Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
8.11.11 20:12
kvetinka9 píše:
test budu zkoušet asi zítra..po vysazení jsem odkrvácela 7.10 a od te doby nic :)

Hned po vysazení je vynechaná mesntruace myslím si nejasnej příznak, protože ještě nemůžeš tušit, jak bude tvůj cyklus fungovat závislý jen na sobě, ne na pilulkách :) NIcméně těhotná být určitě můžeš, takže jedině zkusit test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 20:30

děkuju, ale doufám, že bude / jelikož mám 5 měsíců do maturity a nevim jaké by to bylo s bříškem k matuře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 20:35
kvetinka9 píše:
děkuju, ale doufám, že bude / jelikož mám 5 měsíců do maturity a nevim jaké by to bylo s bříškem k matuře :-)

tak teď nevim,co říct..
znám holčinu,co maturu podstoupila těsně před porodem a bez problému..
pokud si v tuto chvíli mimčo nepřeješ kvůli matuře,tak jsi podle mě neměla vysazovat HA a nebo nemít nechráněný sex..nevim,jestli to nevyzní hnusně,ale je to můj názor.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 20:42

né, v pohodě, já děkuji za názor :) já totiž řetla že měsíc po vysazení ( po nějakých letech braní) si ještě chráněna, ale nedostala jsem to, tak nevím. Každopádně zítra udělám test :) mě by mimčo nevadilo, ale nevím, co na to řekne okolí, když je mi 19 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 20:44
tyynka píše:
werunqa píše:
Tak jsem zpět od doktora-všechny výsledky mám v pořádku, vycházky už mám neomezené, takže jsem nadšená :pankac: :pankac: .Mimi zase porostlo a bylo velmi živé-dokonce si strkalo ruku mezi nohy. :potlesk: :potlesk: To se i pan doktor smál…bože, já jsem tak šťastná, že je vše v pořádku.. :kytka:.Říkal mi,že vitamíny si mám koupit, že nikdy nevím, jaký budu nebo nebudu mít chutě-abych těch vitamínů měla dost..A jelikož jsem při každé návštěvě lehčí a lehčí-teď stojím na 63kg, tak si je raději asi koupím..Moc toho nepojím-i když zeleniny dost, tak pro jistotu.. :palec:

Já beru na doporučení gynekologa Gravitel, 60 tablet mám asi za dvě nebo tři stovky, což je myslím cena ucházející.. ALe zeptej se v lékarně a uvidíš, co zrovna budou mít, něco ti doporučí, i ceny se hodně liší :) Od druhého trimestru doporučují s tou kyselinou, myslím DHA, nebo tak nějak podobně, jsou tedy o dost dražší, ale snad by to mělo být dobré na vývoj nervové soustavy :nevim:

werunqa píše:
A to vyšetření u praktického lékaře-tam mi bude dělat jen EKG nebo co všechno??
Já myslím že na EKG chodí všechny těhotné na speciální vyšetření, někde jsem to četla :) Já zrovna přestupovala k novému obvoďákovi, když jsem tam byla, takže dělal celkovou rodinnou anamnézu, řešil alergie, co můžu a nemůžu, všechno to psal, zajímal se o průběh těhotenství, ale přímo vyšetření mi snad nedělal žádné, jen poslouchal plíce. A dal razítko do těhotenské kartičky :) Řekla bych, že je to takové spíš pro pořádek, no :wink:

No jestli mě bude poslouchat plíce a srdce, tak to se lekne těch mojich zad-mám je samej pupínek..co jsem těhotná.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 20:44
kvetinka9 píše:
děkuju, ale doufám, že bude / jelikož mám 5 měsíců do maturity a nevim jaké by to bylo s bříškem k matuře :-)

V 5. měsíci to na tobě ještě nemusí být poznat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 20:45
kvetinka9 píše:
né, v pohodě, já děkuji za názor :) já totiž řetla že měsíc po vysazení ( po nějakých letech braní) si ještě chráněna, ale nedostala jsem to, tak nevím. Každopádně zítra udělám test :) mě by mimčo nevadilo, ale nevím, co na to řekne okolí, když je mi 19 :)

No, nebyla by jsi první ani poslední 19-letá těhule.Spíš záleží jaké máš zázemí atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.11.11 20:46

Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 20:47

okolí ať si škubne…dnes jsem koukala na diskuzi „jsem těhotná a je mi 17“ ,musim uznat,že holky jsou fakt statečný :palec:
musim říct,že sama jsem už v 5.měsíci a mít v hlavě,tak maturu skládám klidně.. :dance:

Příspěvek upraven 08.11.11 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 20:48
Aniska888 píše:
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout… :lol:

sakra Anííí,kdes je ulovila 8-) 8-o :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.11.11 20:51
duckina píše:
Aniska888 píše:
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout… :lol:

Došli jsme se ségrou v Brně ze zvědavosti do obchodu pro miminka a tam na mě koukali ;-) Takové krásné :-D a pak sem viděla tu cenu a už šli se mnou domu:-D Jen jsou až na větší bříško,tak snad do nich dorostu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 20:51
Aniska888 píše:

Já si pořídila za 350Kč, ale nejsou přímo těhu, takže je asi dlouho neunosím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 20:53
Aniska888 píše:

získáváš bludišťáka za luxusní nákup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 20:54
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Došli jsme se ségrou v Brně ze zvědavosti do obchodu pro miminka a tam na mě koukali ;-) Takové krásné :-D a pak sem viděla tu cenu a už šli se mnou domu:-D Jen jsou až na větší bříško,tak snad do nich dorostu ;-)

Doufám, že se mi taky zadaří podobná dobrá koupě.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.11.11 20:54
duckina píše:
Aniska888 píše:
získáváš bludišťáka za luxusní nákup :palec:

No a pak sem potkala těhu rifle ale za 1100,– takže co sem ušetřila sem šoupla tam…Takže vlastně dvoje za cenu jedněch ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí