Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jdu hajat zítra opět práce a potom už je tady konečně pondělí
![]()
Zítra zase napíšu z práce, tak odpočívejte a nezapomeňte že se posouvá čas
papa
dobre rano holky,
teda ja mela noc… to Vam povim… sli jsme spat a najednou jsem mela krece jako blazen, no hruza… tak jsem se uz strasne zacala bat a nakonec z toho vylezla sra…a jako blazen…
takze dneska uz dobry
uffffffffffff ![]()
lísteček píše:
dobre rano holky,
teda ja mela noc… to Vam povim… sli jsme spat a najednou jsem mela krece jako blazen, no hruza… tak jsem se uz strasne zacala bat a nakonec z toho vylezla sra…a jako blazen…takze dneska uz dobry
uffffffffffff
tos me dost pobavila!
Tak hlavne ze je vse ok
![]()
no to jo, taky jsem rada, stejne furt litam na zachod a kontroluju, jestli je vse o.k.
![]()
madisson… zrovna jsem ti chtala napsat, co strasis takhle po ranu a pak jsem si uvedomila, ze tam mate nejspis vecer
![]()
jo mame presne o 12 hodin obracene, tak tady uz od sesti marne vyhlizim ![]()
A co ty strasis takhle po ranu?? V nedeli!
ja strasim uz od pul sesty
temer kazdy den
muj rocni syn neni zrovna spavej typ
![]()
Moc děkuji holky, jojo byla jsem u doktora,mám už dokonce i průkazku a jsem v 11týdnu
![]()
jeeee, 11 tyden
to uz budes mit to nejhorsi za sebou
temer konec prvnoho trimestru ![]()
To jsi asi prvni, co ma tady prukajdu ![]()
No už aby to bylo:-) já ji mám už od 7tt, ale nevidím v tom nic vyjímečného.. mimi mi dává pěkně zabrat, celou dobu mi je zle, po ránu rituál na wc
pleť se mi hrozně zhoršila a vlasy taky nic moc
tak doufám v holčičku ![]()
Ahoja maminy, tak ja uz taky cumakuju v praci ![]()
Ja jsem mela noc dobrou, ale proste od te doby co si myslim, ze jsem v tom mi nejde spat… za noc se tak 6× vzbudim, a kolem 6 rano jsem vyspana i kdyby jsem sla spat v 1 v noci
tak nevim co to ma znamenat ![]()
Nejspis to bude tim, ze diky tem silikonum co ted momentalne mam nemuzu spat na brise
a vsude me tlaci ![]()
A jinak konecne jse mse naucila snidat
a piju caro, cigarety jsem omezila momentalne jak to slo, tak snad jsem na dobre ceste…
A gratulace k 11 tydnu
![]()
Ahoj holky, jak se tu máte?
No, vidím, že to máme skoro nastejno =
U mě už ty nevolnosti začínaj být i v noci
Včera jsem šla spát po 22h a v 1h jsem úspěšně zahájila blitkový závod…ale říkám si, já to nějak vydržím, hlavně ať je miminko v pořádku!!!
Dnes jsem 10+4tt a už se těším na úterý k Dr. Už mám slíbenou i průkajdu
Jediné co si teď přeji, ať je mimi v pořádku a
bije jako o závod ![]()
Všem přeji ať to blitkové období brzy skončí a můžeme si o naplno užívat s bříškama
![]()
Medvídek Pú píše:
Ahoj holky, jak se tu máte?No, vidím, že to máme skoro nastejno =
U mě už ty nevolnosti začínaj být i v noci
Včera jsem šla spát po 22h a v 1h jsem úspěšně zahájila blitkový závod…ale říkám si, já to nějak vydržím, hlavně ať je miminko v pořádku!!!
![]()
Dnes jsem 10+4tt a už se těším na úterý k Dr. Už mám slíbenou i průkajdu
Jediné co si teď přeji, ať je mimi v pořádku a
bije jako o závod
Všem přeji ať to blitkové období brzy skončí a můžeme si o naplno užívat s bříškama![]()
Tak to já jsem o týden pozadu,dneska 9+4tt.A musím zaklepat,ale už to vypadá že mám to nejhorší
za sebou,teď už jen tak jednou denně ![]()
Anisko, popředu, nebo pozadu…to je úplně jedno, hlavně, že je vše ok!!! Kdy jdeš na KO? Jéé to ti závidím 1× denně ![]()
Tak ja ne
akorat bych porad neco jedla jsem jak tasemnice…
![]()
Dneska jsem unavena asi nejvice co jsem doposud byla, mam nejake tlaky v hlave a je mi nejak moc teplo.. no dneska zadny zazrak a uz se modlim abych byla doma
a zaludek je ok, ale nejaky plny… a teda musim rict ze mi hodne veci smrdi
![]()