Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniska888 píše:lísteček píše:Já už to tu psala,2.6 mi bude 25.No a 1.6 mám termín porodu,takže vlastně narozeninový dárek
hi hija bych taky chtela uz cerven
kolik vam je holky??? At neco taky o sobe vimeMe je 27
jeee… ja prvniho taky mela v 25 (skoro 26)
me termin podle MS vychazi na 2.6. ![]()
lísteček píše:Aniska888 píše:jeee… ja prvniho taky mela v 25 (skoro 26)lísteček píše:Já už to tu psala,2.6 mi bude 25.No a 1.6 mám termín porodu,takže vlastně narozeninový dárek
hi hija bych taky chtela uz cerven
kolik vam je holky??? At neco taky o sobe vimeMe je 27
me termin podle MS vychazi na 2.6.
Tak to budu mít narozeninový dárek ještě i od tebe ![]()
Máte pravdu, mně je 26 čerstvých
měla jsem je v září. temín cca 25.6.
Ach jo holky, já vím, že se to asi tady nehodí, ale nepřepadne vás někdy pocit nebo strach, že ještě nemáme vyhráno ?
Já tím že mám tu tetanii, tak jsem takový menší stresař
a předtím jsem najela na takovou blbou diskuzi kde to holky probíraly pořád…jako že to nedopadlo dobře.. a od té doby na to pořád myslím ![]()
AAle pokud o to nechcete mluvit tak to chápu
Lepší je pocit, těšit se na bábetko ![]()
Ja tyhle pocity mivam taky,umocnene tim, ze to jednou nedopadlo… ale… na takovyhle veci nesmime vubec myslet a HLAVNE, NEKOUKAT NA ZADNE SPATNE DISKUZE JAKO TEHOTENSTVI SE SPATNYM KONCEM¨!!!! taky jsem tam koukala a akorat me to stresovalo… takze se tesit na miminko
vse bude o.k. ![]()
Děkuji tohle mě trochu povzbudilo
no každopádně … pondělí se blíží, snad tam půjde už něc vidět
Třeba jen nějaké pidi midi miminko
a hlavně aby to bylo ok.
A na jinou diskuzi už nejdu ![]()
Radmika píše:
Máte pravdu, mně je 26 čerstvýchměla jsem je v září. temín cca 25.6.
Ach jo holky, já vím, že se to asi tady nehodí, ale nepřepadne vás někdy pocit nebo strach, že ještě nemáme vyhráno ?
Já tím že mám tu tetanii, tak jsem takový menší stresařa předtím jsem najela na takovou blbou diskuzi kde to holky probíraly pořád…jako že to nedopadlo dobře.. a od té doby na to pořád myslím
AAle pokud o to nechcete mluvit tak to chápuLepší je pocit, těšit se na bábetko
Je to sice nepříjemný téma,ale patří to k tomu…Sem vyplašená při každým píchnutí v bříšku,bodnutí v zádech,když dlouho nezvracím… Sem snad větší stresař než ty
Takže je lepší na to moc nemyslet ![]()
presne… treba ja dneska rano
SAKRA, ME JE DOBRE!'!!! HNED ZKOUSIM PRSA,JESTLI BOLI!!!! kolem obeda zase nevolnosti jako prase… tak jsem si hloupa nadavala, ze misto toho,abych si uzila chvilku, co mi je dobre, tak stresuju ![]()
Radmika : urcite uz aspon pidi midi miminko videt pujde ![]()
lísteček píše:
presne… treba ja dneska ranoSAKRA, ME JE DOBRE!'!!! HNED ZKOUSIM PRSA,JESTLI BOLI!!!! kolem obeda zase nevolnosti jako prase… tak jsem si hloupa nadavala, ze misto toho,abych si uzila chvilku, co mi je dobre, tak stresuju
Radmika : urcite uz aspon pidi midi miminko videt pujde
Ještě, že jste tak upřímné, mám strach, že na to myslím jen já…:(
A to že nezvracím mě taky děsí… a tak mě někdy z ničeho nic třeba píchne tak v podbřišku a trvá to třeba 2 minuty a pak nic ![]()
No stresuju ze všecho
ale od pondělí snad budu pozitivnější
![]()
urcite, hned jak uvidis mimi na utz, bude lip…
jojo, pichance v brise… to je peknej strasak
v tehu trpim zacpou, takze bolesti bricha perfektni…
jdu na zachod a porad kontroluju toaletak, jestli na nem neni krev…
takze jsem taky zdrava na leceni
jeste ze si o tom muzeme pokacat, manzel pro tyhle narky nema uz uplne pochopeni
![]()
lísteček píše:
urcite, hned jak uvidis mimi na utz, bude lip…jojo, pichance v brise… to je peknej strasak
v tehu trpim zacpou, takze bolesti bricha perfektni…
jdu na zachod a porad kontroluju toaletak, jestli na nem neni krev…
takze jsem taky zdrava na leceni
jeste ze si o tom muzeme pokacat, manzel pro tyhle narky nema uz uplne pochopeni
![]()
jojo,zácpa mě taky trápila,a ten toaleťák kontroluju do dneška
takže když ne tady,tak se potkáme na tom léčení ![]()
Holky já se za váma vždycky tak těším a nakonec odcházím vždycky s takovým přiblblým úsměvem ![]()
hi hi hi
a verte, ze ten toaletak budeme kontrolovat az do porodu
mam s tim bohate zkusenosti
![]()
lísteček píše:
hi hi hia verte, ze ten toaletak budeme kontrolovat az do porodu
![]()
mam s tim bohate zkusenosti
![]()
A SAKRA ![]()