Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Radmika píše:
No taky jsem to zvažovala, že to asi bude štrnější… ale já nevím… si říkám aby to nebyly vyhozené peníze a pak nic z toho.
Ale především první počkám do pondělka co mi řekne doktor a podle toho se zařídím. Ani nevím ve kterém oficiálním týdnu bych mohla být
Kamarádka kouřila dvě krabičky denně a tohle jí pomohlo.A v pondělí držím palce ![]()
Fakt ??? No jdu to hledat na netu
a nevíš jestli má nějaký konkrétní typ té cigarety ? Jetli něký obyč nebo lepší kvalitu ? Holky, já jsem z toho jouda
ale jsem ráda, že se dá s váma pokecat ![]()
Radmika píše:
Fakt ??? No jdu to hledat na netu![]()
a nevíš jestli má nějaký konkrétní typ té cigarety ? Jetli něký obyč nebo lepší kvalitu ? Holky, já jsem z toho jouda
![]()
ale jsem ráda, že se dá s váma pokecat
Jakou přesně nevím,každopádně kouřila 15let a pomohlo to.Ono se taky musí chtít ![]()
Radmika : a kdy jsi mela posledni menstruaci? pocita se to od prvniho dne posledni menstruace.. tak lehce zjistis, v jakym tydnu jsi ![]()
Poslední MS 19.9. na testu mám silné // čárky, ale říkám, uvidím co mi řeknou v pondělí, ať se neraduju zbytečně a pak budu zklamaná
ale kéžby se zadařilo, přes měsíc užívám i kyselinu listovou. No tak snad
teď na sobě asi začínám pociťovat, že ne všechno mi dělá dobře, asi jsem se radovala předčasně že mi není špatně
![]()
tak jestli jsem pocitala dobre, tak by jsi v pondeli mela byt 6+1 ( tedy zacatek sedmeho tydne). To uz neco videt pujde, zalezi jak dobry utz ma pan doktor. S malym jsem srdicko videla az v osmem tydnu, ted jsem zmenila doktora, srdicko jsem videla 6+4.
Zalezi taky na tom, kdyz jsi otehotnela, protoze ja jsem podle utz. otehotnela 25.den cyklu
, takze kdyz jsem sla k doktorovi, myslela jsem, kdo vi, co uz nebude videt a ja pritom byla tehotna min nez jsem si myslela ![]()
Radmika píše:
Poslední MS 19.9. na testu mám silné // čárky, ale říkám, uvidím co mi řeknou v pondělí, ať se neraduju zbytečně a pak budu zklamanáale kéžby se zadařilo, přes měsíc užívám i kyselinu listovou. No tak snad
teď na sobě asi začínám pociťovat, že ne všechno mi dělá dobře, asi jsem se radovala předčasně že mi není špatně
![]()
To je tak 5tt,mě začalo být zle až v 6:-D
Bylo by to mocc super
ale s tou tetanií nevím jestli co s tou tetanií aby mě nakonec nenechali doma
ale zase na jednu stránku by mi to nevadilo, pracuju v butiku a stojím 11 hodin
zkusím vloit foto testu
![]()
ty jo,stat 11h denne, to bych byla radeji doma
pockej,az se poradne rozjednou tehu priznaky
budou ti smrdet i lidi ![]()
lísteček píše:
presne tak, me zacalo byt zle taky v 6tt, ALE PEKELNE ZLE
Tak u mě to zatím není extra, ale cítím nějaký knedlík v krku což u mě znamená ![]()
lísteček píše:
presne tak, me zacalo byt zle taky v 6tt, ALE PEKELNE ZLE
Tak u mě to zatím není extra, ale cítím nějaký knedlík v krku což u mě znamená ![]()
ja se jen hrozim, s malym jsme
az do pateho mesice a v osmem jsem znova zacala
Tak trochu doufam, ze to nebude to samy! Jsem celkem nepouzitelna ![]()