Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
7.11.11 21:31
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Holky a jíte normálně nebo málo?Já po období nejezení mám teď nějakou žravou…
až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…
Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním.. :cry:
Tak to jsem hned klidnější
Nevím, jestli ta zvětšující se děloha tak utlačuje žaludek nebo co?Rozhodně vím, že díky tomuto mě často pálí žáha..Můj mi říkal, že od jeho kolegy z práce manželka je v 3. trimestru a víc jak suchej rohlík se do ní prostě nevleze..nemá to kam dát.. :nevim: :nevim:
Se máme na co těšit :-(

Snad díky tomu moc nepřiberu ..Ale zase jiné těhulky mají žravou-jak kdo no.Moje ségra vždycky jedla jako vrabec..i v těhotenství a celou dobu to na ní pomalu nebylo vidět..Až v 8. měsíci tolik přibrala, že nakonec za celý těhu měla myslím 18kg nahoře.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 21:55
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Holky a jíte normálně nebo málo?Já po období nejezení mám teď nějakou žravou…
až do 18tt jsem skoro nejedla..dr mi radil,ať do sebe dostanu aspoň něco,kvůli mimču..teď mám pocit,že se do jídla nutim a plácám do sebe každou chvíli něco
No právě tak to mám já,sním trošku,ale snad stokrát za den…
Já jím taky jen po trochách, ale hrozně často.Můj si pak myslí, že toho sním za 10, ale já mu vysvětluju, že jím malinké porce…Dřív pro mě nebyl problém sníst polévku a hlavní chod, ale teď už to nezvládám..Tolik jídla naráz prostě nesním.. :cry:
Tak to jsem hned klidnější
Nevím, jestli ta zvětšující se děloha tak utlačuje žaludek nebo co?Rozhodně vím, že díky tomuto mě často pálí žáha..Můj mi říkal, že od jeho kolegy z práce manželka je v 3. trimestru a víc jak suchej rohlík se do ní prostě nevleze..nemá to kam dát.. :nevim: :nevim:
Se máme na co těšit :-(
Snad díky tomu moc nepřiberu ..Ale zase jiné těhulky mají žravou-jak kdo no.Moje ségra vždycky jedla jako vrabec..i v těhotenství a celou dobu to na ní pomalu nebylo vidět..Až v 8. měsíci tolik přibrala, že nakonec za celý těhu měla myslím 18kg nahoře.. 8-o

Bych se asi kutálela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 21:55

děvčátka,jdu zkusit zalehnout..přeju krásnou dobrou noc a sladké sny…a nebo ještě pěkný zbytek večera :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 22:04
duckina píše:
děvčátka,jdu zkusit zalehnout..přeju krásnou dobrou noc a sladké sny…a nebo ještě pěkný zbytek večera :hug: :kytka: :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 22:11
Aniska888 píše:
duckina píše:
děvčátka,jdu zkusit zalehnout..přeju krásnou dobrou noc a sladké sny…a nebo ještě pěkný zbytek večera :hug: :kytka: :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam:

Taky už pomalu půjdu-i když se mi nechce vůbec spát…takže budu sledovat můj oblíbený Sex ve městě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.11.11 23:40

Já už zalehnout zkoušela, při tulení se k příteli, ten už spí jako dudek a já stále nic, tak jsem se odtulila, abych to dohnala díru ve čtení, dneska jste se činily :palec:

Já to mám s tím jídlem jako většina, spíš nechuť, spoustu věcí co mi dřív chutnalo teď nemůžu, sním taky úplně minimální porce, ale konečně mám aspoň chuť některá teplá hlavní jídla, teď jsem to dlouho úplně bojkotovala a zvládala jen jogurty a ovoce, dneska začínáme čtvrtý měsíc, tak už se to snad bude jen lepšit a začnu konečně pořádně jíst a mít pravý těhotenský chutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 07:07

Holky, nevite kde je RADMIKA????? dlouho se tu neukazala????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 07:09

jinak za dva dny me ceka kontrola a ja zacinam byt zase pekne nervozni… nejdriv se clovek nemuze dockat a pak ma z toho strach… Do toho jsem zacala zase trosku spinit,tak to o se vic bojim… ( i kdyz bych asi nemela, s malym jsem spinila kazdou chvilim,ale i tak… cervicek me tam hloda… :-? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.11.11 08:21
lísteček píše:

No Listecku ctes mne myslenky, ted jsem sem vlezla, abych se podivala, jestli tady nebyla :roll: a nebyla :cert:
Doufam, ze je to jenom lenosnej lenoch a vsechno je ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:22
Maddison píše:
lísteček píše:
No Listecku ctes mne myslenky, ted jsem sem vlezla, abych se podivala, jestli tady nebyla :roll: a nebyla :cert:
Doufam, ze je to jenom lenosnej lenoch a vsechno je ok :kytka:

no, taky doufam, ze se brzy objevi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:24

Madisson : jak dlouho zijes na NZ? My jsme si pohravali s myslenkou se odstehovat do Australie,ale BOHUZEL to neni vubec jednoduchy… musis tam nasbirat nejake body,aby te prijali nebo tak neco… A mantel rikal, ze na NZ to je jednodusi?? Nam se nelibi tady v prdelakove :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.11.11 08:24

Listecku: Ja taky spinim.. sice uz min, ale porad to trva.. ale uz si z toho nic nedelam, hcg mne stouplo a je asi fakt, ze dokud clovek ukrutne nekrvaci, tak to nic neznamena.
Drzim pesti na kontrole, strasne ti to zavidim, ja uz taky chci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:25
Maddison píše:
Listecku: Ja taky spinim.. sice uz min, ale porad to trva.. ale uz si z toho nic nedelam, hcg mne stouplo a je asi fakt, ze dokud clovek ukrutne nekrvaci, tak to nic neznamena.
Drzim pesti na kontrole, strasne ti to zavidim, ja uz taky chci :-D

ja to spineni mam vetsinou dopolednem, nebo rano… jak vstanu, tak kdyz jdu na wc, tak toho trochu vidim… nevim, jestli to je tim, jak se roztahuje deloha, nebo nejaka zilka, nebo jak musim tahat malyho :nevim: kazdopadne to na klidu moc neprida… a kdy jdes ty na kontrolu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
8.11.11 08:27

dokonce s malym jsem v 6tt sla na wc ( v noci) a najednou uplne cervena krev!!! a doooost! tak jsem zacala plasit,ze jsem zase potratila a probudila manzela.. ten rikal,ze pockame do rana, ze jestli to je potrat tak s tim nic neudelame, a rano zajdeme na gyndu… a ver nebo ne… vse bylo o.k. ted tu zlobi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 08:35

Dobré ráno :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie