Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
werunqa píše:
Mám termín podle PM 10.5. ,ale jsem zvědavá, jaký mi bude vycházet podle ultrazvuku..
A kdy jdeš na ultrazvuk?
Aniska888 píše:werunqa píše:A kdy jdeš na ultrazvuk?
Mám termín podle PM 10.5. ,ale jsem zvědavá, jaký mi bude vycházet podle ultrazvuku..
nevím-jak to myslíš?Pokaždé když jdu ke gynekologovy, tak mi dělá ultrazvuk-teď jdu do těhu poradny 8.11..
Ženský koukám, že to nemáte lehký, ty nemoci jsou hrozný, tak přeji ať je vše O.K., císař už je dneska úplně běžný, to bude v pořádku ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:nevím-jak to myslíš?Pokaždé když jdu ke gynekologovy, tak mi dělá ultrazvuk-teď jdu do těhu poradny 8.11..werunqa píše:A kdy jdeš na ultrazvuk?
No já mám takovýho zvláštního doktora a ten mi dělal ultrazvuk v 7tt a teď jdu až 28.11… ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:No já mám takovýho zvláštního doktora a ten mi dělal ultrazvuk v 7tt a teď jdu až 28.11…Aniska888 píše:nevím-jak to myslíš?Pokaždé když jdu ke gynekologovy, tak mi dělá ultrazvuk-teď jdu do těhu poradny 8.11..werunqa píše:A kdy jdeš na ultrazvuk?
To já od prvního dne, kdy jsem mu řekla, že jsem podle testu těhotná pravidelně podstupuju ultrazvuk,a to mi pak ještě pošle fotku na email..
.To teda nechápu, jak to, že ty to tak nemáš?
werunqa píše:Aniska888 píše:To já od prvního dne, kdy jsem mu řekla, že jsem podle testu těhotná pravidelně podstupuju ultrazvuk,a to mi pak ještě pošle fotku na email..werunqa píše:No já mám takovýho zvláštního doktora a ten mi dělal ultrazvuk v 7tt a teď jdu až 28.11…Aniska888 píše:nevím-jak to myslíš?Pokaždé když jdu ke gynekologovy, tak mi dělá ultrazvuk-teď jdu do těhu poradny 8.11..werunqa píše:A kdy jdeš na ultrazvuk?
Mám termín podle PM 10.5. ,ale jsem zvědavá, jaký mi bude vycházet podle ultrazvuku...To teda nechápu, jak to, že ty to tak nemáš?
No já to taky nechápu…Taky bych chtěla takovýho doktora jako ty…
A odkud jsi??Já měla předtím taky blbýho doktora-který u mě přehlídl zánět dělohy, díky kterému jsem nemohla dlouho otěhotnět..Naštěstí jsem přešla k novému a jsem spokojená..stačilo brát 2 týdny antibiotika, měsíc bez sexu-zrovna na dovolené
.Ale jak jsme se vrátili, tak za 3 týdny už byly // ![]()
werunqa píše:
A odkud jsi??Já měla předtím taky blbýho doktora-který u mě přehlídl zánět dělohy, díky kterému jsem nemohla dlouho otěhotnět..Naštěstí jsem přešla k novému a jsem spokojená..stačilo brát 2 týdny antibiotika, měsíc bez sexu-zrovna na dovolené.Ale jak jsme se vrátili, tak za 3 týdny už byly //
Já právě přemýšlím že bych šla k jinému,tak uvidím no…
Aniska888 píše:werunqa píše:Já právě přemýšlím že bych šla k jinému,tak uvidím no…
A odkud jsi??Já měla předtím taky blbýho doktora-který u mě přehlídl zánět dělohy, díky kterému jsem nemohla dlouho otěhotnět..Naštěstí jsem přešla k novému a jsem spokojená..stačilo brát 2 týdny antibiotika, měsíc bez sexu-zrovna na dovolené.Ale jak jsme se vrátili, tak za 3 týdny už byly //
Pokud se ti u něho nelíbí-tak neváhej..Já se taky dlouho rozhodovala-navíc jsem k tomu bývalému gyn. musela dojíždět-už jenom to mě donutilo-jelikož sem si říkala,že se pomalu každý druhý týden vláčet z bříškem tak daleko..to ani náhodou..navíc to byl starej hulvát..spousta ženských si na něho stěžovala a odešla od něho.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Pokud se ti u něho nelíbí-tak neváhej..Já se taky dlouho rozhodovala-navíc jsem k tomu bývalému gyn. musela dojíždět-už jenom to mě donutilo-jelikož sem si říkala,že se pomalu každý druhý týden vláčet z bříškem tak daleko..to ani náhodou..navíc to byl starej hulvát..spousta ženských si na něho stěžovala a odešla od něho..werunqa píše:Já právě přemýšlím že bych šla k jinému,tak uvidím no…
Asi mi nic jiného nezbývá,tohle mi fakt nepříjde normální…
Aniska888 píše:werunqa píše:Asi mi nic jiného nezbývá,tohle mi fakt nepříjde normální…Aniska888 píše:Pokud se ti u něho nelíbí-tak neváhej..Já se taky dlouho rozhodovala-navíc jsem k tomu bývalému gyn. musela dojíždět-už jenom to mě donutilo-jelikož sem si říkala,že se pomalu každý druhý týden vláčet z bříškem tak daleko..to ani náhodou..navíc to byl starej hulvát..spousta ženských si na něho stěžovala a odešla od něho..werunqa píše:Já právě přemýšlím že bych šla k jinému,tak uvidím no…
A nebo se ho zeptej, jak to, že ti dělá ultrazvuk jednou za 100 let..
werunqa píše:Aniska888 píše:A nebo se ho zeptej, jak to, že ti dělá ultrazvuk jednou za 100 let..werunqa píše:Asi mi nic jiného nezbývá,tohle mi fakt nepříjde normální…Aniska888 píše:Pokud se ti u něho nelíbí-tak neváhej..Já se taky dlouho rozhodovala-navíc jsem k tomu bývalému gyn. musela dojíždět-už jenom to mě donutilo-jelikož sem si říkala,že se pomalu každý druhý týden vláčet z bříškem tak daleko..to ani náhodou..navíc to byl starej hulvát..spousta ženských si na něho stěžovala a odešla od něho..werunqa píše:Já právě přemýšlím že bych šla k jinému,tak uvidím no…
A on mi řekne že je to normální…A já vím prd co je normální a co ne ![]()
No holky a vite co mi prijde divny ? Ani krev mi nebrala, tak ani neznam hcg.. ani moc jsem nedonesla…
nastesti uz jsem objednana k tomu novymu doktorovi na 14.11. tak snad pujde neco videt podle posledni ms by to mel byt zacatek 9 tydne… tak snad uz neco uvidime ![]()
Jinak taky zavidim vsem co se muzou valet a odpocivat doma… ja tvrdnu v praci na 11 smenach ![]()
A když jdeš k němu do poradny, tak co tam celou dobu děláte?Mě vždycky sestřička změří tlak, a pak mě pošle za doktorem, ten se mě ptá na všechno možný-jak se cítím, jestli nešpiním atd..zapíše si to..a pak mě pošle vysléct za paraván, vyhoupnu se do lehátka a mrkáme na mimi..
.Ukáže mi co a jak, změří ho, jdu se obléct, on si to naťuká do PC,pošle mi emailem fotku a zapíše do těhu průkazky, domluvíme se na dalším termínu poradny,popřípadě pořešíme moji neschopenku a jdu.. ![]()
Radmika píše:
No holky a vite co mi prijde divny ? Ani krev mi nebrala, tak ani neznam hcg.. ani moc jsem nedonesla…nastesti uz jsem objednana k tomu novymu doktorovi na 14.11. tak snad pujde neco videt podle posledni ms by to mel byt zacatek 9 tydne… tak snad uz neco uvidime
Jinak taky zavidim vsem co se muzou valet a odpocivat doma… ja tvrdnu v praci na 11 smenach
Já jsem sice doma,ale žádná sranda to není,vůbec to neutíká…Srdíčko už by mělo být vidět po 6 týdnu,tak se těš ![]()