Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prej 3× ja se z tebe asi pocuram, ale zase te chapu, ja jsem taky ze vseho vystresovana a bavim se s vama jako bych mela 100% jistotu, ze tam neco v tom brisku mam a protim jsem jeste nemela ani kontrolu, ale az mi doktor potvrdi ze tam neco je
tak to tady s vama rozjedu
![]()
Radmika píše:
No a ja tu fazolku tlacim v uzkych kalhotach a plnem brichuale neni na zbyt nemuzu tady zatim sedet jak v bufetu ze
Horsi je ze zacinam opravdu pocitovat na nekter veci nechut a cekam najenze jak jsem uz psala tak tady v praci nemam wc a ani umyvadlo
![]()
takze to bude tezke
A pritele neberu, vezmu ho asi na tu druhou kontrolu, teda pokud nejaka jeste bude ?
Jak jako jestli nejaka jeste bude?! Si pis ze bude!!!!!
Radmika píše:
Prej 3× ja se z tebe asi pocuram, ale zase te chapu, ja jsem taky ze vseho vystresovana a bavim se s vama jako bych mela 100% jistotu, ze tam neco v tom brisku mam a protim jsem jeste nemela ani kontrolu, ale az mi doktor potvrdi ze tam neco jetak to tady s vama rozjedu
![]()
v kolik tam v pondeli jdes??? ![]()
To je hodin, no nic holky ja jdu slintat do polstaru a prdet do perin (prdy totiz zarazeny nemam
), tak dobrooou! ![]()
No jdu tam na 12 a pak vam hned vsechno napisu a popisu, takze pocitejte kolem 14 hod ze dam vedet co a jak ju ?? Moc se tesim ale i bojim.
Ve kterem tydnu se da videt
? Ja si myslim, ze podle kalkulacky bych tam mela jit v pondeli v 6 tydnu …
Maddison píše:
To je hodin, no nic holky ja jdu slintat do polstaru a prdet do perin (prdy totiz zarazeny nemam![]()
![]()
), tak dobrooou!
dobrou noc??
tak dobrou noc ![]()
kolik tam mate hodin? tady je totiz pul dvacty dopolko ![]()
Radmika píše:
No jdu tam na 12 a pak vam hned vsechno napisu a popisu, takze pocitejte kolem 14 hod ze dam vedet co a jak ju ?? Moc se tesim ale i bojim.
Ve kterem tydnu se da videt? Ja si myslim, ze podle kalkulacky bych tam mela jit v pondeli v 6 tydnu …
urcite dej vedet
no ono to je ruzny, podle toho jakej ma doktor ultrazvuk
s malym jsem videla srdicko az nekdy v 8tt a ted jsem zmenila doktora a
jsem videla 6+4
takze jen zalezi na vybaveni lekare ![]()
Doufam, ze to nebude zadnej socan
chci vsechno hned videt… no a kdyz nepujde videt tak me asi pozve za 14 dni ne ? Potom az ve 12, holky musime to zvladnout!!! Ja uz chci byt ofiko maminka ![]()
kdyz jsem byla poprve u dr. tak mi rekl ze jsem 5+4 ( i kdyz podle menzes to bylo o deset dni vic!!! holt jsem otehotnela pozdeji), to mi jen rekl, ze je mimi tam kde ma byt a ze tam je naznak srdecni akce. tak si me pozval zase za tyden,aby videl jestli mimi vyrostlo ( kvuli tomo 10-ti dennimu opozdeni). Nastesti vyrostli a 6+4 srdicko a vse o.k. ale ted me pozval na kontrolu az 10.11
takze po trech tydnech. S malym jsem chodila celou dobu po dvou.. (ale byla jsem po potratu,tak proto me asi hlidal vic)
ja uz chci mit prukazku
pak si budu teprve pripadat jako ofiko maminka
nebo spis budu konecne v klidu ![]()
lísteček píše:
kdyz jsem byla poprve u dr. tak mi rekl ze jsem 5+4 ( i kdyz podle menzes to bylo o deset dni vic!!! holt jsem otehotnela pozdeji), to mi jen rekl, ze je mimi tam kde ma byt a ze tam je naznak srdecni akce. tak si me pozval zase za tyden,aby videl jestli mimi vyrostlo ( kvuli tomo 10-ti dennimu opozdeni). Nastesti vyrostli a 6+4 srdicko a vse o.k. ale ted me pozval na kontrolu az 10.11takze po trech tydnech. S malym jsem chodila celou dobu po dvou.. (ale byla jsem po potratu,tak proto me asi hlidal vic)
Aha, no tak ja bych podle MS mela jit v 7 tydnu ale podle kalkulacky bych mela jit v 6 tydnu, no tak uvidim ve „kterem“ vlastne budu
ale chci tam videt alespon tu tecku proste pidi midi mimi ![]()
lísteček píše:
ja uz chci mit prukazkupak si budu teprve pripadat jako ofiko maminka
nebo spis budu konecne v klidu
Ja chci taky prukazku, vsichni chceme prukazku… my chceme prukazku, my chceme prukazku ![]()
![]()
![]()
A ja mam tezce dost ![]()
Radmika píše:lísteček píše:Ja chci taky prukazku, vsichni chceme prukazku… my chceme prukazku, my chceme prukazku
ja uz chci mit prukazkupak si budu teprve pripadat jako ofiko maminka
nebo spis budu konecne v klidu
A ja mam tezce dost
Radmika píše:lísteček píše:Aha, no tak ja bych podle MS mela jit v 7 tydnu ale podle kalkulacky bych mela jit v 6 tydnu, no tak uvidim ve „kterem“ vlastne budu
kdyz jsem byla poprve u dr. tak mi rekl ze jsem 5+4 ( i kdyz podle menzes to bylo o deset dni vic!!! holt jsem otehotnela pozdeji), to mi jen rekl, ze je mimi tam kde ma byt a ze tam je naznak srdecni akce. tak si me pozval zase za tyden,aby videl jestli mimi vyrostlo ( kvuli tomo 10-ti dennimu opozdeni). Nastesti vyrostli a 6+4 srdicko a vse o.k. ale ted me pozval na kontrolu az 10.11takze po trech tydnech. S malym jsem chodila celou dobu po dvou.. (ale byla jsem po potratu,tak proto me asi hlidal vic)
ale chci tam videt alespon tu tecku proste pidi midi mimi
Pidi mini bude vypadat asi takhle v 6 týdnu,našla sem to někde na netu ![]()