Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kvetinka9 píše:
test budu zkoušet asi zítra..po vysazení jsem odkrvácela 7.10 a od te doby nic
Hned po vysazení je vynechaná mesntruace myslím si nejasnej příznak, protože ještě nemůžeš tušit, jak bude tvůj cyklus fungovat závislý jen na sobě, ne na pilulkách
NIcméně těhotná být určitě můžeš, takže jedině zkusit test ![]()
děkuju, ale doufám, že bude / jelikož mám 5 měsíců do maturity a nevim jaké by to bylo s bříškem k matuře ![]()
kvetinka9 píše:
děkuju, ale doufám, že bude / jelikož mám 5 měsíců do maturity a nevim jaké by to bylo s bříškem k matuře
tak teď nevim,co říct..
znám holčinu,co maturu podstoupila těsně před porodem a bez problému..
pokud si v tuto chvíli mimčo nepřeješ kvůli matuře,tak jsi podle mě neměla vysazovat HA a nebo nemít nechráněný sex..nevim,jestli to nevyzní hnusně,ale je to můj názor.. ![]()
né, v pohodě, já děkuji za názor
já totiž řetla že měsíc po vysazení ( po nějakých letech braní) si ještě chráněna, ale nedostala jsem to, tak nevím. Každopádně zítra udělám test
mě by mimčo nevadilo, ale nevím, co na to řekne okolí, když je mi 19 ![]()
tyynka píše:werunqa píše:
Tak jsem zpět od doktora-všechny výsledky mám v pořádku, vycházky už mám neomezené, takže jsem nadšená![]()
.Mimi zase porostlo a bylo velmi živé-dokonce si strkalo ruku mezi nohy.
![]()
To se i pan doktor smál…bože, já jsem tak šťastná, že je vše v pořádku..
.Říkal mi,že vitamíny si mám koupit, že nikdy nevím, jaký budu nebo nebudu mít chutě-abych těch vitamínů měla dost..A jelikož jsem při každé návštěvě lehčí a lehčí-teď stojím na 63kg, tak si je raději asi koupím..Moc toho nepojím-i když zeleniny dost, tak pro jistotu..
Já beru na doporučení gynekologa Gravitel, 60 tablet mám asi za dvě nebo tři stovky, což je myslím cena ucházející.. ALe zeptej se v lékarně a uvidíš, co zrovna budou mít, něco ti doporučí, i ceny se hodně liší
Od druhého trimestru doporučují s tou kyselinou, myslím DHA, nebo tak nějak podobně, jsou tedy o dost dražší, ale snad by to mělo být dobré na vývoj nervové soustavy
werunqa píše:Já myslím že na EKG chodí všechny těhotné na speciální vyšetření, někde jsem to četla
A to vyšetření u praktického lékaře-tam mi bude dělat jen EKG nebo co všechno??Já zrovna přestupovala k novému obvoďákovi, když jsem tam byla, takže dělal celkovou rodinnou anamnézu, řešil alergie, co můžu a nemůžu, všechno to psal, zajímal se o průběh těhotenství, ale přímo vyšetření mi snad nedělal žádné, jen poslouchal plíce. A dal razítko do těhotenské kartičky
Řekla bych, že je to takové spíš pro pořádek, no
No jestli mě bude poslouchat plíce a srdce, tak to se lekne těch mojich zad-mám je samej pupínek..co jsem těhotná.. ![]()
kvetinka9 píše:
děkuju, ale doufám, že bude / jelikož mám 5 měsíců do maturity a nevim jaké by to bylo s bříškem k matuře
V 5. měsíci to na tobě ještě nemusí být poznat..
kvetinka9 píše:
né, v pohodě, já děkuji za názorjá totiž řetla že měsíc po vysazení ( po nějakých letech braní) si ještě chráněna, ale nedostala jsem to, tak nevím. Každopádně zítra udělám test
mě by mimčo nevadilo, ale nevím, co na to řekne okolí, když je mi 19
No, nebyla by jsi první ani poslední 19-letá těhule.Spíš záleží jaké máš zázemí atd..
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout… ![]()
okolí ať si škubne…dnes jsem koukala na diskuzi „jsem těhotná a je mi 17“ ,musim uznat,že holky jsou fakt statečný ![]()
musim říct,že sama jsem už v 5.měsíci a mít v hlavě,tak maturu skládám klidně.. ![]()
Příspěvek upraven 08.11.11 v 20:48
Aniska888 píše:
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout…
sakra Anííí,kdes je ulovila
![]()
duckina píše:Aniska888 píše:sakra Anííí,kdes je ulovila
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout…![]()
![]()
![]()
Došli jsme se ségrou v Brně ze zvědavosti do obchodu pro miminka a tam na mě koukali
Takové krásné
a pak sem viděla tu cenu a už šli se mnou domu:-D Jen jsou až na větší bříško,tak snad do nich dorostu ![]()
Aniska888 píše:
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout…
Já si pořídila za 350Kč, ale nejsou přímo těhu, takže je asi dlouho neunosím.. ![]()
Aniska888 píše:
získáváš bludišťáka za luxusní nákup ![]()
Aniska888 píše:duckina píše:Došli jsme se ségrou v Brně ze zvědavosti do obchodu pro miminka a tam na mě koukaliAniska888 píše:sakra Anííí,kdes je ulovila
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout…![]()
![]()
![]()
Takové krásné
a pak sem viděla tu cenu a už šli se mnou domu:-D Jen jsou až na větší bříško,tak snad do nich dorostu
Doufám, že se mi taky zadaří podobná dobrá koupě..
![]()
duckina píše:Aniska888 píše:získáváš bludišťáka za luxusní nákup
No a pak sem potkala těhu rifle ale za 1100,– takže co sem ušetřila sem šoupla tam…Takže vlastně dvoje za cenu jedněch ![]()