Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lísteček píše:
fuj, me je dnes tak těžko…připadám si jak balón
Ani mi nemluv, mne je hrozne tezko, a hlavne nevim co mam jist, sjem zvykla si v praci udelat polivku ze sacku, ale ta ma E… tak ja nevim co za hnusy tady mam jist
ach jo holky chci byt uz doma jsem nafoukla a pripadam si zae jsem ta ko 10 kg tezsi
![]()
Medvídek Pú píše:
Anisko, popředu, nebo pozadu…to je úplně jedno, hlavně, že je vše ok!!! Kdy jdeš na KO? Jéé to ti závidím 1× denně
Na KO zítra,musíme se domluvit jak se bude řešit to moje srdíčko ![]()
Ahoj Holky,můžu se k vám přidat?Já jsem momentálně 9+1tt a je mi teda fajn
jediný co mě vadí je ta únava.Na UTZ v 6+4tt už jsem měla malou fazolku a bylo
a teď jdu na další KO ve středu a už by tam mělo být vidět mimi.Pročítala jsem si vás A Radmiko kde prosím děláš že tam nemáte WC ani umyvadlo
to mě dostalo ![]()
Pracuju v Avionu… jako samozdrejme mame wv a umyvadlo, ale ne na nasi prodejne, jedine na spolecnych wc … takze peknej opruz
![]()
Katyl píše:
Ahoj Holky,můžu se k vám přidat?Já jsem momentálně 9+1tt a je mi teda fajnjediný co mě vadí je ta únava.Na UTZ v 6+4tt už jsem měla malou fazolku a bylo
a teď jdu na další KO ve středu a už by tam mělo být vidět mimi.Pročítala jsem si vás A Radmiko kde prosím děláš že tam nemáte WC ani umyvadlo
to mě dostalo
Vítej ![]()
Aniska888 píše:Katyl píše:Vítej
Ahoj Holky,můžu se k vám přidat?Já jsem momentálně 9+1tt a je mi teda fajnjediný co mě vadí je ta únava.Na UTZ v 6+4tt už jsem měla malou fazolku a bylo
to mě dostalo
Promiň tak zdravím… ale nejsi jeste na jine diskuzi ? ![]()
Aniska888 píše:Katyl píše:Vítej
to mě dostalo
Promiň tak zdravím… ale nejsi jeste na jine diskuzi ? ![]()
lísteček píše:
koukala jsem,ze nektery holky mivaji takovy metricky, nebo pod textem se jim objevi info o jejich tehu a me z toho nejde nic udelat, nemate s tim nejaku zkusenost??
OBJEVILA SEM AMERIKU!Nahoře máš lištu kde je fotoalbum tématu a spol. a je tam i zapnout podpisy a tradá konečně mi ten metřík funguje ,tak sem ti chtěla taky poradit když sme tady s tím tak zápasili ![]()
Tak to jo, ty obchoďáky to je hrůza no
Jsem i na jiných diskuzích. Jinak Anisko s tim ojevením ameriky,jsem si myslela že to bude tenhle problém ![]()
Katyl píše:
Tak to jo, ty obchoďáky to je hrůza noJsem i na jiných diskuzích. Jinak Anisko s tim ojevením ameriky,jsem si myslela že to bude tenhle problém
No my jsme to tu řešili včera myslím a nějak se nám nedařilo,tak proto taková radost,už mě to fakt vztekalo ![]()
Tak to chápu
mě trvalo spíš než jsem nastavila aby mi to ukazovalo správně jaký jsem týden ![]()
Radmika zítra na tebe budu myslet a držet palce,tak dej vědět jak si dopadla,ju?
Katyl píše:
Tak to chápumě trvalo spíš než jsem nastavila aby mi to ukazovalo správně jaký jsem týden
Tak to sem zase já měla napoprvé…
I do podpisu sem to dala jen se mi tu neukazovali.
Jinak koukám Anisko že jsem na tom časově skoro stejně
moje kolegyně z práce je zase asi týden po mě ![]()