Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moje známá má 2 holčičky-jedna má myslím 3 roky a druhá rok a půl-a tu starší jí do školky nechtěli vzít-že když je z tou mladší doma, tak že může být s oběma..
Ahoj holky muzu se jeste pridat? mam termin 1.6., ted jsem ve 14 tt. Sice mi bude asi trvat nez to tu vsechno projdu, ale rada pokecam ![]()
Vítej
Já mám termín 28.5. a jsem 14+2tt. Určitě tu najdeš spoustu užitečných rad, zasměješ se a přispěješ do diskuze i svými zkušenostmi a zážitky.
Ahoj mamci, tak jsme vcera byli na to, screeningu
Bylo to nadherny!!!! Meli jsme to jako 3D utz
miminko ma tak 10cm
zdrave
cekame teda jeste na vysledky krve,ale tam by uz nic byt nemelo
Me delali jeste nejaky testy navic a s manzelem, kvuli potratu co mam za sebou a kvuli manzelovo chybejici ledvine ( prej geneticka vada). Tyhle vysledky budeme mit prej do konce roku…
Doktor nas na 3D pozval jeste ve 20tydnu a bude nam to hradit pojistovna
jupiii, prej aby se podival, jestli ma miminko ledviny dve ![]()
JINAK..... KLUK JAKO BUK
takze muj sen o holcicce se definitivne rozpplynul,ale nevadi
hlavne ze je mysak zdravej… to budu mit doma samy pindoury… paneboze ![]()
LÍstečku, gratuluju, to jsou krásné zprávy!
3D se dá využít i jako lepší pohled na různmé vady, takže s žádankou zdarma, to máte parádní, určitě nám pak ukážeš fotečku, ať pokocháme my, co si to asi necháme ujít. ![]()
Hlavně, že je všechno v pořádku.
ahoj Lístečku, tak to jsou skvělé zprávy, gratulujeme s bobíškem k chlapečkovi, my zatím nevíme, co se mi za bobíška klube v bříšku, ale je důležité, že je to zatím zdravé a v pořádku…
MarketinkaKopretinka píše:
Ahoj holky muzu se jeste pridat? mam termin 1.6., ted jsem ve 14 tt. Sice mi bude asi trvat nez to tu vsechno projdu, ale rada pokecam
ahoj, vítej
-já mám termín 10.5.2012
lísteček píše:
Ahoj mamci, tak jsme vcera byli na to, screeninguBylo to nadherny!!!! Meli jsme to jako 3D utz
miminko ma tak 10cm
zdrave
Me delali jeste nejaky testy navic a s manzelem, kvuli potratu co mam za sebou a kvuli manzelovo chybejici ledvine ( prej geneticka vada). Tyhle vysledky budeme mit prej do konce roku…
jupiii, prej aby se podival, jestli ma miminko ledviny dve
JINAK..... KLUK JAKO BUK![]()
![]()
![]()
hlavne ze je mysak zdravej… to budu mit doma samy pindoury… paneboze
ahojky, tak to moc gratuluji
![]()
werunqa píše:lísteček píše:ahojky, tak to moc gratuluji
Ahoj mamci, tak jsme vcera byli na to, screeninguBylo to nadherny!!!! Meli jsme to jako 3D utz
miminko ma tak 10cm
zdrave
![]()
![]()
![]()
Ahojky ![]()
Taky se přidávám ke gratulaci ![]()
Já jdu na KO 7.12. to bych měla být podle UZ 16+0tt Tak zkusím pana doktora „ukecat“ aby se koukl jestli tam bude pecka, nebo žízalka
Má totiž suprovej UZ.
Kamarádce, to řekli v nemocnici už ve 12tt a měla štěstí,protože od té doby to pak už vidět nebylo a Míša se schovával a schovával ![]()
evjaja píše:werunqa píše:Ahojkylísteček píše:ahojky, tak to moc gratuluji
miminko ma tak 10cm
zdrave
![]()
![]()
![]()
Taky se přidávám ke gratulaci
Já jdu na KO 7.12. to bych měla být podle UZ 16+0tt Tak zkusím pana doktora „ukecat“ aby se koukl jestli tam bude pecka, nebo žízalkaMá totiž suprovej UZ.
Kamarádce, to řekli v nemocnici už ve 12tt a měla štěstí,protože od té doby to pak už vidět nebylo a Míša se schovával a schovával
Já jdu 6.12.-ale můj gynekolog říkal, že to hledat nebude-že se párkrát sekl, takže si počkám na ten velký UZ ve 20tt-to u toho bude i můj ![]()
ahoj děvčátka… ![]()
Esterko,tak gratuluju k druhému chlapečkovi
to se asi nebude tedy jmenovat Kateřina
jsem si myslela,že budu mít jmenovkyni ![]()
A jak se jinak všechny cítíte? já poslední dobou furt perfektně..malá neustále řádí,až se divim,že se ještě neprokopala skrz,protože to jsou kolikrát ďahy,že až nadskočim
..začínám mít vážné obavy z kopanců třeba ve 34tt ![]()
Dneska si udělám k papů rajskou s kolínkama a sekačku
dostala jsem normálně ukrutnej hlad ![]()
duckina píše:
ahoj děvčátka…![]()
Esterko,tak gratuluju k druhému chlapečkovi
![]()
to se asi nebude tedy jmenovat Kateřina
jsem si myslela,že budu mít jmenovkyni
A jak se jinak všechny cítíte? já poslední dobou furt perfektně..malá neustále řádí,až se divim,že se ještě neprokopala skrz,protože to jsou kolikrát ďahy,že až nadskočim
Dneska si udělám k papů rajskou s kolínkama a sekačku..začínám mít vážné obavy z kopanců třeba ve 34tt
dostala jsem normálně ukrutnej hlad
Ahojky,
já se cítím celkem dobře.Pohyby zatím necítím až mám strach jestli je mimi OK..No a jinak už se taky těším, až mi řeknou pohlaví ![]()
MarketinkaKopretinka píše:
Ahoj holky muzu se jeste pridat? mam termin 1.6., ted jsem ve 14 tt. Sice mi bude asi trvat nez to tu vsechno projdu, ale rada pokecam
Ahoj vítej mezi nás.....já jsem také ve 14 tt.....
termín mám 2.6
Ahojky maminky,tak mi máme 8,3cm ,NT 0,9 výsledek i s krví 1:27000 a vypadá to že čekáme HOLČIČKU!!! ![]()