Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja mam vybrano Jachym a Adina. A ted se jen modlim, aby mi ta jmena nekdo ze znamych nevyfouk ![]()
Veerunka píše:
Ja mam vybrano Jachym a Adina. A ted se jen modlim, aby mi ta jmena nekdo ze znamych nevyfouk
Zajímavý a krásný ![]()
Veerunka píše:
Ja mam vybrano Jachym a Adina. A ted se jen modlim, aby mi ta jmena nekdo ze znamych nevyfouk
a když náááhodou vyfoukne,my ti tu s holkama dosvědčíme,že jsi to měla už v plánu ty ![]()
duckina píše:Veerunka píše:a když náááhodou vyfoukne,my ti tu s holkama dosvědčíme,že jsi to měla už v plánu ty
Tak tak ![]()
Veerunka píše:
Adina se mi taky líbí.. ![]()
mekkinka píše:
mě se ukázali čárky v říjnu !! Huráá![]()
![]()
mekkinka píše:
![]()
Také gratuluji ![]()
Holky tak já nevím, ale telepatie asi funguje, nebo co… Sedím si tak v křesle, přijde za mnou manžel, klekne si vedle mě a začne si vykládat s pupkem
Říkám mu, co se stalo, že si zrazu vykládáš, a on že si nevykládá, že se jen ptá červíka jak tam je, že tam dlouho nebyl
(narážka na nedostatek sexu) a že jestli je to tam pořád stejný jak když se tam dostal (červík) ![]()
mekkinka píše:
![]()
Vítám tě a gratuluji! ![]()
Hovezinka píše:
Holky tak já nevím, ale telepatie asi funguje, nebo co… Sedím si tak v křesle, přijde za mnou manžel, klekne si vedle mě a začne si vykládat s pupkemŘíkám mu, co se stalo, že si zrazu vykládáš, a on že si nevykládá, že se jen ptá červíka jak tam je, že tam dlouho nebyl
(narážka na nedostatek sexu) a že jestli je to tam pořád stejný jak když se tam dostal (červík)
duckina píše:
tak právě futruju ananasový kompot..to vám je holky lahoda
Já si hodně ujíždím na bramborové kaši
.Tu bych mohla denně po kýblech
…za to dýňový kompot, kterýho jsem dostala X sklenic teda nemusím.. ![]()
Hovezinka píše:
Holky tak já nevím, ale telepatie asi funguje, nebo co… Sedím si tak v křesle, přijde za mnou manžel, klekne si vedle mě a začne si vykládat s pupkemŘíkám mu, co se stalo, že si zrazu vykládáš, a on že si nevykládá, že se jen ptá červíka jak tam je, že tam dlouho nebyl
(narážka na nedostatek sexu) a že jestli je to tam pořád stejný jak když se tam dostal (červík)
werunqa píše:duckina píše:Já si hodně ujíždím na bramborové kaši
tak právě futruju ananasový kompot..to vám je holky lahoda.Tu bych mohla denně po kýblech
…za to dýňový kompot, kterýho jsem dostala X sklenic teda nemusím..
Já bych zase mohla čínu každý den,ještě že jí ten můj poklad vaří nejlepší