Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
28.10.11 12:31

No zkus se domluvit se svym dokotorem, kdyby ti nahodou prisla kontrola, ta kte treba bude kryt ze jsi byla na pohotovosti nebo tak neco… a mas alespon vychazky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
28.10.11 16:47
Radmika píše:
No zkus se domluvit se svym dokotorem, kdyby ti nahodou prisla kontrola, ta kte treba bude kryt ze jsi byla na pohotovosti nebo tak neco… a mas alespon vychazky ?

jo,od 10 do 12 a pak 14-16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.10.11 21:41

No tak vidíš když se s ním nějak rozumně domluvíš tak to snad půjde ne ?
Holčiny, dneska moc nempokecám, jsem strašně unavená… a přejezená :D :D no jsem čuně :D
Víkend v práci, ale to se nejspíš někde přihlásím, tak zatím papa a klidný večír :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
28.10.11 22:21
Radmika píše:
No tak vidíš když se s ním nějak rozumně domluvíš tak to snad půjde ne ?
Holčiny, dneska moc nempokecám, jsem strašně unavená… a přejezená :D :D no jsem čuně :D
Víkend v práci, ale to se nejspíš někde přihlásím, tak zatím papa a klidný večír :palec:

No uvidím,dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 08:35

dobre rano holky :-) to jsem se dneska vyspala :-) malej spal u babicky a ja se jeste ted muzu valet v posteli.. :-) paradaaaa :) nesmim se zvednout z postele,jakmile se zvednu, bude mi zle… tak se budu jenom valet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.10.11 09:55
lísteček píše:
dobre rano holky :-) to jsem se dneska vyspala :-) malej spal u babicky a ja se jeste ted muzu valet v posteli.. :-) paradaaaa :) nesmim se zvednout z postele,jakmile se zvednu, bude mi zle… tak se budu jenom valet :dance:

závidím ze se muzes valet…ja uz sedim v praci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.10.11 10:04

Ahoj ráda se přidám, také jsme objevily // čárky na testu a to 14.9.2011 a to už jsem v to nedoufala,po skoro dvou letech zkoušení :cry: ..ale mimi si nás zkrátka našlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 10:05
lusy_yu píše:
Ahoj ráda se přidám, také jsme objevily // čárky na testu a to 14.9.2011 a to už jsem v to nedoufala,po skoro dvou letech zkoušení :cry: ..ale mimi si nás zkrátka našlo :srdce:

Velikanska gratulace :palec: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 10:05
Radmika píše:
lísteček píše:
dobre rano holky :-) to jsem se dneska vyspala :-) malej spal u babicky a ja se jeste ted muzu valet v posteli.. :-) paradaaaa :) nesmim se zvednout z postele,jakmile se zvednu, bude mi zle… tak se budu jenom valet :dance:
závidím ze se muzes valet…ja uz sedim v praci :-(

to pracujes i v sobotu??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 10:07

lusy a uz jsi byla u doktora?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.10.11 10:33

Taky velká gratulace :palec:
Jinak ano, pracuju i o vikendu, proto jsem se ptala jestli mam jit na nemocenskou ??? Jako ono se to nezda, ale lidi me zacinaji pekne s*** vis co, misto toho aby se taky valeli v posteli, lozi po obchodech a vymejsli bejkarny 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.10.11 10:38

Lusy: Taky strasne moc gratuluju! :kytka:

Mate holky nektera problemy se zacpou? Ja tim nikdy netrpela (spis naopak hehe) ale ted poslednich par tydnu je to teda peknej opruz. Jsem porad nafoukla, boli me bricho a celkove me to proste vadi, jenom do sebe hazu jidlo, ale nikudy to neodchazi. Pohybu mam si myslim dost, piju taky hodne, jim vyvazenou stravu :mrgreen: a stejne prd. Mam si zkusit koupit treba kefir, nebo neco podobnyho, co kdyz se vyslovi, tak me hned dalsi slovo napadne „prujem“? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.10.11 10:46

Radmika tobe uz se to do pondeli pekne krati, huu :-) zacinam byt nervozni za tebe.. to budes podle MS 6+0, ze? Kurnik ze bych se taky objednala driv? Ne, budu tvrda, vydrzim to do 14.11, to ma moje mamka narozky :lol: to by mel byt konec osmyho tydne, takze kdyby me objednala presne za 4 tydny potom na UZ ve 12. tydnu, tak jsou to zase pritelovy narozky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 10:47

Madisson, tak s tou zacpou presne vim o cem mluvis… mela jsem to pri prvnim tehu a ted zase… je to hrozny… na nafoukly brisko perfektne zabira espumisam… muzou ho i tehule, beru si dva najednou :-D jez hodne zeleniny,vlakniny, jogurtu… ja treba jogurt vubec nemuzu, hned mi je zle… prave diky ty zapce se mi pri prvnim tehu udelali hemeroidy.. po porodu to bylo teda zuzo :nevim: :cert: t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.10.11 10:47

Radmiko, utikej na neschopenku… :lol:
hned si o ni v pondeli rekni.. :-))))

Příspěvek upraven 29.10.11 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek