Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
29.10.11 11:09

Prej 3× ja se z tebe asi pocuram, ale zase te chapu, ja jsem taky ze vseho vystresovana a bavim se s vama jako bych mela 100% jistotu, ze tam neco v tom brisku mam a protim jsem jeste nemela ani kontrolu, ale az mi doktor potvrdi ze tam neco je :D tak to tady s vama rozjedu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.10.11 11:11
Radmika píše:
No a ja tu fazolku tlacim v uzkych kalhotach a plnem brichu :( ale neni na zbyt nemuzu tady zatim sedet jak v bufetu ze :D
Horsi je ze zacinam opravdu pocitovat na nekter veci nechut a cekam na :poblion: jenze jak jsem uz psala tak tady v praci nemam wc a ani umyvadlo :( :( takze to bude tezke
A pritele neberu, vezmu ho asi na tu druhou kontrolu, teda pokud nejaka jeste bude ?

Jak jako jestli nejaka jeste bude?! Si pis ze bude!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 11:16
Radmika píše:
Prej 3× ja se z tebe asi pocuram, ale zase te chapu, ja jsem taky ze vseho vystresovana a bavim se s vama jako bych mela 100% jistotu, ze tam neco v tom brisku mam a protim jsem jeste nemela ani kontrolu, ale az mi doktor potvrdi ze tam neco je :D tak to tady s vama rozjedu :D :D

v kolik tam v pondeli jdes??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.10.11 11:18

To je hodin, no nic holky ja jdu slintat do polstaru a prdet do perin (prdy totiz zarazeny nemam :lol: :lol: :lol: ), tak dobrooou! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.10.11 11:23

No jdu tam na 12 a pak vam hned vsechno napisu a popisu, takze pocitejte kolem 14 hod ze dam vedet co a jak ju ?? Moc se tesim ale i bojim.
Ve kterem tydnu se da videt :srdce: ? Ja si myslim, ze podle kalkulacky bych tam mela jit v pondeli v 6 tydnu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 11:23
Maddison píše:
To je hodin, no nic holky ja jdu slintat do polstaru a prdet do perin (prdy totiz zarazeny nemam :lol: :lol: :lol: ), tak dobrooou! :mavam:

dobrou noc?? :-))) tak dobrou noc :-D
kolik tam mate hodin? tady je totiz pul dvacty dopolko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 11:26
Radmika píše:
No jdu tam na 12 a pak vam hned vsechno napisu a popisu, takze pocitejte kolem 14 hod ze dam vedet co a jak ju ?? Moc se tesim ale i bojim.
Ve kterem tydnu se da videt :srdce: ? Ja si myslim, ze podle kalkulacky bych tam mela jit v pondeli v 6 tydnu …

urcite dej vedet :-))) no ono to je ruzny, podle toho jakej ma doktor ultrazvuk :zed: s malym jsem videla srdicko az nekdy v 8tt a ted jsem zmenila doktora a :srdce: jsem videla 6+4
takze jen zalezi na vybaveni lekare :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.10.11 11:30

Doufam, ze to nebude zadnej socan :D :D chci vsechno hned videt… no a kdyz nepujde videt tak me asi pozve za 14 dni ne ? Potom az ve 12, holky musime to zvladnout!!! Ja uz chci byt ofiko maminka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 11:36

kdyz jsem byla poprve u dr. tak mi rekl ze jsem 5+4 ( i kdyz podle menzes to bylo o deset dni vic!!! holt jsem otehotnela pozdeji), to mi jen rekl, ze je mimi tam kde ma byt a ze tam je naznak srdecni akce. tak si me pozval zase za tyden,aby videl jestli mimi vyrostlo ( kvuli tomo 10-ti dennimu opozdeni). Nastesti vyrostli a 6+4 srdicko a vse o.k. ale ted me pozval na kontrolu az 10.11 :cry: takze po trech tydnech. S malym jsem chodila celou dobu po dvou.. (ale byla jsem po potratu,tak proto me asi hlidal vic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 11:37

ja uz chci mit prukazku :-) pak si budu teprve pripadat jako ofiko maminka :lol: nebo spis budu konecne v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.10.11 11:44
lísteček píše:
kdyz jsem byla poprve u dr. tak mi rekl ze jsem 5+4 ( i kdyz podle menzes to bylo o deset dni vic!!! holt jsem otehotnela pozdeji), to mi jen rekl, ze je mimi tam kde ma byt a ze tam je naznak srdecni akce. tak si me pozval zase za tyden,aby videl jestli mimi vyrostlo ( kvuli tomo 10-ti dennimu opozdeni). Nastesti vyrostli a 6+4 srdicko a vse o.k. ale ted me pozval na kontrolu az 10.11 :cry: takze po trech tydnech. S malym jsem chodila celou dobu po dvou.. (ale byla jsem po potratu,tak proto me asi hlidal vic)

Aha, no tak ja bych podle MS mela jit v 7 tydnu ale podle kalkulacky bych mela jit v 6 tydnu, no tak uvidim ve „kterem“ vlastne budu :D ale chci tam videt alespon tu tecku proste pidi midi mimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.10.11 11:45
lísteček píše:
ja uz chci mit prukazku :-) pak si budu teprve pripadat jako ofiko maminka :lol: nebo spis budu konecne v klidu :-)

Ja chci taky prukazku, vsichni chceme prukazku… my chceme prukazku, my chceme prukazku :D:D:D
A ja mam tezce dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 11:46

ja si myslim, ze to tam videt bude urcite :-))))) :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 11:47
Radmika píše:
lísteček píše:
ja uz chci mit prukazku :-) pak si budu teprve pripadat jako ofiko maminka :lol: nebo spis budu konecne v klidu :-)
Ja chci taky prukazku, vsichni chceme prukazku… my chceme prukazku, my chceme prukazku :D:D:D
A ja mam tezce dost :D
:potlesk: :potlesk: tak v pondeli rekni doktorovi,at nam ji napise vsem :-D ze ji taky chceme :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
29.10.11 12:13
Radmika píše:
lísteček píše:
kdyz jsem byla poprve u dr. tak mi rekl ze jsem 5+4 ( i kdyz podle menzes to bylo o deset dni vic!!! holt jsem otehotnela pozdeji), to mi jen rekl, ze je mimi tam kde ma byt a ze tam je naznak srdecni akce. tak si me pozval zase za tyden,aby videl jestli mimi vyrostlo ( kvuli tomo 10-ti dennimu opozdeni). Nastesti vyrostli a 6+4 srdicko a vse o.k. ale ted me pozval na kontrolu az 10.11 :cry: takze po trech tydnech. S malym jsem chodila celou dobu po dvou.. (ale byla jsem po potratu,tak proto me asi hlidal vic)
Aha, no tak ja bych podle MS mela jit v 7 tydnu ale podle kalkulacky bych mela jit v 6 tydnu, no tak uvidim ve „kterem“ vlastne budu :D ale chci tam videt alespon tu tecku proste pidi midi mimi :palec:

Pidi mini bude vypadat asi takhle v 6 týdnu,našla sem to někde na netu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí