Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak uvidim, tyden asi dva tomu jeste necham… a pak tam skocim znova, diky baby ![]()
Ahojte…
já od doktora co se mnou nemluvil odešla… taky jsem tam přišla, dokonce se i sama ptala (já teda na toxoplazmozu - přece jen, žiju doma s kočkou a v té době i 4 koťaty)a jediná odpověď bylo vždycky nějaký zabručení. Prostě komunikace nulová. Tak jsem šla jinam a teď se mě dr. na vše ptá, všechno vysvětlí (česky
), prostě super… ![]()
Uvidíme, jak se bude chovat teď. Sestřenice u ní byla celé těhotenství a nestěžovala si. Akorát občas na jednu nepříjemnou sestřičku
po 2 týždňoch čakanie na termín 1. „naozajstnej“ kontroly som sa dočkala. Bolo to príjemné „povídání“ s MUDr. už mám aj preukaz. Hneď ako som sa dozvedela že som v tom, tak som išla k MUDr. hneď mi to potvrdil cez ultrazvuk, doporučil mi vitamíny a poslal domov. Dneska mi ukázal PLŮDEK (som v 7+4) termín porodu mám 17.06.2012 na ultrazvuku bolo nádherné vidieť to malinkaté
jak bilo jak blázen
teraz idem na poradu až za 4 týždne. Povedal, že mi bude robiť kadejaké vyšetrenia… tak snáď… ![]()
jo a dneska bol 1. deň kedy mi nebolo zle
to je príjemný až zvláštny pocit, ale už mi asi z toho šibe ![]()
Holky, ja se nemam vubec na co ptat, doktor se chtel bavit a celkem jsem ho odbyla. Vse jsem se uz totiz dozvedela tady.
A Vase zkusenosti jsou pro me vic nez nazor jednoho chlapa, trebaze doktora.
Ale ja to beru, ze se treba nepotrebujes ptat protoze se dozvis vse tady, ale prece jen doktor je doktor a kazda jsme jina, tedy i jine problemy… tak bych od nej chtela trochu ochoty a rad…
To je jako by za mnou prisel nekdo do obchodu a ja na nej jen koukala a nemluvila, tak by ten zákaznik odesel… ![]()
Takze proste kdyz si v secno platim, tak mam snad narok na komunikaci…
Radmika píše:
Ale ja to beru, ze se treba nepotrebujes ptat protoze se dozvis vse tady, ale prece jen doktor je doktor a kazda jsme jina, tedy i jine problemy… tak bych od nej chtela trochu ochoty a rad…
To je jako by za mnou prisel nekdo do obchodu a ja na nej jen koukala a nemluvila, tak by ten zákaznik odesel…
Takze proste kdyz si v neco platim, tak mam snad narok na komunikaci…
ahojky holky, vubec jsem se sem ted nemohla dostat. Vitam nove mamci cekatelky a RADMIKO, GRATULUJI K POTVRZENI TEHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Ja porad trpim jako zvire
to neni snad ani mozny..
uz mi neni uplne tak desne zle ( z ceho jsem trochu nervozni),ale to bricho… ja ho mam furt tak nafoukly, ze to neni mozny.. porad me picha, beru ten esmpumisam… jak mi minule pomahal,tak ted nic… tak ja uz nevim co mam delat
proste mi ty prdy litaj ve strevech a delaj bordel… ven nejdou ani nahodou…
poradte neco, nebo ja se uz vazne zcvoknu..... v lekarne mi rekli, ze v prvnim trimestru nemuzu zadny leky, ani zadny prirodni projimadlo… nic… tak nejaka babska rada??? ![]()
lísteček píše:
ahojky holky, vubec jsem se sem ted nemohla dostat. Vitam nove mamci cekatelky a RADMIKO, GRATULUJI K POTVRZENI TEHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja porad trpim jako zvireto neni snad ani mozny..
uz mi neni uplne tak desne zle ( z ceho jsem trochu nervozni),ale to bricho… ja ho mam furt tak nafoukly, ze to neni mozny.. porad me picha, beru ten esmpumisam… jak mi minule pomahal,tak ted nic… tak ja uz nevim co mam delat
proste mi ty prdy litaj ve strevech a delaj bordel… ven nejdou ani nahodou…
poradte neco, nebo ja se uz vazne zcvoknu..... v lekarne mi rekli, ze v prvnim trimestru nemuzu zadny leky, ani zadny prirodni projimadlo… nic… tak nejaka babska rada???
Moc děkuji !!!!!!!!!! Já mám zase opačný problém, ne a ne jít na WC, muím si párkrát potáhnout cigarety a pak je to ok… tak alespoň 1× denně
nic jiného mi zatím nepomohlo ![]()
Neni mozny ze me to sem pustilo
![]()
To, ze prekopavaj stranky, kdyz vy mate noc, to je od nich moc pekny, ale jak se sem pak mame dostat my?? ![]()
Radmika strasne moc moc moc gratuluju!!! A nekur, ja taky prestala.. ze dne na den, hned po pozitivnim testu a to sem si myslela, ze nikdy kourit neprestanu ![]()
Tak jsem se objednala na ten patek tedka k doktorce, ale pak ze pojedeme k rodine, tak jsem tam volala a preobjednala sem se az na 14.11, sice meli termin mnohem driv, ale tak si rikam, at uz je aspon neco videt.
Jinak teda mne zacina byt pekne blbe, jeste sem teda ne
ale celej vcerejsek sem trpela a vcera vnoci mne bylo tak zle, ze sem musela vstat a jit si do kuchyne nacpat zaludek gumovejma bonbonama
to pomohlo ![]()
A dneska teda taky.. nemam vubec chut k jidlu, mam porad zaludek na vode, jediny dobry je, ze kdyz se najim, tak se to nezhorsi.
Jo a mam strasnou slintavku! ![]()
Maddison píše:
Neni mozny ze me to sem pustilo![]()
![]()
To, ze prekopavaj stranky, kdyz vy mate noc, to je od nich moc pekny, ale jak se sem pak mame dostat my??![]()
Radmika strasne moc moc moc gratuluju!!! A nekur, ja taky prestala.. ze dne na den, hned po pozitivnim testu a to sem si myslela, ze nikdy kourit neprestanu
Tak jsem se objednala na ten patek tedka k doktorce, ale pak ze pojedeme k rodine, tak jsem tam volala a preobjednala sem se az na 14.11, sice meli termin mnohem driv, ale tak si rikam, at uz je aspon neco videt.
Jinak teda mne zacina byt pekne blbe, jeste sem teda neale celej vcerejsek sem trpela a vcera vnoci mne bylo tak zle, ze sem musela vstat a jit si do kuchyne nacpat zaludek gumovejma bonbonama
to pomohlo
A dneska teda taky.. nemam vubec chut k jidlu, mam porad zaludek na vode, jediny dobry je, ze kdyz se najim, tak se to nezhorsi.
Jo a mam strasnou slintavku!
Ok mámo, já se teda pokusím přestat, kouřila jsem hodně až 30 cigaret denně, teď jsem to omezila cca na 7 denně, ale mám na ni chuť a jak si zapálím, tak mě to přejde…
takže jí típnu…
Já teda ne
ale strašně mě pálí žáha pělnej hnus
ale jinak na bolavý žaludek mi pomáhá se najíst… kousek chleba rohlík, prostě něco, mám pocit že mám pořád prázdné břicho
![]()
Dneska se dozvím, kdy půjdu k tomu novému doktorovi, ak jsem zvědavá, k němu se pak objednám až později ať tam jde taky něco vidět ![]()
Zatím papa jdu do práce
![]()
Holky já vás lituju. Vůbec vám ty nevolnosti nezávidím. Mě trápí jedině zuby
Teď v poslední době jinak vůbec nic. A teď rýma. Snad mě doktorka vezme krev i když budu nemocná
a nebo snad to do pátku nějak vyležím.