Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No zkus se domluvit se svym dokotorem, kdyby ti nahodou prisla kontrola, ta kte treba bude kryt ze jsi byla na pohotovosti nebo tak neco… a mas alespon vychazky ?
Radmika píše:
No zkus se domluvit se svym dokotorem, kdyby ti nahodou prisla kontrola, ta kte treba bude kryt ze jsi byla na pohotovosti nebo tak neco… a mas alespon vychazky ?
jo,od 10 do 12 a pak 14-16
No tak vidíš když se s ním nějak rozumně domluvíš tak to snad půjde ne ?
Holčiny, dneska moc nempokecám, jsem strašně unavená… a přejezená
no jsem čuně ![]()
Víkend v práci, ale to se nejspíš někde přihlásím, tak zatím papa a klidný večír ![]()
Radmika píše:
No tak vidíš když se s ním nějak rozumně domluvíš tak to snad půjde ne ?
Holčiny, dneska moc nempokecám, jsem strašně unavená… a přejezená![]()
no jsem čuně
Víkend v práci, ale to se nejspíš někde přihlásím, tak zatím papa a klidný večír
No uvidím,dobrou noc ![]()
dobre rano holky
to jsem se dneska vyspala
malej spal u babicky a ja se jeste ted muzu valet v posteli..
paradaaaa
nesmim se zvednout z postele,jakmile se zvednu, bude mi zle… tak se budu jenom valet ![]()
lísteček píše:
dobre rano holkyto jsem se dneska vyspala
paradaaaa
nesmim se zvednout z postele,jakmile se zvednu, bude mi zle… tak se budu jenom valet
závidím ze se muzes valet…ja uz sedim v praci ![]()
Ahoj ráda se přidám, také jsme objevily // čárky na testu a to 14.9.2011 a to už jsem v to nedoufala,po skoro dvou letech zkoušení
..ale mimi si nás zkrátka našlo ![]()
lusy_yu píše:
Ahoj ráda se přidám, také jsme objevily // čárky na testu a to 14.9.2011 a to už jsem v to nedoufala,po skoro dvou letech zkoušení..ale mimi si nás zkrátka našlo
Velikanska gratulace
![]()
Radmika píše:lísteček píše:závidím ze se muzes valet…ja uz sedim v praci
dobre rano holkyto jsem se dneska vyspala
paradaaaa
nesmim se zvednout z postele,jakmile se zvednu, bude mi zle… tak se budu jenom valet
to pracujes i v sobotu??? ![]()
Taky velká gratulace ![]()
Jinak ano, pracuju i o vikendu, proto jsem se ptala jestli mam jit na nemocenskou ??? Jako ono se to nezda, ale lidi me zacinaji pekne s*** vis co, misto toho aby se taky valeli v posteli, lozi po obchodech a vymejsli bejkarny ![]()
Lusy: Taky strasne moc gratuluju! ![]()
Mate holky nektera problemy se zacpou? Ja tim nikdy netrpela (spis naopak hehe) ale ted poslednich par tydnu je to teda peknej opruz. Jsem porad nafoukla, boli me bricho a celkove me to proste vadi, jenom do sebe hazu jidlo, ale nikudy to neodchazi. Pohybu mam si myslim dost, piju taky hodne, jim vyvazenou stravu
a stejne prd. Mam si zkusit koupit treba kefir, nebo neco podobnyho, co kdyz se vyslovi, tak me hned dalsi slovo napadne „prujem“? ![]()
Radmika tobe uz se to do pondeli pekne krati, huu
zacinam byt nervozni za tebe.. to budes podle MS 6+0, ze? Kurnik ze bych se taky objednala driv? Ne, budu tvrda, vydrzim to do 14.11, to ma moje mamka narozky
to by mel byt konec osmyho tydne, takze kdyby me objednala presne za 4 tydny potom na UZ ve 12. tydnu, tak jsou to zase pritelovy narozky
![]()
Madisson, tak s tou zacpou presne vim o cem mluvis… mela jsem to pri prvnim tehu a ted zase… je to hrozny… na nafoukly brisko perfektne zabira espumisam… muzou ho i tehule, beru si dva najednou
jez hodne zeleniny,vlakniny, jogurtu… ja treba jogurt vubec nemuzu, hned mi je zle… prave diky ty zapce se mi pri prvnim tehu udelali hemeroidy.. po porodu to bylo teda zuzo
t
Radmiko, utikej na neschopenku… ![]()
hned si o ni v pondeli rekni.. ![]()
Příspěvek upraven 29.10.11 v 10:49