Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
Nebudu Vás dočítat jelikož to nezvládám.......Mám silný zánět průdušek,vůbec nevím kde jste k tomu přišla…nikam nechodím.Museli mi nasadit antibiotika pro těhotné ale radost z toho nemám,mám strach o mimčo,jenže já zvracím moc a pokud se to nezlepší půjdu do nemocnice.Tak mi držte pěstí.....ozvu se až mi bude líp.
Monrei píše:
Ahojky,Nebudu Vás dočítat jelikož to nezvládám.......Mám silný zánět průdušek,vůbec nevím kde jste k tomu přišla…nikam nechodím.Museli mi nasadit antibiotika pro těhotné ale radost z toho nemám,mám strach o mimčo,jenže já zvracím moc a pokud se to nezlepší půjdu do nemocnice.Tak mi držte pěstí.....ozvu se až mi bude líp.
Monrei píše:
Ahojky,Nebudu Vás dočítat jelikož to nezvládám.......Mám silný zánět průdušek,vůbec nevím kde jste k tomu přišla…nikam nechodím.Museli mi nasadit antibiotika pro těhotné ale radost z toho nemám,mám strach o mimčo,jenže já zvracím moc a pokud se to nezlepší půjdu do nemocnice.Tak mi držte pěstí.....ozvu se až mi bude líp.
nazdárek,to je mi líto,vím,jak ti je,taky jsem nedávno měla akutní zánět průdušek a dostávala se z toho měsíc..antibiotika mi nezabrala
doteď musim užívat ještě sirup Bronchipret..tak držim palečky,ať se z toho brzo vysekáš ![]()
Díky holky já mám pocit že mi zabýrají ale je mi fakt zle......jdu rychle zpět do pelíšku.
Moc díky…ozvu se až bude líp.
Monrei píše:
Drž se,všechno bude v pořádku,myslíme na tebe ![]()
Monrei: drž se a držíme pěstičky, ať se z toho brzy vyležíš… myslíme na tebe
evjaja: důležité je, že je mimi v pořádku… bez sexu to hold budete muset vydržet, ale za to zdravé mimi to určitě stojí
evjaja píše:
Ahoj holky
Můj dnešní příběh: Včera jsem po sexu s přítelem šla na záchod a ejhle „strašák“ krev.Začala jsem špinit…
Po probdělé noci jsem ráno jela na gyndu. Strašně jsem se bála. Všechno jsem tam řekla. Pan doktor mě vyšetřil a netvářil se na to nějak dobře. Vzal mě na UZ a miminko je naštěstí v pořádkuNašel mi modrinu …prý asi budu tak 2 dny ještě špinit,ale mělo by to být ok. Kdyby se to zhoršilo mám jet okamžitě do nemocnice.
Předepsal mi prášky na zavádění ráno a večer, bez pohlavního styku a to asi hodně dloho
a ležet!
Takže mam marodní. Další KO 7.12.
Hlavně holky, že je fazolka v pořádku![]()
Ráno se tam zase vrťošila.
Spadl mi pořádný balvan ze srdce. UF
Jejda,tak to by vystrašilo i mě!Ještě, že je drobeček v pořádku
![]()
Monrei píše:
držím palce ![]()
Ahoj holky, tak mám konečně barvu na vlasech-snad budu po dlouhé době vypadat zase jako člověk ![]()
werunqa píše:
Ahoj holky, tak mám konečně barvu na vlasech-snad budu po dlouhé době vypadat zase jako člověk
Aniska888 píše:werunqa píše:
Ahoj holky, tak mám konečně barvu na vlasech-snad budu po dlouhé době vypadat zase jako člověk![]()
![]()
Jdu si to umýt-tak snad mi nesleze celá hlava
![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Jdu si to umýt-tak snad mi nesleze celá hlavawerunqa píše:
Ahoj holky, tak mám konečně barvu na vlasech-snad budu po dlouhé době vypadat zase jako člověk![]()
![]()
![]()
Tak jak to dopadlo?
Aniska888 píše:werunqa píše:Tak jak to dopadlo?Aniska888 píše:Jdu si to umýt-tak snad mi nesleze celá hlavawerunqa píše:
![]()
![]()
Barva vypadá dobře-ovšem očekávám,že za pár dnů se nenávratně vymyje jako vždy
.Jinak při česání mi vypadlo dost vlasů.. ![]()
Děvčátka, pravděpodobně se tu tenhle měsíc nebudu moc vyskytovat, konečně jsem nastoupila do práce a vydělávám na kočárek a dětský pokojíček. Takže celý prosinec v práci, střídáme se s kamarádkou dvě a děláme dvanáctky ve vzdáleněnším městě. Takže odjíždím z domu v osm ráno a vrácím se v deset večer, je to síla. Ale práce nemáhavá není, prodávám pyrotechniku ve stánku v OC, takže sedím a nemusímse namáhat, jen když dovezou zboží atd.. Ale je to hrozně dlouhé, ty dny a vracet se domů jen vyspat
Ale dělám třeba tři nebo čtyři dny a pak mám den, dva volno, takže v těch dnech se tu snad vždycky ukážu ![]()
Moc na vás myslím, přeju vám, ať jste všechny především v pořádku, všechny test, oc nás ještě čekají (pro většinu asi jen triply, ne?) ať dopadnou na výbornou ![]()
tyynka píše:
Děvčátka, pravděpodobně se tu tenhle měsíc nebudu moc vyskytovat, konečně jsem nastoupila do práce a vydělávám na kočárek a dětský pokojíček. Takže celý prosinec v práci, střídáme se s kamarádkou dvě a děláme dvanáctky ve vzdáleněnším městě. Takže odjíždím z domu v osm ráno a vrácím se v deset večer, je to síla. Ale práce nemáhavá není, prodávám pyrotechniku ve stánku v OC, takže sedím a nemusímse namáhat, jen když dovezou zboží atd.. Ale je to hrozně dlouhé, ty dny a vracet se domů jen vyspatAle dělám třeba tři nebo čtyři dny a pak mám den, dva volno, takže v těch dnech se tu snad vždycky ukážu
Moc na vás myslím, přeju vám, ať jste všechny především v pořádku, všechny test, oc nás ještě čekají (pro většinu asi jen triply, ne?) ať dopadnou na výbornou
Ty jo-to máš štěstí,že máš práci-já do ní jít nemůžu, když jsem na neschopence.Tak doufám, že ti to rychle uteče…penízky jsou potřeba..
jinak já krev na triply už mám za sebou-jen výsledky ještě nevím.. ![]()