Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tyynka píše:
Já Gravital, asi jedny z nejlevnějších, ale obsahuje to snad všechny vitamíny co má, tak proč ne. DHA to tedy nemá, ale kupovala jsem je ještě v první trimestru a to se DHA ještě nemá. Takže do těch půjdu asi až dodlabu tyhle
Já asi přejdu na nějaký levnější-každej měsíc dávat 525,– je hodně..
já papkam „CALIBRUM mami“ ,je od 2. a 3.trimestru a při kojení..60tbl stojí cca 220.- kč
a je tam toho taky požehnaně
..ale nejim to každý den,spíše když si vzpomenu ![]()
já jsem brala Femibion 800-1 balení a od té doby neberu žádné, protože se to má brát do 12tt a kdybych si koupila další, tak už bych ho nedobrala a teď čekám až půjdu do poradny, jestli mi řekne MUDr, že mám brát další nebo ne
duckina píše:
já papkam „CALIBRUM mami“ ,je od 2. a 3.trimestru a při kojení..60tbl stojí cca 220.- kča je tam toho taky požehnaně
..ale nejim to každý den,spíše když si vzpomenu
To já beru poctivě každý den, ten Femibion je taky na 2 a 3 trimestr+ během kojení-ale za ty prachy..
zkusím něco jiného..ségra měla Mamavit a byla spokojená.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Já jo-Femibion z DHA
Děvčátka berete nějaké vitamíny?-ale je ku***sky drahý
Ty mám taky a drahý jsou jako prase,a to se mají brát i při kojení…
Aniska888 píše:werunqa píše:Ty mám taky a drahý jsou jako prase,a to se mají brát i při kojení…Aniska888 píše:Já jo-Femibion z DHA
Já asi zkusím nějaký jiný ![]()
werunqa píše:duckina píše:To já beru poctivě každý den, ten Femibion je taky na 2 a 3 trimestr+ během kojení-ale za ty prachy..
já papkam „CALIBRUM mami“ ,je od 2. a 3.trimestru a při kojení..60tbl stojí cca 220.- kča je tam toho taky požehnaně
zkusím něco jiného..ségra měla Mamavit a byla spokojená..
Eteas píše:
já jsem brala Femibion 800-1 balení a od té doby neberu žádné, protože se to má brát do 12tt a kdybych si koupila další, tak už bych ho nedobrala a teď čekám až půjdu do poradny, jestli mi řekne MUDr, že mám brát další nebo ne
On je Femibion 400 a ten je od druhého trimestru až po dobu kojení
Aniska888 píše:werunqa píše:http://www.onlinezdravi.cz/…olin-dha-tobduckina píše:To já beru poctivě každý den, ten Femibion je taky na 2 a 3 trimestr+ během kojení-ale za ty prachy..
I tak je to pálka..
werunqa píše:Aniska888 píše:I tak je to pálka..werunqa píše:http://www.onlinezdravi.cz/…olin-dha-tobduckina píše:To já beru poctivě každý den, ten Femibion je taky na 2 a 3 trimestr+ během kojení-ale za ty prachy..
To jo,ale beru to nastřídačku,každý den něco a pak to vydrží na 2 měsíce ![]()
Gravital je tak i během kojení, kupovala jsem 60 tablet taky něco přes dvě stovky. Takže u toho nejspíš teda zůstanu, dávat pětkrát tolik je teda síla, kromě toho, že až na DHA tam zřejmě nic navíc nebude..
tyynka píše:
Gravital je tak i během kojení, kupovala jsem 60 tablet taky něco přes dvě stovky. Takže u toho nejspíš teda zůstanu, dávat pětkrát tolik je teda síla, kromě toho, že až na DHA tam zřejmě nic navíc nebude..
Já beru Femibion-jelikož mi ho koupil můj-takže do koše to za tu cenu vážně nehodím-já měla v plánu si koupit jiné vitamíny-ale když mě předběhl, tak co nadělám
.Jinak jsem slyšela, že Femibion je prý nejlepší-tak nevím.. ![]()
Příspěvek upraven 01.12.11 v 15:47
Aniska888 píše:werunqa píše:To jo,ale beru to nastřídačku,každý den něco a pak to vydrží na 2 měsíceAniska888 píše:I tak je to pálka..werunqa píše:http://www.onlinezdravi.cz/…olin-dha-tobduckina píše:To já beru poctivě každý den, ten Femibion je taky na 2 a 3 trimestr+ během kojení-ale za ty prachy..
Já ho našla v mém oblíbeném obchůdku za 435,–.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Já jo-Femibion z DHA
Ahojky ![]()
Ja beru mamavit s DHA a ta cena no jejej…
ale zas za zdraví mimča i moje to stojí,ale stejně mi padaj vlasy jako blázen … ![]()
a sestra v poradně mi řekla, že máám určo něcco bát, protože mam málo železa… ![]()
evjaja píše:werunqa píše:AhojkyAniska888 píše:Já jo-Femibion z DHA
Ja beru mamavit s DHA a ta cena no jejej…ale zas za zdraví mimča i moje to stojí,ale stejně mi padaj vlasy jako blázen …
Mě to na vlasy ani na pleť nijak nepomáhá-takže doufám, že aspoň to malé z toho něco má
.Jinak já viděla ještě GS Mamavit s DHA-to je za ca 430Kč..