Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
3.11.11 12:31
werunqa píše:
Mám termín podle PM 10.5. ,ale jsem zvědavá, jaký mi bude vycházet podle ultrazvuku.. :nevim:

A kdy jdeš na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.11.11 12:36
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Mám termín podle PM 10.5. ,ale jsem zvědavá, jaký mi bude vycházet podle ultrazvuku.. :nevim:
A kdy jdeš na ultrazvuk?

nevím-jak to myslíš?Pokaždé když jdu ke gynekologovy, tak mi dělá ultrazvuk-teď jdu do těhu poradny 8.11..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.11.11 12:37

Ženský koukám, že to nemáte lehký, ty nemoci jsou hrozný, tak přeji ať je vše O.K., císař už je dneska úplně běžný, to bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.11.11 12:37
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
A kdy jdeš na ultrazvuk?
nevím-jak to myslíš?Pokaždé když jdu ke gynekologovy, tak mi dělá ultrazvuk-teď jdu do těhu poradny 8.11..

No já mám takovýho zvláštního doktora a ten mi dělal ultrazvuk v 7tt a teď jdu až 28.11… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.11.11 12:40
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
A kdy jdeš na ultrazvuk?
nevím-jak to myslíš?Pokaždé když jdu ke gynekologovy, tak mi dělá ultrazvuk-teď jdu do těhu poradny 8.11..
No já mám takovýho zvláštního doktora a ten mi dělal ultrazvuk v 7tt a teď jdu až 28.11… :-(

To já od prvního dne, kdy jsem mu řekla, že jsem podle testu těhotná pravidelně podstupuju ultrazvuk,a to mi pak ještě pošle fotku na email.. :huban: .To teda nechápu, jak to, že ty to tak nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.11.11 12:41
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
A kdy jdeš na ultrazvuk?
No já mám takovýho zvláštního doktora a ten mi dělal ultrazvuk v 7tt a teď jdu až 28.11… :-(
To já od prvního dne, kdy jsem mu řekla, že jsem podle testu těhotná pravidelně podstupuju ultrazvuk,a to mi pak ještě pošle fotku na email.. :huban: .To teda nechápu, jak to, že ty to tak nemáš?

No já to taky nechápu…Taky bych chtěla takovýho doktora jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.11.11 12:48

A odkud jsi??Já měla předtím taky blbýho doktora-který u mě přehlídl zánět dělohy, díky kterému jsem nemohla dlouho otěhotnět..Naštěstí jsem přešla k novému a jsem spokojená..stačilo brát 2 týdny antibiotika, měsíc bez sexu-zrovna na dovolené :zed: .Ale jak jsme se vrátili, tak za 3 týdny už byly // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.11.11 13:01
werunqa píše:
A odkud jsi??Já měla předtím taky blbýho doktora-který u mě přehlídl zánět dělohy, díky kterému jsem nemohla dlouho otěhotnět..Naštěstí jsem přešla k novému a jsem spokojená..stačilo brát 2 týdny antibiotika, měsíc bez sexu-zrovna na dovolené :zed: .Ale jak jsme se vrátili, tak za 3 týdny už byly // :srdce:

Já právě přemýšlím že bych šla k jinému,tak uvidím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.11.11 13:11
Aniska888 píše:
werunqa píše:
A odkud jsi??Já měla předtím taky blbýho doktora-který u mě přehlídl zánět dělohy, díky kterému jsem nemohla dlouho otěhotnět..Naštěstí jsem přešla k novému a jsem spokojená..stačilo brát 2 týdny antibiotika, měsíc bez sexu-zrovna na dovolené :zed: .Ale jak jsme se vrátili, tak za 3 týdny už byly // :srdce:
Já právě přemýšlím že bych šla k jinému,tak uvidím no…

Pokud se ti u něho nelíbí-tak neváhej..Já se taky dlouho rozhodovala-navíc jsem k tomu bývalému gyn. musela dojíždět-už jenom to mě donutilo-jelikož sem si říkala,že se pomalu každý druhý týden vláčet z bříškem tak daleko..to ani náhodou..navíc to byl starej hulvát..spousta ženských si na něho stěžovala a odešla od něho.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.11.11 13:34
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Pokud se ti u něho nelíbí-tak neváhej..Já se taky dlouho rozhodovala-navíc jsem k tomu bývalému gyn. musela dojíždět-už jenom to mě donutilo-jelikož sem si říkala,že se pomalu každý druhý týden vláčet z bříškem tak daleko..to ani náhodou..navíc to byl starej hulvát..spousta ženských si na něho stěžovala a odešla od něho.. :cert:

Asi mi nic jiného nezbývá,tohle mi fakt nepříjde normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.11.11 13:36
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Pokud se ti u něho nelíbí-tak neváhej..Já se taky dlouho rozhodovala-navíc jsem k tomu bývalému gyn. musela dojíždět-už jenom to mě donutilo-jelikož sem si říkala,že se pomalu každý druhý týden vláčet z bříškem tak daleko..to ani náhodou..navíc to byl starej hulvát..spousta ženských si na něho stěžovala a odešla od něho.. :cert:

A nebo se ho zeptej, jak to, že ti dělá ultrazvuk jednou za 100 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.11.11 13:40
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
A nebo se ho zeptej, jak to, že ti dělá ultrazvuk jednou za 100 let..

A on mi řekne že je to normální…A já vím prd co je normální a co ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.11.11 13:45

No holky a vite co mi prijde divny ? Ani krev mi nebrala, tak ani neznam hcg.. ani moc jsem nedonesla… :( nastesti uz jsem objednana k tomu novymu doktorovi na 14.11. tak snad pujde neco videt podle posledni ms by to mel byt zacatek 9 tydne… tak snad uz neco uvidime ;)
Jinak taky zavidim vsem co se muzou valet a odpocivat doma… ja tvrdnu v praci na 11 smenach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
3.11.11 13:47

A když jdeš k němu do poradny, tak co tam celou dobu děláte?Mě vždycky sestřička změří tlak, a pak mě pošle za doktorem, ten se mě ptá na všechno možný-jak se cítím, jestli nešpiním atd..zapíše si to..a pak mě pošle vysléct za paraván, vyhoupnu se do lehátka a mrkáme na mimi.. :potlesk: .Ukáže mi co a jak, změří ho, jdu se obléct, on si to naťuká do PC,pošle mi emailem fotku a zapíše do těhu průkazky, domluvíme se na dalším termínu poradny,popřípadě pořešíme moji neschopenku a jdu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.11.11 13:48
Radmika píše:
No holky a vite co mi prijde divny ? Ani krev mi nebrala, tak ani neznam hcg.. ani moc jsem nedonesla… :( nastesti uz jsem objednana k tomu novymu doktorovi na 14.11. tak snad pujde neco videt podle posledni ms by to mel byt zacatek 9 tydne… tak snad uz neco uvidime ;)
Jinak taky zavidim vsem co se muzou valet a odpocivat doma… ja tvrdnu v praci na 11 smenach :(

Já jsem sice doma,ale žádná sranda to není,vůbec to neutíká…Srdíčko už by mělo být vidět po 6 týdnu,tak se těš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí