Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, ja taky mizim… musim neco snist, pak urcite
a na chvili ven
Tak zatim pa pa ![]()
lísteček píše:
Holky, ja taky mizim… musim neco snist, pak urcitea na chvili ven
Tak zatim pa pa
Tak kdyžtak večer. ![]()
Takovej krásnej se mi povedl a nevím jak ho dát do podpisu…To je k vzteku ![]()
""http://lbdf.lilypie.com/4L7Jp2.png:http://lbdf.lilypie.com/4L7Jp2.png
ja myslim, ze uz ho tam mas? v nastaveni hned v ty prvni zalozce je okynko na podpis, tak tam jsem vlozila ten odkaz…
Holky, tak jsem nakonec tady… ale jeste porad v praci…
No tak dneska mam zase zraci den, snedla bych vsechno a proto je mi taky pekne tezko, zitra bude ocista
horsi je ze kdyz jsem prestala pit kavu.. (teda piju jen 1 denne) tak jsem strasne unavena
ale brutalne, chci se zeptat ma nekdo zkusenost s kavou caro ? ?
Ja jsem pila caro, ale myslim ze na unavu moc nepomuze, spis na chut. A ted mi je tak spatne, ze nemuzu pit ani caro.
lísteček píše:
ja myslim, ze uz ho tam mas? v nastaveni hned v ty prvni zalozce je okynko na podpis, tak tam jsem vlozila ten odkaz…
On se ukáže jen tady.No co už,zápasit s tím nebudu.. ![]()
Radmika píše:
Holky, tak jsem nakonec tady… ale jeste porad v praci…
No tak dneska mam zase zraci den, snedla bych vsechno a proto je mi taky pekne tezko, zitra bude ocistahorsi je ze kdyz jsem prestala pit kavu.. (teda piju jen 1 denne) tak jsem strasne unavena
ale brutalne, chci se zeptat ma nekdo zkusenost s kavou caro ? ?
Buď ráda že můžeš jíst a nevrací se ti to…
Ale vraci, al´korat ne
, to neumim…
Caro uz jsem si koupila tak si ho zitra uvarim… holky ja bych chtela spattttttttttt a zacinam mit depku jestli jsem opravdu v „tom“ ![]()
Radmika píše:
Ale vraci, al´korat ne, to neumim…
Caro uz jsem si koupila tak si ho zitra uvarim… holky ja bych chtela spattttttttttt a zacinam mit depku jestli jsem opravdu v „tom“
Neplaš,v pondělí se všechno dozvíš;-)
Aniska888 píše:Radmika píše:Neplaš,v pondělí se všechno dozvíš;-)
Ale vraci, al´korat ne, to neumim…
Caro uz jsem si koupila tak si ho zitra uvarim… holky ja bych chtela spattttttttttt a zacinam mit depku jestli jsem opravdu v „tom“
Dobre rano,
Radmika ja myslim ze to je uuplne neormalni, taky jsem to googlila, protoze me boliva bricho, dokonce me tam nekdy i pichne a vsude pisou, ze to je normalni ![]()
Maddison píše:
Dobre rano,
Radmika ja myslim ze to je uuplne neormalni, taky jsem to googlila, protoze me boliva bricho, dokonce me tam nekdy i pichne a vsude pisou, ze to je normalni
Dobre ránko, já jdu spíše hajat jsem unavená… já vím že to píšou všude, ale ono je to jako bych někde trochu cvičila… přitom jen ležím jak vorvaň..tak nevím, ale občas mě taky trochu píchne to už se snažím nevnímat, ale s těma svalama nemůžou to být ty vazy nebo tak něco ?
Maddison píše:Dobre ránko, já jdu spíše hajat jsem unavená… já vím že to píšou všude, ale ono je to jako bych někde trochu cvičila… přitom jen ležím jak vorvaň..tak nevím, ale občas mě taky trochu píchne to už se snažím nevnímat, ale s těma svalama nemůžou to být ty vazy nebo tak něco ?
Dobre rano,
Radmika ja myslim ze to je uuplne neormalni, taky jsem to googlila, protoze me boliva bricho, dokonce me tam nekdy i pichne a vsude pisou, ze to je normalni
Maddison píše:
Jo, urco jak se ti roztahuje deloha.. treba tam mas dve
Maddison píše:
Maddison píše:
No bohatě by mi stačilo jen jedno
teda zatím, jen aby tam ta fazolka opravdu byla ![]()