Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1041
27.10.11 20:13
Aniska888 píše:
lísteček píše:
hi hi :-) ja bych taky chtela uz cerven :-))
kolik vam je holky??? At neco taky o sobe vime :-D Me je 27 :-)
Já už to tu psala,2.6 mi bude 25.No a 1.6 mám termín porodu,takže vlastně narozeninový dárek ;-)

jeee… ja prvniho taky mela v 25 (skoro 26)
me termin podle MS vychazi na 2.6. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 20:16
lísteček píše:
Aniska888 píše:
lísteček píše:
hi hi :-) ja bych taky chtela uz cerven :-))
kolik vam je holky??? At neco taky o sobe vime :-D Me je 27 :-)
Já už to tu psala,2.6 mi bude 25.No a 1.6 mám termín porodu,takže vlastně narozeninový dárek ;-)
jeee… ja prvniho taky mela v 25 (skoro 26)
me termin podle MS vychazi na 2.6. :-)

Tak to budu mít narozeninový dárek ještě i od tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
27.10.11 20:23

no.. :dance: :dance: ale ceka nas k tomu pekne dlouha cesta :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.10.11 20:24

Máte pravdu, mně je 26 čerstvých :D měla jsem je v září. temín cca 25.6.
Ach jo holky, já vím, že se to asi tady nehodí, ale nepřepadne vás někdy pocit nebo strach, že ještě nemáme vyhráno ?
Já tím že mám tu tetanii, tak jsem takový menší stresař :( a předtím jsem najela na takovou blbou diskuzi kde to holky probíraly pořád…jako že to nedopadlo dobře.. a od té doby na to pořád myslím :(
AAle pokud o to nechcete mluvit tak to chápu ;) Lepší je pocit, těšit se na bábetko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
27.10.11 20:28

Ja tyhle pocity mivam taky,umocnene tim, ze to jednou nedopadlo… ale… na takovyhle veci nesmime vubec myslet a HLAVNE, NEKOUKAT NA ZADNE SPATNE DISKUZE JAKO TEHOTENSTVI SE SPATNYM KONCEM¨!!!! taky jsem tam koukala a akorat me to stresovalo… takze se tesit na miminko :-))) vse bude o.k. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.10.11 20:30

Děkuji tohle mě trochu povzbudilo ;) no každopádně … pondělí se blíží, snad tam půjde už něc vidět
Třeba jen nějaké pidi midi miminko :D a hlavně aby to bylo ok.
A na jinou diskuzi už nejdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 20:30
Radmika píše:
Máte pravdu, mně je 26 čerstvých :D měla jsem je v září. temín cca 25.6.
Ach jo holky, já vím, že se to asi tady nehodí, ale nepřepadne vás někdy pocit nebo strach, že ještě nemáme vyhráno ?
Já tím že mám tu tetanii, tak jsem takový menší stresař :( a předtím jsem najela na takovou blbou diskuzi kde to holky probíraly pořád…jako že to nedopadlo dobře.. a od té doby na to pořád myslím :(
AAle pokud o to nechcete mluvit tak to chápu ;) Lepší je pocit, těšit se na bábetko ;)

Je to sice nepříjemný téma,ale patří to k tomu…Sem vyplašená při každým píchnutí v bříšku,bodnutí v zádech,když dlouho nezvracím… Sem snad větší stresař než ty :zed: Takže je lepší na to moc nemyslet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
27.10.11 20:33

presne… treba ja dneska rano :lol: SAKRA, ME JE DOBRE!'!!! HNED ZKOUSIM PRSA,JESTLI BOLI!!!! kolem obeda zase nevolnosti jako prase… tak jsem si hloupa nadavala, ze misto toho,abych si uzila chvilku, co mi je dobre, tak stresuju :-)

Radmika : urcite uz aspon pidi midi miminko videt pujde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 20:34
lísteček píše:
presne… treba ja dneska rano :lol: SAKRA, ME JE DOBRE!'!!! HNED ZKOUSIM PRSA,JESTLI BOLI!!!! kolem obeda zase nevolnosti jako prase… tak jsem si hloupa nadavala, ze misto toho,abych si uzila chvilku, co mi je dobre, tak stresuju :-)Radmika : urcite uz aspon pidi midi miminko videt pujde :-)
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.10.11 20:35

Ještě, že jste tak upřímné, mám strach, že na to myslím jen já…:(
A to že nezvracím mě taky děsí… a tak mě někdy z ničeho nic třeba píchne tak v podbřišku a trvá to třeba 2 minuty a pak nic :(
No stresuju ze všecho :( ale od pondělí snad budu pozitivnější :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
27.10.11 20:38

urcite, hned jak uvidis mimi na utz, bude lip… :palec: jojo, pichance v brise… to je peknej strasak :cert: v tehu trpim zacpou, takze bolesti bricha perfektni… :zed: jdu na zachod a porad kontroluju toaletak, jestli na nem neni krev… :zed: takze jsem taky zdrava na leceni :-D jeste ze si o tom muzeme pokacat, manzel pro tyhle narky nema uz uplne pochopeni :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 20:42
lísteček píše:
urcite, hned jak uvidis mimi na utz, bude lip… :palec: jojo, pichance v brise… to je peknej strasak :cert: v tehu trpim zacpou, takze bolesti bricha perfektni… :zed: jdu na zachod a porad kontroluju toaletak, jestli na nem neni krev… :zed: takze jsem taky zdrava na leceni :-D jeste ze si o tom muzeme pokacat, manzel pro tyhle narky nema uz uplne pochopeni :-D :lol:

jojo,zácpa mě taky trápila,a ten toaleťák kontroluju do dneška :zed: takže když ne tady,tak se potkáme na tom léčení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 20:44

Holky já se za váma vždycky tak těším a nakonec odcházím vždycky s takovým přiblblým úsměvem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
27.10.11 20:45

hi hi hi :-) a verte, ze ten toaletak budeme kontrolovat az do porodu :-D :-D mam s tim bohate zkusenosti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.10.11 20:48
lísteček píše:
hi hi hi :-) a verte, ze ten toaletak budeme kontrolovat az do porodu :-D :-D mam s tim bohate zkusenosti :lol: :lol:

A SAKRA :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky