Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky a pracujete nebo vas doktori nechali doma? nebo mate v planu zustat doma?
Příspěvek upraven 27.10.11 v 20:54
Já pracovala ve fabrice(s gymplem co sem taky čekala,že…) a odcházela sem hned jak sem zjistila že sem těhu.U nás to tak platí pro všechny,v tom smradu a prachu se ani moc dlouho vydržet nedá…
lísteček píše:
a taky mam jen gympl, tak to s praci je vsude stejny
No právě…Ale tak teď máme tak na 3 a půl roku o práci postaráno ![]()
Holky, doma o tom taky nemúžu moc mluvit, protože mi můj chlap řekl, že už mu z toho rostou prsa (samozdřejmě v dobrým )
![]()
Zácpu mám taky a spíš si myslím, že někdy to píchnutí v podbřišku jsou opravdu zaražené prdy ![]()
A toaleťák taky kontroluju pořád
![]()
S váma se tady fakt nasměje
![]()
holky, na zarazeny prdy je SUPER "espumisam! " muzou ho i tehotny a me pomata teda perfektne ![]()
Fakt ?? Zítra si pro něj skočím, jsem totiž celý víkend v práci… no a když jsme u toho, mám sice maturu, ale jako dámská a pánská švadlena…takže sifon
a teď pracuju v italském butiku jako prodavačka, ale je to taky záhul…stát tam 11 hodin a hádat se se zákazníkama a skákat jak oni pískají.. no upřímně zvažuju poprosit doktra o nemocenskou alespoň do 13 týdne..
Myslíte, že uspěju když ho o to poprosím ?
lísteček píše:
holky, na zarazeny prdy je SUPER "espumisam! " muzou ho i tehotny a me pomata teda perfektne
Mě už zácpa přešla
jinak já už doma o tom jak mi je nesmím ani pípnout,přítel už jen převrací oči…Přála bych mu ty stavy aspoň na týden aby věděl jak sme na tom ![]()
reknu mu, ze stojis furt na nohach
uvidis, jak je tvuj doktor vstricnej
jeste muzes rict, ze PORAD zvracis a ze to tam nezvladas ![]()
Radmika píše:
Fakt ?? Zítra si pro něj skočím, jsem totiž celý víkend v práci… no a když jsme u toho, mám sice maturu, ale jako dámská a pánská švadlena…takže sifona teď pracuju v italském butiku jako prodavačka, ale je to taky záhul…stát tam 11 hodin a hádat se se zákazníkama a skákat jak oni pískají.. no upřímně zvažuju poprosit doktra o nemocenskou alespoň do 13 týdne..
Myslíte, že uspěju když ho o to poprosím ?
Mě doktor nabízel nemocenskou hned,takže pokud máš třeba celodenní nevolnosti tak by snad neměl dělat problém…No zkus to.
Jenže já fakt ne
, ale jsem tam sama skoro celý den a když chci jít na wc tak musím stahovat roletu a to se vedení moc nelíbí, samozdřejmě oni nic neví, že ![]()
Takže e mi chce někdy čůrat a nemůžu ani dejít protože tam jsou lidi ![]()
Radmika píše:
Jenže já fakt ne, ale jsem tam sama skoro celý den a když chci jít na wc tak musím stahovat roletu a to se vedení moc nelíbí, samozdřejmě oni nic neví, že
Takže e mi chce někdy čůrat a nemůžu ani dejít protože tam jsou lidi
No já ze začátku chodila co půl hodiny,takže sem byla ráda že se to v práci dalo.Ono je možný že ty nevolnosti teprve příjdou…
No jako u mě to není jen tak jednoduchý , takže by mi to alespoň do toho 13 týdne bodlo, byla bych v klidu a nemusela bych se stresovat tím, že stojím a odpočítávám hodiny do konce směny ![]()