi,misto toho zase nastoupili nevolnosti
takze ja mam porad neco
Cetla jsem, ze jste probiraly vahu
Tak ja taky mela pri prvnim tehu zravou (ale i blici), takze jsem do pateho mesice pribrala pouze jedno kilco
no a pak to slo
nakonec jsem mela 14kg nahore… malej se narodil celkem malej 48cm a 2850, břicho jsem taky mela maly
do sedmyho mesice mi nikdo neveril, ze jsem tehotna
ale kdyz jsem sla s porodnice,tak jsem mela jen 4kg nahore! Nevim, kde se to tam vsechno ztratilo, asi zadrzena voda
Takze se mi podarilo lehce zhubnout a nechala jsem si taky napsat antiko… ha ha ha… vaha sla taky rychle nahoru, ze jsem se nestacila divit, pritom jsem s tim pred porodem nikdy nemela problem… tak jsem ji po dvou mesicich hned vysadila a bylo to… postupne to slo dolu ![]()
tyynka píše:
Tak po několikatýdenním pročítání místních diskuzí jsem našla tu, která mě donutila se zaregistrovat
Dvě čárky jsme na testu objevili kolem dvacátého září, v šestém týdnu jsem byla poprvé u doktora a srdíčko jsem viděla, takže si myslím, že v šestém by to mělo být akorát
Teď jsem v 11. týdnu, čekám na 15. listopad na první oficiální ultrazvuk, doma máme ten z šestého týdne, ale vidět tam není vážně skoro nicTen den odpoledne na NT screening, takže nervy budou, ale snad bude vše v pořádku.
A první termín 21. květnaJinak se hlásím jako prozatím nejmladší, je mi 19…
Všem nastávajíícm maminkám gratuluju
Mě bylo v květnu 20, takže taky jsem jedna z těch mladších. Jinak gratuluji ![]()
Radmiko, jak jsi dopadla s tou neschopenkou??? ptala jsi se ho? ![]()
lísteček píše:
Radmiko, jak jsi dopadla s tou neschopenkou??? ptala jsi se ho?
Ahojte mamusky, jeste dneska sedim v praci, mam tady opravare a delaji nam svetla tak ani nevim kdy dorazim domu..
No ta doktorka me tak rychle odpalkovala ze jsem nemela sanci ji cokoliv rict ani o obrazek
i tu tecku bych si klidne dala na lednici
tak si zitra zavolam k jinemu doktorovi, chodi k nemu kamaradka a je s nim nadmiru spokojena, tak mi to taky domluvila.. a na kontrolu asi pôjdu zase nekdy behem 14 dnu tak snad pujde videt i ![]()
Radmika : tak
uz pak urcite videt bude
To je dobre, ze jsi zmenila doktora hned na zacatku… ja jsem to taky udelala a jsem nad miru spokojena..!!! Hlavne jsem vic v klidu, muj prvni gyn. mi taky vubec nic nerikal a ja jsem z toho byla uplne hotova, ze nic nevim.. pokazdy jsem si doma rekla, ze se ho musim zeptat na to a to ato.. a pak skutek utek… byl se mnou tak rychle hotovej, ze jsem se ani nestacila nadechnout!
No prave a vis co dozvim se toho hodne na netu, takze jsem pak chytrá jak rádio a proto to chci slyšet třeba nějak i od něj… ale prostě když se nic neděje a jen mi řekne : kde pracujete ? V obchodě … Tak to je v pohodě to dáte
tak jsem z toho byla mimo… prace jí zajímá, ale co můj zdravotní stav ? ![]()
Holky je tu niekto z Prahy? Ja som zo svojím doktorom spokojná. Všetko vysvetlí, opýta sa či chcem niečo vedieť, pri vyšetrení všetko referuje… ![]()
Já budu asi pracovat dokud tu půjde, protože nemám fyzicky náročnou práci, ale zato psychicky, toho se trošku obávám, někdy mě teď chytají záchvaty vzteku
a mám chuť se vším v práci praštit a jít domu.
Lísteček: ta antikoncepce je zrádná, já po ní přibírala vždycky, teď před otěhotněním jsem jí asi už přes rok nebrala a určitě jsem se cítila lépe. Ještě jsem se chtěla zeptat na to cvičení, chodily jste některé na nějaké to cvičení pro těhotné? Má to nějaký efekt? Díky ![]()
Renne, ja bych rada na nejake to cviceni chodila,ale tady u nas v prd… nic takovyho neni ![]()
Radmika : ja si teda myslim, ze by doktorku mel hlavne zajima tvuj zdravotni stav! A ma to u sebe v papirech nebo jsi to tam jeste neuvadela? Ja teda kdyz jsem se ted registrovala u novyho, tak se me hned sestricka ptala na muj zdravotni stav.. pak jsem sla k doktorovi a ten se mnou vsechno probral! Ten internet to je dobrej mor
ja si vzdycky neco najdu a pak mam z toho nervy
Ale ted uz to az tak nedelam,ale s prvnim.. to jsem tady cetla vsechny diskuze…:-D
Uz za tyden jdu na kontrolu
![]()