Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
28.11.11 17:24

Moje známá má 2 holčičky-jedna má myslím 3 roky a druhá rok a půl-a tu starší jí do školky nechtěli vzít-že když je z tou mladší doma, tak že může být s oběma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.11 22:48

Ahoj holky muzu se jeste pridat? mam termin 1.6., ted jsem ve 14 tt. Sice mi bude asi trvat nez to tu vsechno projdu, ale rada pokecam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.11.11 23:11

ahojky,já myslím,že neni problém ;) vítej :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
29.11.11 08:34

Vítej :kytka: Já mám termín 28.5. a jsem 14+2tt. Určitě tu najdeš spoustu užitečných rad, zasměješ se a přispěješ do diskuze i svými zkušenostmi a zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
29.11.11 11:49

Ahoj mamci, tak jsme vcera byli na to, screeningu :-) Bylo to nadherny!!!! Meli jsme to jako 3D utz :-) miminko ma tak 10cm :-) zdrave :-) cekame teda jeste na vysledky krve,ale tam by uz nic byt nemelo :-) Me delali jeste nejaky testy navic a s manzelem, kvuli potratu co mam za sebou a kvuli manzelovo chybejici ledvine ( prej geneticka vada). Tyhle vysledky budeme mit prej do konce roku… :-) Doktor nas na 3D pozval jeste ve 20tydnu a bude nam to hradit pojistovna :-) jupiii, prej aby se podival, jestli ma miminko ledviny dve :-)
JINAK..... KLUK JAKO BUK :potlesk: :srdce: :lol: :hug: takze muj sen o holcicce se definitivne rozpplynul,ale nevadi :-) hlavne ze je mysak zdravej… to budu mit doma samy pindoury… paneboze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.11.11 12:11

LÍstečku, gratuluju, to jsou krásné zprávy!
3D se dá využít i jako lepší pohled na různmé vady, takže s žádankou zdarma, to máte parádní, určitě nám pak ukážeš fotečku, ať pokocháme my, co si to asi necháme ujít. :P
Hlavně, že je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
29.11.11 12:14

ahoj Lístečku, tak to jsou skvělé zprávy, gratulujeme s bobíškem k chlapečkovi, my zatím nevíme, co se mi za bobíška klube v bříšku, ale je důležité, že je to zatím zdravé a v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 13:03
MarketinkaKopretinka píše:
Ahoj holky muzu se jeste pridat? mam termin 1.6., ted jsem ve 14 tt. Sice mi bude asi trvat nez to tu vsechno projdu, ale rada pokecam :-)

ahoj, vítej :kytka: -já mám termín 10.5.2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 13:04
lísteček píše:
Ahoj mamci, tak jsme vcera byli na to, screeningu :-) Bylo to nadherny!!!! Meli jsme to jako 3D utz :-) miminko ma tak 10cm :-) zdrave :-) cekame teda jeste na vysledky krve,ale tam by uz nic byt nemelo :-) Me delali jeste nejaky testy navic a s manzelem, kvuli potratu co mam za sebou a kvuli manzelovo chybejici ledvine ( prej geneticka vada). Tyhle vysledky budeme mit prej do konce roku… :-) Doktor nas na 3D pozval jeste ve 20tydnu a bude nam to hradit pojistovna :-) jupiii, prej aby se podival, jestli ma miminko ledviny dve :-)
JINAK..... KLUK JAKO BUK :potlesk: :srdce: :lol: :hug: takze muj sen o holcicce se definitivne rozpplynul,ale nevadi :-) hlavne ze je mysak zdravej… to budu mit doma samy pindoury… paneboze :mrgreen:

ahojky, tak to moc gratuluji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
29.11.11 14:15
werunqa píše:
lísteček píše:
JINAK..... KLUK JAKO BUK :potlesk: :srdce: :lol: :hug: takze muj sen o holcicce se definitivne rozpplynul,ale nevadi :-) hlavne ze je mysak zdravej… to budu mit doma samy pindoury… paneboze :mrgreen:

Ahojky :kytka:
Taky se přidávám ke gratulaci :potlesk:
Já jdu na KO 7.12. to bych měla být podle UZ 16+0tt Tak zkusím pana doktora „ukecat“ aby se koukl jestli tam bude pecka, nebo žízalka :lol: Má totiž suprovej UZ.
Kamarádce, to řekli v nemocnici už ve 12tt a měla štěstí,protože od té doby to pak už vidět nebylo a Míša se schovával a schovával ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 14:26
evjaja píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
Ahojky :kytka:
Taky se přidávám ke gratulaci :potlesk:
Já jdu na KO 7.12. to bych měla být podle UZ 16+0tt Tak zkusím pana doktora „ukecat“ aby se koukl jestli tam bude pecka, nebo žízalka :lol: Má totiž suprovej UZ.
Kamarádce, to řekli v nemocnici už ve 12tt a měla štěstí,protože od té doby to pak už vidět nebylo a Míša se schovával a schovával ;)

Já jdu 6.12.-ale můj gynekolog říkal, že to hledat nebude-že se párkrát sekl, takže si počkám na ten velký UZ ve 20tt-to u toho bude i můj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.11.11 14:55

ahoj děvčátka… :mavam:

Esterko,tak gratuluju k druhému chlapečkovi :dance: :palec: to se asi nebude tedy jmenovat Kateřina :D jsem si myslela,že budu mít jmenovkyni ;)

A jak se jinak všechny cítíte? já poslední dobou furt perfektně..malá neustále řádí,až se divim,že se ještě neprokopala skrz,protože to jsou kolikrát ďahy,že až nadskočim :think: ..začínám mít vážné obavy z kopanců třeba ve 34tt :roll:

Dneska si udělám k papů rajskou s kolínkama a sekačku :P dostala jsem normálně ukrutnej hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.11.11 15:04
duckina píše:
ahoj děvčátka… :mavam:

Esterko,tak gratuluju k druhému chlapečkovi :dance: :palec: to se asi nebude tedy jmenovat Kateřina :D jsem si myslela,že budu mít jmenovkyni ;)

A jak se jinak všechny cítíte? já poslední dobou furt perfektně..malá neustále řádí,až se divim,že se ještě neprokopala skrz,protože to jsou kolikrát ďahy,že až nadskočim :think: ..začínám mít vážné obavy z kopanců třeba ve 34tt :roll:

Dneska si udělám k papů rajskou s kolínkama a sekačku :P dostala jsem normálně ukrutnej hlad :D

Ahojky,
já se cítím celkem dobře.Pohyby zatím necítím až mám strach jestli je mimi OK..No a jinak už se taky těším, až mi řeknou pohlaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
29.11.11 15:09
MarketinkaKopretinka píše:
Ahoj holky muzu se jeste pridat? mam termin 1.6., ted jsem ve 14 tt. Sice mi bude asi trvat nez to tu vsechno projdu, ale rada pokecam :-)

Ahoj vítej mezi nás.....já jsem také ve 14 tt..... :lol: termín mám 2.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
29.11.11 15:09

Ahojky maminky,tak mi máme 8,3cm ,NT 0,9 výsledek i s krví 1:27000 a vypadá to že čekáme HOLČIČKU!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí