Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
18.11.11 12:27
tyynka píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
Tak s tou cukrovkou… pro me to bylo opravdu strasny'!!!! Delali mi ho ve 26tt, coz uz jsem mela mensi nevolnosti,ale tohle pro me byla darda!!! Ja si dokonce myslim,ze jsem se po tom nesmela ani napit, prave aby se nezkreslili ty testy… takze jsem byla rada, ze jsem z laborky dojela domu.. doma jsem lezela, byla uplne hotova, nesmela jsem se ani pozvracet, jinak bych ten sajrajt musela pit znova… po dvou hodinach jsem sla znova na odber… nastesti nic :-)
Nekdo to holt snasi lip a nekdo hur :-( ja jsem ta co hur :-(
Dokonce jsem se ted ptala doktora, jestli bude nutny na to zase jit a rikal,ze musim… to me vubec nepotesil :cert:
Ty jo tak tomu ani nevěřím, že mě po vypití toho sajrajtu pustí domů-myslím, že tam budu sedět v čekárně jak pecka.. :zed:
Taky jsem slyšela, že u nás je to takhle. Ať si vezmu prý asopis nebo knížku, jinak je to k nepřečkání.. Jen to pití nevím, doufám, že aspon ten černý čaj nebo obyč. vodu, bez toho si dvě hodiny nějak neumím představit. O to horí to bude, že nebudu moct pít, kdybych mohla, ani by mi ty dvě hodiny nepřišly tak dlouhý, si myslím.. :roll:

Mě včera večer napadlo, že teď v těhu hodně chodím čůrat-takže doufám, že mi tam za 2 hodiny nepraskne močák.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
18.11.11 12:32

Šmankote, vyčůrat se můžeš :lol:
Ve všech zařízeních jsou přece WC.

Já si pamatuju, že mi říkali, že mám hlásit průjem nebo kdybych zvracela.. zkreslilo by to výsledky testů. Ale bylo mi dobře, takže si to do třetice klidně dám znovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 12:35
tentadora píše: Šmankote, vyčůrat se můžeš :lol:
Ve všech zařízeních jsou přece WC.Já si pamatuju, že mi říkali, že mám hlásit průjem nebo kdybych zvracela.. zkreslilo by to výsledky testů. Ale bylo mi dobře, takže si to do třetice klidně dám znovu :wink:

Já myslela, že se vyčůrat nemůžu-oni ty výsledky hledají v moči ne??a když se vyčůrám, tak to už nenajdou-nebo aspoň tak jsem myslela, že to je.. :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 12:39
werunqa píše:
Ve všech zařízeních jsou přece WC.Já si pamatuju, že mi říkali, že mám hlásit průjem nebo kdybych zvracela.. zkreslilo by to výsledky testů. Ale bylo mi dobře, takže si to do třetice klidně dám znovu :wink:
Já myslela, že se vyčůrat nemůžu-oni ty výsledky hledají v moči ne??a když se vyčůrám, tak to už nenajdou-nebo aspoň tak jsem myslela, že to je.. :mrgreen: :mrgreen: :oops:

nazdárek…je to z krve,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 12:46
duckina píše:
werunqa píše:
Já myslela, že se vyčůrat nemůžu-oni ty výsledky hledají v moči ne??a když se vyčůrám, tak to už nenajdou-nebo aspoň tak jsem myslela, že to je.. :mrgreen: :mrgreen: :oops:
nazdárek…je to z krve,ne?

ahoj, já myslela že z moči.. :oops: .tak máš pravdu, je to z krve-a to my jako vezmou krev ráno, pak mi dají vypít ten hnus a pak znova krev?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 12:50

dokonce 3× .. hned ráno,pak odečet po 60ti a 120ti min ..tak to mám napsáno v žádance :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 12:57

Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:02
Aniska888 píše:
Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne? :nevim:

ahojky, já taky slyšela, že by se to němělo-řešily jsme to na jedné diskuzi a shodly jsme se, že to je blbost-přece nebudu chodit celý těhu jak strašidlo-už mám hrozný odrosty a barvu už mám koupenou-jen obarvit :palec: .navíc tam jedna holka psala, že její známá je taky těhu a pracuje jako kadeřnice a bez problémů.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:03
duckina píše:
dokonce 3× .. hned ráno,pak odečet po 60ti a 120ti min ..tak to mám napsáno v žádance :-?

A odkud mi to jako míní brát?já mám hrozně blbý žíly a jsou rádi, když mi naberou jednou, ne tak 3×!! 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:10
Aniska888 píše:
Ahoj kočeny,nevíte co je na tom pravdy že by se v těhotenství neměli barvit vlasy?Je to jen pověra nebo ne? :nevim:

ahojky Aničko,podle mé kadeřnice to jen špatně chytá (stejně třeba jako barvení při MS) .. jinak si nemyslím,že by to bylo nějak vyloženě životu nebezpečný :nevim: já osobně používám spešl barvu přelivovou,bez čpavku,takže to se mě netýká..i mě barva vydrží krásně měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.11.11 13:13
werunqa píše:
duckina píše:
dokonce 3× .. hned ráno,pak odečet po 60ti a 120ti min ..tak to mám napsáno v žádance :-?
A odkud mi to jako míní brát?já mám hrozně blbý žíly a jsou rádi, když mi naberou jednou, ne tak 3×!! 8-o 8-o 8-o

mám stejný problém s žílama..hlavně když už ji najdou,tak kolikrát pak praskne a já chodim domů pak s rozpíchanýma rukama,za který by se nestyděl kdejaký dlouhodobý narkoman :zed: ..tak snad si s třema náběrama poraděj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:13
duckina píše:
Aniska888 píše:
ahojky Aničko,podle mé kadeřnice to jen špatně chytá (stejně třeba jako barvení při MS) .. jinak si nemyslím,že by to bylo nějak vyloženě životu nebezpečný :nevim: já osobně používám spešl barvu přelivovou,bez čpavku,takže to se mě netýká..i mě barva vydrží krásně měsíc :palec:

A jakou značku? Já jí ještě nekoupila,ale za chvilku jedu do Brna,tak si tam můžu vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:15
werunqa píše:
Aniska888 píše:
ahojky, já taky slyšela, že by se to němělo-řešily jsme to na jedné diskuzi a shodly jsme se, že to je blbost-přece nebudu chodit celý těhu jak strašidlo-už mám hrozný odrosty a barvu už mám koupenou-jen obarvit :palec: .navíc tam jedna holka psala, že její známá je taky těhu a pracuje jako kadeřnice a bez problémů.. :nevim:

No mě moje kadeřnice barvila ještě v 8 měsíci,tak se mi to taky zdálo jako blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
18.11.11 13:16
duckina píše:
Aniska888 píše:
ahojky Aničko,podle mé kadeřnice to jen špatně chytá (stejně třeba jako barvení při MS) .. jinak si nemyslím,že by to bylo nějak vyloženě životu nebezpečný :nevim: já osobně používám spešl barvu přelivovou,bez čpavku,takže to se mě netýká..i mě barva vydrží krásně měsíc :palec:

Já taky slyšela, že v těhu barva špatně chytá, mě na vlasech nevydrží ani měsíc.. :pocitac: .po pár dnech se mi vymývá a vlasy vypadají unaveně a nudně..zatím jsem je ještě v těhu nebarvila-tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale nevěřím, že mi tam dlouho vydrží..To abych se barvila každý týden.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.11.11 13:18
werunqa píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Já taky slyšela, že v těhu barva špatně chytá, mě na vlasech nevydrží ani měsíc.. :pocitac: .po pár dnech se mi vymývá a vlasy vypadají unaveně a nudně..zatím jsem je ještě v těhu nebarvila-tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale nevěřím, že mi tam dlouho vydrží..To abych se barvila každý týden.. :roll:

Bych už musela za chvilku chodit kanálama,nosívala sem barevný vlasy,ale teď to chci stáhnout jen na nějakou hnědou,ať nejsou odrosty tak vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí