Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniska888 píše:
Tak sem se tak po měsíci co sem doma namalovala(když už teda pojedu do toho města) a zjistila sem že mám i obličej
Mě už to skoro ani nebaví, jak jsem doma, tak jsem si odvykla..
ale občas když jdu mezi lidi, tak se musím nalíčit-ať se mě neleknou.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Mě se to nelíbí tak všeobecně-se otočíš a pes ho zakousne..Moje tchýně mi říkala, že jí dřív psy u dětí nevadily, ale když měla doma miminko a pes na něho bezdůvodně zaútočil, tak už psy nechce u dětí vidět…werunqa píše:Mě osobně se taky nelíbí když pes olizuje miminko… Mazlík nemazlík…
My teda doma žádný zvíře nemáme-já nechci a ani nemůžeme..taky jsem byla nařčena, že jsem špatný člověk, když si myslím, že by neměli být psy u malých miminek...Ale tenhle názor skoro nemůžu říct nahlas-neboť by mě někteří zastánci psů ukamenovaly..
Tady si můžeš říct(teda spíš napsat) svůj názor ať je jakýkoliv,nikdo tě odsuzovat nebude.
werunqa píše:Aniska888 píše:Mě už to skoro ani nebaví, jak jsem doma, tak jsem si odvykla..
Tak sem se tak po měsíci co sem doma namalovala(když už teda pojedu do toho města) a zjistila sem že mám i obličejale občas když jdu mezi lidi, tak se musím nalíčit-ať se mě neleknou..
No tak když jdu do obchodu tak to taky nedělám,a teď sem se namalovala fakt po měsíci a nestačím koukat,jsem jak Ivánek v Mrazíkovi:Když se dívám na sebe…:-D
![]()
Aniska888 píše:
Tak sem se tak po měsíci co sem doma namalovala(když už teda pojedu do toho města) a zjistila sem že mám i obličej
je fakt,že já dřív pomalu nevylezla s košem,aniž bych se nenamalovala..teď na to kašlu,jak jsem doma a když mám jít nakoupit,tak si říkam,jestli to má cenu se nakreslit,když se pak zas za hodinu musim odličovat ![]()
ale jakmile jdu někam mezi lidi na dýl (viz cesta do Práglu k dr) ,tak to se musim polidštit ![]()
sakra mě se to dnes nějak seká ![]()
Já se líčím taky jen když jdu k doktorovy-ale v pondělí mám jít ráno na 7 na krev-a na to kašlu,abych se nalíčila.Tam bude jen sestřička
.Obchod mám asi 10metrů od baráku, takže když nejedeme na velký nákup do Tesca nebo tak, tak se mi vážně malovat nechce..
![]()
werunqa píše:
Já se líčím taky jen když jdu k doktorovy-ale v pondělí mám jít ráno na 7 na krev-a na to kašlu,abych se nalíčila.Tam bude jen sestřička.Obchod mám asi 10metrů od baráku, takže když nejedeme na velký nákup do Tesca nebo tak, tak se mi vážně malovat nechce..
![]()
aspoň člověk ušetří za malůvky a očka si odpočnou..já si teda maluju jen stíny a řasy..na make up nebo pudr nejsem stavěná..kolikrát se musim smát,když vidim třeba v metru nějakou krasavici z profilu a tu konturu make upu,jak to neumí ani nanést nebo vrstvu pudru,že to je tak nepřirozený,až to bolí..občas nahodim ještě lesk na rtíky,ale lepší je i ten ochucenej „jeleňák“..
duckina píše:Řasenka a tužka na oči.No a jeleňák je stejně nejlepší
aspoň člověk ušetří za malůvky a očka si odpočnou..já si teda maluju jen stíny a řasy..na make up nebo pudr nejsem stavěná..kolikrát se musim smát,když vidim třeba v metru nějakou krasavici z profilu a tu konturu make upu,jak to neumí ani nanést nebo vrstvu pudru,že to je tak nepřirozený,až to bolí..občas nahodim ještě lesk na rtíky,ale lepší je i ten ochucenej „jeleňák“..
duckina píše:
To já si musím bohužel make-up dávat, mám špatnou pleť, od 13 let trpím na akné, takže bez make-upu vypadám děsně
.závidím těm, co ho používat nemusí, já bohužel mezi tyto lidi nikdy patřit nebudu.. ![]()
werunqa píše:duckina píše:To já si musím bohužel make-up dávat, mám špatnou pleť, od 13 let trpím na akné, takže bez make-upu vypadám děsně
aspoň člověk ušetří za malůvky a očka si odpočnou..já si teda maluju jen stíny a řasy..na make up nebo pudr nejsem stavěná..kolikrát se musim smát,když vidim třeba v metru nějakou krasavici z profilu a tu konturu make upu,jak to neumí ani nanést nebo vrstvu pudru,že to je tak nepřirozený,až to bolí..občas nahodim ještě lesk na rtíky,ale lepší je i ten ochucenej „jeleňák“...závidím těm, co ho používat nemusí, já bohužel mezi tyto lidi nikdy patřit nebudu..
Já měla v 15 držku jako struhadlo,pak sem začala brát antikoncepci a až do teď byl klid,takže bez make-upu,no a teď to vypadá že se začínám vracet zpátky do puberty:-D
ono právě na to akné neni dobrý dávat ten make up..musí to dýchat a raději bych to řešila s kožařkou,než make upem..já na to taky trpěla a nezanášela to make upem ani pudrem a čistila a čistila,až jsem se toho zbavila..dokonce teď čučim,že díky malý mám teď na tlamě u tý „bradový kosti“ (nějak neznám ty skutečný pojmy-asi čelist,či co
)na boku pupínek..ksindl malej zatracenej
neeeeee,sranda..miluju jí ![]()
jej,to je hodin,musim letěl na chvíli pryč..takže později ,děvčátka
![]()
duckina píše:
jej,to je hodin,musim letěl na chvíli pryč..takže později ,děvčátka![]()
![]()
![]()
duckina píše:
ono právě na to akné neni dobrý dávat ten make up..musí to dýchat a raději bych to řešila s kožařkou,než make upem..já na to taky trpěla a nezanášela to make upem ani pudrem a čistila a čistila,až jsem se toho zbavila..dokonce teď čučim,že díky malý mám teď na tlamě u tý „bradový kosti“ (nějak neznám ty skutečný pojmy-asi čelist,či co)na boku pupínek..ksindl malej zatracenej
neeeeee,sranda..miluju jí
Nj, jenže já byla z chudé rodiny a mojí mamě nikdy nic neříkaly nějaká odličovadla nebo tak.Nikdy na nic neměla peníze, takže mě nevzala ani ke kožní..Až co si od 19 vydělávám sama, tak se mi podařilo akné na obličeji potlačit.Ovšem se mi zase pro změnu objevilo na zádech, a co jsem těhotná, tak to mám 100× horší.Na moje akné, žádný mastičiky ani vodičky nepomáhají-musela jsem brát antibiotika, který samozřejmě v těhu nemůžu..
.A když jsem se ptala kožní, jestli nevadí, že používám make-up, tak říkala že ne..chrání pleť proti vnějším vlivům nebo co.Já sama jsem dobrým příkladem, že bez make-upu pleť rozhodně lepší není, ani teď co jsem dlouho doma a nebo kdysi, když jsem marodila 4 měsíce a nepoužívala make-up, tak se mi pleť nikdy nezlepšila..spíš naopak.. ![]()
duckina píše:
jej,to je hodin,musim letěl na chvíli pryč..takže později ,děvčátka![]()
![]()
![]()