Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
20.11.11 14:04

díky dík..na to trhání jsem už měla jít 1.11.,jenže jsem měla ten zánět průdušek..oni ještě ke všemu na té klinice trhaj jen po a út,tak bylo taky umění se trefit do termínu..naštěstí mě tam vecpali,že jsem teda těhu a že by to za 14dní už taky nemuselo jít to trhání..ale bojim bojim..a na tu cukrovku,to bude taky masakr :zed: vám pak tady vypíšu,co to obnáší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 14:23
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
tyynka píše:
Aniska888 píše:
Kdepak dneska jste děvčátka?
Já protrpěla celý dne v Praze ve škole.. Ještě že tam jezdím jen jednou za měsíc, je to děs :mrgreen: Ale přežila jsem, únavu jsem dospala a teď vzhůru do nového dne. Na oběd k tchánovcům na svíčkovou, takže zatím všechno mluví pro to, že se den vydaří :palec:
ahoj holky,..já čekám na mojeho až přijede a taky se nalévám čajem-od včerejška mě bolí hlava :-?
Mě v noci vzbudila tak šílená bolest svalu na krku a bolest hlavy že se mi až chtělo plakat.
Já myslela, že už mě ten bacil opustil a on nic.. :pocitac:
Tak bojuj i za prcka ;-)

No, dobojovala jsem..snědla jsem oběd a nakonec vše skončilo v záchodě :poblion: .Ale už je mi líp, hlava přestala bolet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 14:25
duckina píše:
díky dík..na to trhání jsem už měla jít 1.11.,jenže jsem měla ten zánět průdušek..oni ještě ke všemu na té klinice trhaj jen po a út,tak bylo taky umění se trefit do termínu..naštěstí mě tam vecpali,že jsem teda těhu a že by to za 14dní už taky nemuselo jít to trhání..ale bojim bojim..a na tu cukrovku,to bude taky masakr :zed: vám pak tady vypíšu,co to obnáší :kytka:

držím palce :palec: , já doufám, že mě zubařka nepošle na nějaký trhání, mám 2 nový moudráky od té doby co mě viděla naposledy-takže snad to bude Ok.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.11.11 14:37

mě se totiž v létě vysypal jeden zoubek..tak mi zbyly jen kořeny…a moje zubka netrhá,ale posílá k nějakýmu docentovy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 15:05
duckina píše:
mě se totiž v létě vysypal jeden zoubek..tak mi zbyly jen kořeny…a moje zubka netrhá,ale posílá k nějakýmu docentovy..

Já co byla naposledy u zubařky, tak mi řekla, že nejsem objednaná, že mám dojít za měsíc-šla jsem tam z bolestí zubu-malej kazík(hlavně, že 90Kč za pohotovost si vzaly :cert: ).A za měsíc už byl zub celej zkaženej, vytrhávala mi nervy, no humus-takže jí fakt děkuju.Musela jsem si zaplatit bílou plombu,abych se pak vůbec mohla usmát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
20.11.11 16:24
tyynka píše:
Jo, a abych ze sebe vypsala ten vztek po včerejším screeningu.. A že byl a ještě je obrovskej :evil:

Na začátku listopadu jsem si byla u dr. pro žádanku, sestřička mi brala krev, za což jsme zaplatila 850 Kč a dostala potvrzení a onu žádanku. Krev měli autoaticky dopavit do Hradecké FN, kam jsem měla jet na UTZ, protože můjdoktor tak kvalitní přístroj nemá.

Už když jsem tam volala na objednání, tak se mi něco nezdálo, sestřička tam volala na doktora, jak je všechno na prd, že už nemají pacienty kam dávat, na mě že neví, jestli mě můžou vzít (krev už byla zaplacená), no a po asi desetiminutovém hovoru at přijedu patnáctého v jednu. Byla jsem z toho trochu v šoku, že před pacienty takhle nadávali a podobně, ale co..

Včera jsme tam dorazili, na jednu hodinu měli objednané tři nebo čtyři pacientky, čekárna plná těhotných, do toho pár chrchlajících pacientek.. Přítel, co mi dělal doprovod lehce trpěl u pořadu sama doma, kde se zrovna řešila samá menstruace, od kolika let můžou holky nosit tampony a tal, byl z toho chudák nesvůj :mrgreen:

Když jsem se po dvou hodinch odstala na řadu, šli jsme na UTZ, tak jem byla jen pár minut, doktorka nám pořádně nic neřekla, jen že to podle UTZ vypadá vše v pořádku, nevím ani velikost, ani stáří podle UTZ, měla mi upravovat termín porodu, taky nic.. Ale že se to musí vyhodnotit ještě s krví. Už předtím při dlouhém čekání jsem si s přítele dělala srandu, že mojí krev určiě někde ztratili a nic mi dnes neřeknou… :zed: :zed:

A samozřejmě moje krev nikde není, kdybych neměla doklad o zapalcení, tak snad voadám, jako že si vymýšlím a nažádné jsem nebla, volali k mému dr.,tam krev taky ne, v labortoři taky není, nikde. Takže zase do čekárny, po dalším čkeání zase dovnitř, že mi vezmou krev novou pošlou ji do laborky, a že teda za ní nebudu muset opět platit skoro devět stovek.. Jako kdybych měla, když se ztratila bez mého přičinění 8-o Pak as do čekárny, pak znova na UTZ, zas do čekárny čekat, zas do ordinace pro průkazku a poslendí info..

Takže nevím ani, jestli je mimčo v pořádku, což byla pro mě jediná útěcha, že to budu vědět hend po UTZ, pro výsledky musím příští středu (až), opět těch x kilometrů do nemocnice.. Nehápu, jak se mohla ztratit krev.
Nejvíc mi vadí, že jeto nadstandartní služba, za kterou si člověk platí, a ne zrovna málo, já 1200, tak bych očekávala, že to vše proběhně jak má..

Jediné plus je, že máme prcka na fotce a přítelovi se UTZ líbil a byl rád, že prďouse viděl „na živo“..

Omlouvám se, že je to tak dlouhé, ale potřebovala jsem si postěžovat :cert: Mám teď po těch doktorech vážně děsnou smůlu..

Píšu to tedy do obou skupin, kde se vyskytuju pravidelně, tak snad to nevadí těm, kdo taky chodí do obou, např. werunqa a podobně..

aHOJKY NO TY MI DÁVÁŠ :-x ......JÁ JDU ZÍTRA A TAKY JSEM NA TO NESLYŠELA NIC POZITIVNÍHO…JÁ JDU V KOLÍNĚ.TAK DRŽ PĚSTÍ AT TO MÁM LEPŠÍ

NEBOJ MIMI JE URČO VPOŘÁDKU :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
20.11.11 16:27

Duckino, to tě už čeká OGTT? Ty brďo, toto letí :-)

Já budu mít ve středu výsledky genetiky.. už aby to bylo..

Werun, mně taky dneska není úplně dobře. U mě to šlo spodem.. poslední dvě hodiny se tu svíjím v křečích a lítám na záchod s šíleným průjmem.. Chudáci mrňousci, si s námi užijou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slunicko2111
20.11.11 16:36

objevení v listopadu

ahoj, já objevila 2 čárky až v listopadu a byla na krvi a už i na 1. utrazvuku a je to všechno pozitivní. Jsem 5.týdnu. Ještě ozvi srdíčku za 14 dní a budu v klidu. Je tu někdo na pokec, kdo je na tom stejně?
:-)

• Citovat
  • Upravit
8265
20.11.11 16:47
tentadora píše:

Werun, mně taky dneska není úplně dobře. U mě to šlo spodem.. poslední dvě hodiny se tu svíjím v křečích a lítám na záchod s šíleným průjmem.. Chudáci mrňousci, si s námi užijou :roll:

U mě to letí spodem od začátku těhu-nebo spíš před otěhotněním jsme měla problémy se zácpou.Ale co jsem těhu, tak chodím na velkou několikrát denně-naštěstí to není přímo průjem.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
20.11.11 16:49

No, moje trávení je taky v tomhle těhu trochu jiné.. začínala jsem na pěti dnech zácpy a pak tři dny průjem. Pak jsem se začala cpát celozrnným pečivem, ovocem atd. a od té doby jdu pěkně spořádaně jednou, i dvakrát denně :oops:
Po čem je mi dneska šoufl, netuším. Ale jednou za čas se vyčistit nezaškodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 16:52
tentadora píše:
No, moje trávení je taky v tomhle těhu trochu jiné.. začínala jsem na pěti dnech zácpy a pak tři dny průjem. Pak jsem se začala cpát celozrnným pečivem, ovocem atd. a od té doby jdu pěkně spořádaně jednou, i dvakrát denně :oops:
Po čem je mi dneska šoufl, netuším. Ale jednou za čas se vyčistit nezaškodí :mrgreen:

Já hodně jedla před těhu maso,zabíjačkový speciality atd-takže žádná zdravá strava no.Teď jím hodně zeleninu,ovoce a masný výrobky nemůžu ani cíttí, ani toho maso tolik nepojím-takže to bude asi tím.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.11.11 17:02
tentadora píše:

Werun, mně taky dneska není úplně dobře. U mě to šlo spodem.. poslední dvě hodiny se tu svíjím v křečích a lítám na záchod s šíleným průjmem.. Chudáci mrňousci, si s námi užijou :roll:

jj,čeká,však už jsem dnes 24+4 ..už je načase ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
20.11.11 17:16

duckina: držím pěstičky, aby ti všechna vyšetření dopadla dobře a moc nebolelo to trhání… jsem na to OGTT zvědavá, protože jsem v pátek mluvila s manželovou kolegyní, tak už má holčičku-Lucinku měsíc na světě, a říkala, že ten nápoj je takový hnusně žlutý a je toho litr, někde jsem četla, možná i tady, že toho mají být dvě deci, tak jsem právě zvědavá a ještě se to pije na čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 17:21
Eteas píše:
duckina: držím pěstičky, aby ti všechna vyšetření dopadla dobře a moc nebolelo to trhání… jsem na to OGTT zvědavá, protože jsem v pátek mluvila s manželovou kolegyní, tak už má holčičku-Lucinku měsíc na světě, a říkala, že ten nápoj je takový hnusně žlutý a je toho litr, někde jsem četla, možná i tady, že toho mají být dvě deci, tak jsem právě zvědavá a ještě se to pije na čas

Ptala jsem se ségry a říkala, že pila půl litru a hned.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
20.11.11 17:51

Ono asi bude záležet na tom, kde se to pije, stejně jako dělají ty testy na 1.trim.screan. apod. Každý má na to jiný postup. Jsem zvědavá, jaký to bude u mýho doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí