Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
8.11.11 08:35
lísteček píše:
Madisson : jak dlouho zijes na NZ? My jsme si pohravali s myslenkou se odstehovat do Australie,ale BOHUZEL to neni vubec jednoduchy… musis tam nasbirat nejake body,aby te prijali nebo tak neco… A mantel rikal, ze na NZ to je jednodusi?? Nam se nelibi tady v prdelakove :lol:

Jsem tady teprve dva roky, ale uz se odsud nehnu. Je to mnohem jednodussi nez v Australii, to je pravda! Ale teda taky to neni uplne jednoduchy, ja jsem nejdriv odjela na working holiday visa na rok, no jenomze jsem si tady nasla pritele, tak jsem si dalsi viza vyridila na zaklade toho vztahu plus tedkom budu odesilat zadost o rezidenci, abych to mela aspon na pet let a nemusela to kazdej rok obnovovat. Ale je s tim strasne moc prace, chteji dolozit ze spolu celou tu dobu bydlime, takze schovavame vsechny dopisy, ze mame stejnou adresu, chteji abysme meli minimalne spolecnej ucet, hypoteku, nebo tak neco, museli jsme napsat dopis jak vypada nase domacnost, ted doslova prelozene: stupen odhodlanosti ke straveni spolecneho zivota, musime mit milion dopisu od rodiny, pratel i znamych, ze nas vidaji spolu, no mohla bych pokracovat tak na stranku. Ale myslim si, ze se to i tak vyplati..
Za ten klid a za ty uzasny lidi, co tady jsou, to proste stoji.. O platech nemluvim, na auto si tady clovek vydela prachy asi za mesic, vsechno je jednodussi, nikdo nic neresi. Dokonce i lekarska pece pro me- sice cizinka, nicmene tehotna cizinka, je zdarma.
Jak rikam, ja uz se odsud nehnu a jsem stastna ze jsem si tady ten napad odjet vzala tehdy do hlavy, ikdyz jsem si tak na chvilku rozhadala pulku rodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:35
duckina píše:
Dobré ráno :mavam: :hug:

dobreeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
8.11.11 08:36

Ahoj holky,chtěla bych se vás zeptat,zda vás bolely prsa a pak přestaly a chvíli tak 5 dní bolelo v podbřišku a v křížích a pak přestalo a pak zase začalo píchat ve vaječnících? MS jsem měla dostat v so a test byl pozitivní. Dvakrát jsem zažila biochemické těhu,ale v přirozeném cyklu ne,tak jsem zmatená. Díky za odpo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.11.11 08:39
lísteček píše:
Maddison píše:
Listecku: Ja taky spinim.. sice uz min, ale porad to trva.. ale uz si z toho nic nedelam, hcg mne stouplo a je asi fakt, ze dokud clovek ukrutne nekrvaci, tak to nic neznamena.
Drzim pesti na kontrole, strasne ti to zavidim, ja uz taky chci :-D
ja to spineni mam vetsinou dopolednem, nebo rano… jak vstanu, tak kdyz jdu na wc, tak toho trochu vidim… nevim, jestli to je tim, jak se roztahuje deloha, nebo nejaka zilka, nebo jak musim tahat malyho :nevim: kazdopadne to na klidu moc neprida… a kdy jdes ty na kontrolu??

Ja jdu ted v patek 11.11. v 11hod :mrgreen: ale jenom za midwife, ta mne bude muset domluvit ultrazvuk nekdy na pristi tyden asi, protoze tady na ostrove neni.
Ja jsem ted celej vikend nedelala NIC, ale to fakt doslova :mrgreen: a stejne spinim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:39
Maddison píše:
lísteček píše:
Madisson : jak dlouho zijes na NZ? My jsme si pohravali s myslenkou se odstehovat do Australie,ale BOHUZEL to neni vubec jednoduchy… musis tam nasbirat nejake body,aby te prijali nebo tak neco… A mantel rikal, ze na NZ to je jednodusi?? Nam se nelibi tady v prdelakove :lol:
Jsem tady teprve dva roky, ale uz se odsud nehnu. Je to mnohem jednodussi nez v Australii, to je pravda! Ale teda taky to neni uplne jednoduchy, ja jsem nejdriv odjela na working holiday visa na rok, no jenomze jsem si tady nasla pritele, tak jsem si dalsi viza vyridila na zaklade toho vztahu plus tedkom budu odesilat zadost o rezidenci, abych to mela aspon na pet let a nemusela to kazdej rok obnovovat. Ale je s tim strasne moc prace, chteji dolozit ze spolu celou tu dobu bydlime, takze schovavame vsechny dopisy, ze mame stejnou adresu, chteji abysme meli minimalne spolecnej ucet, hypoteku, nebo tak neco, museli jsme napsat dopis jak vypada nase domacnost, ted doslova prelozene: stupen odhodlanosti ke straveni spolecneho zivota, musime mit milion dopisu od rodiny, pratel i znamych, ze nas vidaji spolu, no mohla bych pokracovat tak na stranku. Ale myslim si, ze se to i tak vyplati..
Za ten klid a za ty uzasny lidi, co tady jsou, to proste stoji.. O platech nemluvim, na auto si tady clovek vydela prachy asi za mesic, vsechno je jednodussi, nikdo nic neresi. Dokonce i lekarska pece pro me- sice cizinka, nicmene tehotna cizinka, je zdarma.
Jak rikam, ja uz se odsud nehnu a jsem stastna ze jsem si tady ten napad odjet vzala tehdy do hlavy, ikdyz jsem si tak na chvilku rozhadala pulku rodiny :lol:

skoda, ze uz jsme manzele :lol: to se nemuzeme prizenit :-D hi hi My jsme koukali na nejaky to pracovni vizum, manzel je zachranar a za to je hodne bodu, docela to vse splnujeme, jenze tam musis mit i body za jazyk, to je u nas problem… takze manzel si chce udelat ten kurz apak se uvidi co dal.. kazdopadne to je beh na dlouhou trat…
to je hrozny, jak musis vsechno dokazovat… a mimi bude mit jake obcanstvi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:41
piki88 píše:
Ahoj holky,chtěla bych se vás zeptat,zda vás bolely prsa a pak přestaly a chvíli tak 5 dní bolelo v podbřišku a v křížích a pak přestalo a pak zase začalo píchat ve vaječnících? MS jsem měla dostat v so a test byl pozitivní. Dvakrát jsem zažila biochemické těhu,ale v přirozeném cyklu ne,tak jsem zmatená. Díky za odpo :palec:

piki, me teda prsa boli porad,ale je pravda, ze zacali az tak kolem 7tt, do ty doby me boleli jako na MS. Ale bolest ve vajecnikach (pichani) jak pises, jsem mela taky… Ja myslim, ze pokud mas carku na testu, tak to tehu je.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:42
Maddison píše:
lísteček píše:
Maddison píše:
Listecku: Ja taky spinim.. sice uz min, ale porad to trva.. ale uz si z toho nic nedelam, hcg mne stouplo a je asi fakt, ze dokud clovek ukrutne nekrvaci, tak to nic neznamena.
Drzim pesti na kontrole, strasne ti to zavidim, ja uz taky chci :-D
ja to spineni mam vetsinou dopolednem, nebo rano… jak vstanu, tak kdyz jdu na wc, tak toho trochu vidim… nevim, jestli to je tim, jak se roztahuje deloha, nebo nejaka zilka, nebo jak musim tahat malyho :nevim: kazdopadne to na klidu moc neprida… a kdy jdes ty na kontrolu??
Ja jdu ted v patek 11.11. v 11hod :mrgreen: ale jenom za midwife, ta mne bude muset domluvit ultrazvuk nekdy na pristi tyden asi, protoze tady na ostrove neni.
Ja jsem ted celej vikend nedelala NIC, ale to fakt doslova :mrgreen: a stejne spinim..

tak je rozhodnuto, spinime tim, jak se nam roztahuje deloha… a hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:48

no nic holky, musim padit… Jdu s malym do hudebky na zpivani :-D Ten mi da, az bude velkej :-D :mrgreen: :mrgreen: Odpoledne nevim jak se tu ukazu, cekam navstevy… JA MAM TOTIZ NAROZENINY :lol: TAK ZATIM PA PA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.11.11 08:48

Mimi bude mit urcite NZ obcanstvi… teda pokud tam vubec nejaky je, dost ten UZ postradam :lol: :lol:
Oni i deti tady totiz maji do peti let peci zdarma, tak at nemusime resit nejaky pojisteni. Ja uz tady stejne asi zustanu, tak na co by melo cesky..
No ja teda DOUFAM, ze to je tim, jak se roztahuje deloha, ale je fakt, ze obcas citim jakoby takovy tahani, obcas me tam malinko pichne. To mne nedelalo, kdyz sem nespinila. Neni to nic neprijemnyho ani bolestivyho, tak to proste prisuzuju tomu a rikam si, ze to tak ma urcite byt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 08:49

tak já vás za chvíli zas opustim,musim k dr na kontrolu,ať vidí,že mi ATB nezabraly a že se tu furt dávim..debilní léčenej zánět průdušek…zlatý časy,když jsem vše mohla přecházet a za 3dny jsem byla „v cajku“..tohle 10ti denní zobání tablet je na nic.. :cry: tak jsem zvědavá,kam mě odešle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.11.11 08:50
lísteček píše:
no nic holky, musim padit… Jdu s malym do hudebky na zpivani :-D Ten mi da, az bude velkej :-D :mrgreen: :mrgreen: Odpoledne nevim jak se tu ukazu, cekam navstevy… JA MAM TOTIZ NAROZENINY :lol: TAK ZATIM PA PA :lol:

TY MAS NAROZENINY??? Tak vsechno nejlepsi mamino!!!!!! Hehe treba ti malej v hudebce zazpiva „Hodne stesti zdravi“ :mrgreen: HUBANA :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 08:51

Lísteček…vše nej k těm tvým 27.narozkám :srdce: :huban: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
8.11.11 08:53

Děkuji lístečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.11.11 09:19

Dobré ránko přeji :)
V první řadě přeji oslvenkyni vše nej nej nej a hlavně zdravé miminko :)
Jinak se vrátím k jídlu, ze začátku mi to nedělalo takový problém, jedla jsem skoro vše, pak jsem si sice začla vybírat, ale jedla jsem pořád stejně, a posledních pár dní i když mám hlad, tak zobnu a hlad mě přejde, nebo se mi udělá zle, takže skoro nejím :( My jdeme na kontrolu až příští středu, a jsem z toho už pěkně nervozní, snad to uteče. A pokud všechno dobře klapne, mimi bude v pořádku a dr. mi prodlouží nemocenskou, tak to asi půjde ven, že čekáme mimi :) tak jsem zvědavá na reakce…
Už jste to řekli okolí? A jak moc širokému? Jak to přijali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
8.11.11 10:28

Dobré ránko všem,
docela vám závidím, že jste doma a můžete si v klidu povídat. Já to tady v práci rychle pročítávám ať nejsem večer moc pozadu a konečně mám chviličku taky něco napsat.
Aniska: taky jsem v 11tt
piki: podbřišek mě taky pobolívá, někde více a někdy méně
lísteček: gratuluji ke krásným narozeninám a přeji hlavně pohodové těhu a ať vše dopadne na 1
duckina: třeba ti nasadí jinou léčbu, která zabere
Hovezinka: my měli tu „smůlu“, že jsme to museli říct v podstatě hned na začátku, to jsem byla teprve 6tt, protože tchýně slavila narozeniny a já bych nemohla pít, tak jsme to oznámili a manželovi rodiče a sestra to vzali skvěle, ženský se hned rozbrečely, no co budu povídat a dva týdny na to byla oslava zase u tety, takže tak se to dověděl zbytek rodiny a ti to vzali tak nějak suše bych řekla no… ale nejdříve to věděla moje mamka a ta se taky rozbrečela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí