Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
5.11.11 12:41
Anonymní píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek… :-) Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej :-D
No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně.. :huban: :huban: Můj už to taky nemůže vydržet.ale já mám strach o mimi a navíc na to ani nemám moc chuť.. :nevim:
Přitel to pochopil a do ničeho mě nenutí.Je fakt zlatej,ví že se necítím dobře,tak na mě netlačí.
Mě taky nenutí-já jsem mu říkala,že v 1. trimestru sex nebude-a on sám říkal, že se bojí a mimču nějak neublížil.Ale už pomalu začínám 2. trimestr a i když na sex nemám moc chuť tak mi chybí to intimní sblížení… :kytka:
Tak mi se mazlíme,jen prostě nedojde až na sex.Ono jak mě pořád něco pobolívá tak sem ráda,celkem se i bojím.

U nás došlo na sex zatím jen 1-ale opravdu jen velmi opatrně,ze začátku jsem měla hrozný strach.Ale potom už dobrý… :andel: akorát mě už trošku začínají doprovázet těhu nálady, tak prostě na sex nemám chuť… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.11.11 13:00

Mě celkem dost mrzí,že mu sex nedopřeju,ale nemůžu si prostě pomoct,já tu chuť v sobě nenajdu..on se oháněl tim,že někde četl,jak jsou právě v těhotenství ženský nadržený,tak jsem mu přečetla pár příspěvků tady,aby viděl skutečnost,že to tak opravdu neni u všech..že nejsem zrovna ta jedna na celé planetě,co se jí nechce..já už náladu neměla v létě a neuměla si to vysvětlit,když jsem se sexem neměla doposud problémy..až když mi v půlce září sdělili,že jsem v 15tt,tak mi docvaklo,proč jsem byla tak vzpurná už v létě.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 13:40
duckina píše:
Mě celkem dost mrzí,že mu sex nedopřeju,ale nemůžu si prostě pomoct,já tu chuť v sobě nenajdu..on se oháněl tim,že někde četl,jak jsou právě v těhotenství ženský nadržený,tak jsem mu přečetla pár příspěvků tady,aby viděl skutečnost,že to tak opravdu neni u všech..že nejsem zrovna ta jedna na celé planetě,co se jí nechce..já už náladu neměla v létě a neuměla si to vysvětlit,když jsem se sexem neměla doposud problémy..až když mi v půlce září sdělili,že jsem v 15tt,tak mi docvaklo,proč jsem byla tak vzpurná už v létě.. :roll:

U mě to bylo podobné..ale mojemu jsem dopředu řekla, že je zcela normální,že v 1. trimestru většina žen nemá chuť na sex, že až v tom 2. to teprve přijde… :palec:.A jelikož už pomalu začínám 2. trimestr tak můj už asi čeká-kdy na mě přijdou ty sex. chutě…ale zatím nic no.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.11.11 13:50

Já už jsem 22tt a chutě na nule :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 14:01
duckina píše:
Já už jsem 22tt a chutě na nule :nevim: :-D

Ty jsi ve 22tt?já 13+ něco..tak jsem zvědavá, jestli se něco změní?? :nevim: .. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.11.11 14:06

jj,ve středu to bude už 23tt ;) tak snad už to přijde :think: mám pak výčitky,i když manžel na mě nenaléhá..jen se opatrně ptá,jestli už to půjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.11.11 14:07

když jsem byla ve 13tt,tak jsem o svém stavu ještě nevěděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 14:09
duckina píše:
když jsem byla ve 13tt,tak jsem o svém stavu ještě nevěděla :-)

To mi plánovali mimi už delší dobu a jelikož se nám nedařilo, tak jsem každej měsíc byla přilepená na těhu testu-takže to vím od úplného začátku :palec: .A myslím bych to i tak poznala-podle těch nevolností atd.. :poblion: .Navíc se léčím se šž a musím si hlídat hladinu-takže to tak dlouho nevědět by byl risk pro mimi asi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.11.11 14:14

já už chtěla mimčo skoro před 10ti lety,jenže se nedařilo..obrečela jsem hafo negativních těhu testů..a nedoufala,že se podaří teď s manželem přirozenou cestou…kousek zpět mám příspěvek s vysvětlením,tak se mrkni,ať to nemusim znovu psát..takže u mě malej velkej zázrak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 15:00
duckina píše:
já už chtěla mimčo skoro před 10ti lety,jenže se nedařilo..obrečela jsem hafo negativních těhu testů..a nedoufala,že se podaří teď s manželem přirozenou cestou…kousek zpět mám příspěvek s vysvětlením,tak se mrkni,ať to nemusim znovu psát..takže u mě malej velkej zázrak :andel:

věřím, že to muselo být hrozný-mi se pokoušeli 9 měsíců a přišlo mi to jako věčnost :zed: .a pak najednou se zadařilo-no pro mě to byl šok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
5.11.11 20:56

je, holky, ja jsem tak rada, ze s tim sexem na tom nejsem takhle jedina… :-) Manzel taky nejak extreme netlaci,ale poznamky jsou na DENNIM poradku :mrgreen: takze to je vlastne natlak :-D ja se hrozne bojim o mimi a chut? ta taky neni :mrgreen:
Dneska mi manzel dokonce rekl : " tak to nevadi, toho doktora se neptej, nechame to az se ti zahoji stehy" :-D takze zase super narazka :mrgreen: ALE JA SE NEDAM :dance: :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
5.11.11 20:58

s tema kurzama, ja jsem to uz taky psala vys, taky mam pocit, ze na me sestricky koukali lip nez na holky (pani) co na kurzy nechodili… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
6.11.11 13:25
lísteček píše:
s tema kurzama, ja jsem to uz taky psala vys, taky mam pocit, ze na me sestricky koukali lip nez na holky (pani) co na kurzy nechodili… :palec:

No mě stačilo co říkala ségra..Já jsem teda od začátku rozhodnutá, že na kurz půjdu-pojišťovna by to měla snad proplatit.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 13:55
werunqa píše:
lísteček píše:
s tema kurzama, ja jsem to uz taky psala vys, taky mam pocit, ze na me sestricky koukali lip nez na holky (pani) co na kurzy nechodili… :palec:
No mě stačilo co říkala ségra..Já jsem teda od začátku rozhodnutá, že na kurz půjdu-pojišťovna by to měla snad proplatit.. :palec:

to nevim, kazda pojistovna to ma asi jinak a taky zalezi na to, kde ty kurzy jsou… Ja jsem na ne chodila do Chebsky nemocnice a platila jsem za kazdou hodinu 50 Kc, takze to mi nevadilo a nehlede na to, dostalavali jsme furt nejaky darecky, lahvicky, vzorky, atd… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
6.11.11 14:40
lísteček píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
No mě stačilo co říkala ségra..Já jsem teda od začátku rozhodnutá, že na kurz půjdu-pojišťovna by to měla snad proplatit.. :palec:
to nevim, kazda pojistovna to ma asi jinak a taky zalezi na to, kde ty kurzy jsou… Ja jsem na ne chodila do Chebsky nemocnice a platila jsem za kazdou hodinu 50 Kc, takze to mi nevadilo a nehlede na to, dostalavali jsme furt nejaky darecky, lahvicky, vzorky, atd… :-)

No já budu chodit u nás v Kroměříži-a tady je předporodní kurz za 500Kč a těhotenské cvičení hodina za 50Kč-ale prý by to měla proplatit pojišťovna-tak jsem zvědavá..
viz odkaz:http://www.predporodni-priprava.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí