Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3189
7.11.11 17:20
Aniska888 píše:
Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?

Není my už je máme a to jsem ani nebyla těhotná :lol:
holčička:DENISKA
klučina:ONDRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 17:20
werunqa píše:
Aniska888 píše:
My už máme jména vybrané-pro holčičku už snad 3 roky :lol: , pro kluka to bylo horší-skoro žádné se mi nelíbí…Můj chtěl, aby byl kluk po něm-Ladislav, ale to jsem razantně zamítla

A pro holčičku máš jaký? My jsme měli vybráno a to jsme teprve na miminku pracovali :lol: :holčička by byla Natálka a chlapeček Zbyněček po tatínkovi(jednoho syna už má,ale bývalá nechtěla aby se jmenovali stejně,tak si to teď chce vynahradit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 17:21
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
Ahojky holky,jsem v září po IVF a jsem těhotná 11 týden.Můžu se k Vám přidat?
ahojky,
bahopřeji.. :-)
děkuju :mrgreen: ,ty máš pěkou profilovku.....to je už velikán :mrgreen:
Díky,má 6,3 cm a fotečku mám ze screeningu, na kterém jsem byla minulý týden v pondělí :palec:
To je pěkný ale to je z toho druhého vid?Já jsem v 11 týdnu takže to takhle velký cipísek ještě asi nebude.

Myslíš triple test???Nee, já byla na screeningu v 1. trimestru-minulý týden to byl 12tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 17:23
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
ahojky,
Díky,má 6,3 cm a fotečku mám ze screeningu, na kterém jsem byla minulý týden v pondělí :palec:
To je pěkný ale to je z toho druhého vid?Já jsem v 11 týdnu takže to takhle velký cipísek ještě asi nebude.
Myslíš triple test???Nee, já byla na screeningu v 1. trimestru-minulý týden to byl 12tt :palec:

Asi jo tohle slyším poprvé.....Mě začíná 12tt ve středu.Tak to je fajn to se i těším.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 17:23
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
My už máme jména vybrané-pro holčičku už snad 3 roky :lol: , pro kluka to bylo horší-skoro žádné se mi nelíbí…Můj chtěl, aby byl kluk po něm-Ladislav, ale to jsem razantně zamítla
A pro holčičku máš jaký? My jsme měli vybráno a to jsme teprve na miminku pracovali :lol: :holčička by byla Natálka a chlapeček Zbyněček po tatínkovi(jednoho syna už má,ale bývalá nechtěla aby se jmenovali stejně,tak si to teď chce vynahradit)

No pro holčičku máme EMMA-kdysi jsme se s mojim dívali na seriál Ulice a jak je tam ta malá Emička, tak se nám to zalíbilo a říkali jsme si, že až budeme mít jednou mimi, že to bude Emma. :palec:

No a kluk bude MATYÁŠ…Taky jsme rozhodovali podle příjmení mojeho-aby to pěkně ladilo.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 17:24
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
ahojky,
Myslíš triple test???Nee, já byla na screeningu v 1. trimestru-minulý týden to byl 12tt :palec:
Asi jo tohle slyším poprvé.....Mě začíná 12tt ve středu.Tak to je fajn to se i těším.....

Triple test se dělá později…já tento týden začnu 14tt-zítra jdu do těhu poradny, tak snad bude zase nová fotečka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 17:27
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:

No pro holčičku máme EMMA-kdysi jsme se s mojim dívali na seriál Ulice a jak je tam ta malá Emička, tak se nám to zalíbilo a říkali jsme si, že až budeme mít jednou mimi, že to bude Emma. :palec:

No a kluk bude MATYÁŠ…Taky jsme rozhodovali podle příjmení mojeho-aby to pěkně ladilo.. :palec: :palec:

Matyáš se mi taky líbil a ještě Tadeáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 17:29
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:

No a kluk bude MATYÁŠ…Taky jsme rozhodovali podle příjmení mojeho-aby to pěkně ladilo.. :palec: :palec:

Já u kluka hrozně tápala-vůbec jsme se nemohli s mojim shodnout.Poradila mi tohle jméno kámoška-mojemu se zalíbilo.Tak jsem ráda, že už máme vybrané..I když by jsme si moc přáli holčičku..tak člověk nikdy neví.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 17:38
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:

Já u kluka hrozně tápala-vůbec jsme se nemohli s mojim shodnout.Poradila mi tohle jméno kámoška-mojemu se zalíbilo.Tak jsem ráda, že už máme vybrané..I když by jsme si moc přáli holčičku..tak člověk nikdy neví.. :nevim:

No kdoví jak to nakonec bude…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 17:41
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:

Já u kluka hrozně tápala-vůbec jsme se nemohli s mojim shodnout.Poradila mi tohle jméno kámoška-mojemu se zalíbilo.Tak jsem ráda, že už máme vybrané..I když by jsme si moc přáli holčičku..tak člověk nikdy neví.. :nevim:
No kdoví jak to nakonec bude…:-D

No právě..na matrice se stejně musí uvést obě jména…takže člověk vždycky něco vymyslet musí.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.11.11 17:41
Aniska888 píše:

Mě přijde na jména ještě šíleně brzy, i když je asi hezčí oslovovat bříško už jménem.. Jen mám problém, nelíbí se mi vůbec žádné jméno a když už nějaké trošku jo, zní divně s příjmením. Takže jsem ztracená, chtěla bych nějaké normální, hezké jméno, aby prcek netrpěl v životě, ale nic mi nepřijde dost dobré.. Hlavně jsem proti těm modenrím vymoženostem, jako dvě jména, zdvojené souhlásky ve jméně a takové ty anglické přepisy.. Sophie místo Sofie a tak. A to jsem nikdy nebyla žádná starom=odní baba! :mrgreen: Ty úplně „historické“ se mi taky nelíbí.. Jsem asi ztracený případ :D Budeme muset počkat, až se dozvíme, co to bude, ať máme výběr aspoň poloviční.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 17:47
tyynka píše:
Aniska888 píše:
Mě přijde na jména ještě šíleně brzy, i když je asi hezčí oslovovat bříško už jménem.. Jen mám problém, nelíbí se mi vůbec žádné jméno a když už nějaké trošku jo, zní divně s příjmením. Takže jsem ztracená, chtěla bych nějaké normální, hezké jméno, aby prcek netrpěl v životě, ale nic mi nepřijde dost dobré.. Hlavně jsem proti těm modenrím vymoženostem, jako dvě jména, zdvojené souhlásky ve jméně a takové ty anglické přepisy.. Sophie místo Sofie a tak. A to jsem nikdy nebyla žádná starom=odní baba! :mrgreen: Ty úplně „historické“ se mi taky nelíbí.. Jsem asi ztracený případ :D Budeme muset počkat, až se dozvíme, co to bude, ať máme výběr aspoň poloviční.. :oops:

my jsme také vybírali k příjmení a našli…taky se Vám to povede,ještě je čas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 17:49
Aniska888 píše:

ahojky ;) no já si tu přijdu někdy uplně navíc,tím,že vy jste většinou v začátcích a já teprve 14.září zjistila,že už jsem 15tt.. :-D takže jakmile jsem „ofiko otěhotněla“ ,tak mě hned za týden čekal I.screening a velký vyšetření,páč jsem vlastně prošvihla tu nejrizikovější dobu a museli to dohánět v 16tt .. ve středu vplouvám už do 23tt..nejdřív mi na UTZ říkali,že to vypadá na kluka a na posledním ve 21tt potvrdili holčinu..a bude to Lucinka…kluk měl být Richard..takže ještě že Lůca nevnímala ještě můj hlas,páč jsem jí říkala 6týdnů Rišáčku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 17:51
duckina píše:
Aniska888 píše:
ahojky ;) no já si tu přijdu někdy uplně navíc,tím,že vy jste většinou v začátcích a já teprve 14.září zjistila,že už jsem 15tt.. :-D takže jakmile jsem „ofiko otěhotněla“ ,tak mě hned za týden čekal I.screening a velký vyšetření,páč jsem vlastně prošvihla tu nejrizikovější dobu a museli to dohánět v 16tt .. ve středu vplouvám už do 23tt..nejdřív mi na UTZ říkali,že to vypadá na kluka a na posledním ve 21tt potvrdili holčinu..a bude to Lucinka…kluk měl být Richard..takže ještě že Lůca nevnímala ještě můj hlas,páč jsem jí říkala 6týdnů Rišáčku :D
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 17:52
duckina píše:
Aniska888 píše:
ahojky ;) no já si tu přijdu někdy uplně navíc,tím,že vy jste většinou v začátcích a já teprve 14.září zjistila,že už jsem 15tt.. :-D takže jakmile jsem „ofiko otěhotněla“ ,tak mě hned za týden čekal I.screening a velký vyšetření,páč jsem vlastně prošvihla tu nejrizikovější dobu a museli to dohánět v 16tt .. ve středu vplouvám už do 23tt..nejdřív mi na UTZ říkali,že to vypadá na kluka a na posledním ve 21tt potvrdili holčinu..a bude to Lucinka…kluk měl být Richard..takže ještě že Lůca nevnímala ještě můj hlas,páč jsem jí říkala 6týdnů Rišáčku :D
:-D Lucinka je krásné jméno,ale jmenuje se tak ségra.Ještě sme přemýšleli nad Terezkou ,ale tak se jmenovala bývalá přítelkyně mojeho,tak sem to zamítla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí