Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
29.10.11 22:36

Holky, jdu hajat zítra opět práce a potom už je tady konečně pondělí :dance: :dance: :dance: :dance:
Zítra zase napíšu z práce, tak odpočívejte a nezapomeňte že se posouvá čas ;) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
30.10.11 07:42

dobre rano holky,
teda ja mela noc… to Vam povim… sli jsme spat a najednou jsem mela krece jako blazen, no hruza… tak jsem se uz strasne zacala bat a nakonec z toho vylezla sra…a jako blazen… :lol: takze dneska uz dobry :-))uffffffffffff :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.10.11 07:48
lísteček píše:
dobre rano holky,
teda ja mela noc… to Vam povim… sli jsme spat a najednou jsem mela krece jako blazen, no hruza… tak jsem se uz strasne zacala bat a nakonec z toho vylezla sra…a jako blazen… :lol: takze dneska uz dobry :-))uffffffffffff :srdce:

:lol: :lol: :lol: tos me dost pobavila!
Tak hlavne ze je vse ok :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
30.10.11 07:55

no to jo, taky jsem rada, stejne furt litam na zachod a kontroluju, jestli je vse o.k. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
30.10.11 08:01

madisson… zrovna jsem ti chtala napsat, co strasis takhle po ranu a pak jsem si uvedomila, ze tam mate nejspis vecer :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.10.11 08:11

:lol: jo mame presne o 12 hodin obracene, tak tady uz od sesti marne vyhlizim :lol:
A co ty strasis takhle po ranu?? V nedeli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
30.10.11 08:20

ja strasim uz od pul sesty :-D temer kazdy den :-) muj rocni syn neni zrovna spavej typ :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.10.11 08:56

Moc děkuji holky, jojo byla jsem u doktora,mám už dokonce i průkazku a jsem v 11týdnu :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
30.10.11 08:59

jeeee, 11 tyden :-) to uz budes mit to nejhorsi za sebou :dance: :dance: temer konec prvnoho trimestru :srdce:
To jsi asi prvni, co ma tady prukajdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.10.11 09:40

No už aby to bylo:-) já ji mám už od 7tt, ale nevidím v tom nic vyjímečného.. mimi mi dává pěkně zabrat, celou dobu mi je zle, po ránu rituál na wc :-? pleť se mi hrozně zhoršila a vlasy taky nic moc :-( tak doufám v holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.10.11 09:53

Ahoja maminy, tak ja uz taky cumakuju v praci :(
Ja jsem mela noc dobrou, ale proste od te doby co si myslim, ze jsem v tom mi nejde spat… za noc se tak 6× vzbudim, a kolem 6 rano jsem vyspana i kdyby jsem sla spat v 1 v noci :D :D tak nevim co to ma znamenat :D
Nejspis to bude tim, ze diky tem silikonum co ted momentalne mam nemuzu spat na brise :( a vsude me tlaci :D
A jinak konecne jse mse naucila snidat :palec: a piju caro, cigarety jsem omezila momentalne jak to slo, tak snad jsem na dobre ceste…
A gratulace k 11 tydnu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.11 12:43

Ahoj holky, jak se tu máte? :wink: No, vidím, že to máme skoro nastejno = :poblion: U mě už ty nevolnosti začínaj být i v noci :cry: Včera jsem šla spát po 22h a v 1h jsem úspěšně zahájila blitkový závod…ale říkám si, já to nějak vydržím, hlavně ať je miminko v pořádku!!! :srdce: :andel: Dnes jsem 10+4tt a už se těším na úterý k Dr. Už mám slíbenou i průkajdu :dance: Jediné co si teď přeji, ať je mimi v pořádku a :srdce: bije jako o závod :hug:
Všem přeji ať to blitkové období brzy skončí a můžeme si o naplno užívat s bříškama :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.10.11 13:25
Medvídek Pú píše:
Ahoj holky, jak se tu máte? :wink: No, vidím, že to máme skoro nastejno = :poblion: U mě už ty nevolnosti začínaj být i v noci :cry: Včera jsem šla spát po 22h a v 1h jsem úspěšně zahájila blitkový závod…ale říkám si, já to nějak vydržím, hlavně ať je miminko v pořádku!!! :srdce: :andel: Dnes jsem 10+4tt a už se těším na úterý k Dr. Už mám slíbenou i průkajdu :dance: Jediné co si teď přeji, ať je mimi v pořádku a :srdce: bije jako o závod :hug:
Všem přeji ať to blitkové období brzy skončí a můžeme si o naplno užívat s bříškama :mavam: :hug:

Tak to já jsem o týden pozadu,dneska 9+4tt.A musím zaklepat,ale už to vypadá že mám to nejhorší :poblion: za sebou,teď už jen tak jednou denně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.11 13:30

Anisko, popředu, nebo pozadu…to je úplně jedno, hlavně, že je vše ok!!! Kdy jdeš na KO? Jéé to ti závidím 1× denně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.10.11 14:27

Tak ja ne :poblion: akorat bych porad neco jedla jsem jak tasemnice… :D :D
Dneska jsem unavena asi nejvice co jsem doposud byla, mam nejake tlaky v hlave a je mi nejak moc teplo.. no dneska zadny zazrak a uz se modlim abych byla doma :( a zaludek je ok, ale nejaky plny… a teda musim rict ze mi hodne veci smrdi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí