Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3189
2.12.11 11:00

Ahojky,

Nebudu Vás dočítat jelikož to nezvládám.......Mám silný zánět průdušek,vůbec nevím kde jste k tomu přišla…nikam nechodím.Museli mi nasadit antibiotika pro těhotné ale radost z toho nemám,mám strach o mimčo,jenže já zvracím moc a pokud se to nezlepší půjdu do nemocnice.Tak mi držte pěstí.....ozvu se až mi bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.12.11 11:13
Monrei píše:
Ahojky,Nebudu Vás dočítat jelikož to nezvládám.......Mám silný zánět průdušek,vůbec nevím kde jste k tomu přišla…nikam nechodím.Museli mi nasadit antibiotika pro těhotné ale radost z toho nemám,mám strach o mimčo,jenže já zvracím moc a pokud se to nezlepší půjdu do nemocnice.Tak mi držte pěstí.....ozvu se až mi bude líp.
:kytka: To bude oki. Drž se. pa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.12.11 11:14
Monrei píše:
Ahojky,Nebudu Vás dočítat jelikož to nezvládám.......Mám silný zánět průdušek,vůbec nevím kde jste k tomu přišla…nikam nechodím.Museli mi nasadit antibiotika pro těhotné ale radost z toho nemám,mám strach o mimčo,jenže já zvracím moc a pokud se to nezlepší půjdu do nemocnice.Tak mi držte pěstí.....ozvu se až mi bude líp.

nazdárek,to je mi líto,vím,jak ti je,taky jsem nedávno měla akutní zánět průdušek a dostávala se z toho měsíc..antibiotika mi nezabrala :( doteď musim užívat ještě sirup Bronchipret..tak držim palečky,ať se z toho brzo vysekáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
2.12.11 11:19

Díky holky já mám pocit že mi zabýrají ale je mi fakt zle......jdu rychle zpět do pelíšku.
Moc díky…ozvu se až bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.12.11 12:38
Monrei píše:

Drž se,všechno bude v pořádku,myslíme na tebe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
2.12.11 12:47

Monrei: drž se a držíme pěstičky, ať se z toho brzy vyležíš… myslíme na tebe

evjaja: důležité je, že je mimi v pořádku… bez sexu to hold budete muset vydržet, ale za to zdravé mimi to určitě stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.12.11 13:42
evjaja píše:
Ahoj holky :kytka:
Můj dnešní příběh: Včera jsem po sexu s přítelem šla na záchod a ejhle „strašák“ krev. :( Začala jsem špinit…
Po probdělé noci jsem ráno jela na gyndu. Strašně jsem se bála. Všechno jsem tam řekla. Pan doktor mě vyšetřil a netvářil se na to nějak dobře. Vzal mě na UZ a miminko je naštěstí v pořádku :andel: Našel mi modrinu …prý asi budu tak 2 dny ještě špinit,ale mělo by to být ok. Kdyby se to zhoršilo mám jet okamžitě do nemocnice. :,( Předepsal mi prášky na zavádění ráno a večer, bez pohlavního styku a to asi hodně dloho :think: a ležet!
Takže mam marodní. Další KO 7.12.
Hlavně holky, že je fazolka v pořádku :! :srdce: Ráno se tam zase vrťošila.
Spadl mi pořádný balvan ze srdce. UF

Jejda,tak to by vystrašilo i mě!Ještě, že je drobeček v pořádku :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.12.11 13:43
Monrei píše:

držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.12.11 13:44

Ahoj holky, tak mám konečně barvu na vlasech-snad budu po dlouhé době vypadat zase jako člověk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.12.11 13:47
werunqa píše:
Ahoj holky, tak mám konečně barvu na vlasech-snad budu po dlouhé době vypadat zase jako člověk ;)
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.12.11 13:56
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Ahoj holky, tak mám konečně barvu na vlasech-snad budu po dlouhé době vypadat zase jako člověk ;)

Jdu si to umýt-tak snad mi nesleze celá hlava :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.12.11 17:09
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Jdu si to umýt-tak snad mi nesleze celá hlava :mrgreen: :mrgreen:

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
2.12.11 18:08
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Jdu si to umýt-tak snad mi nesleze celá hlava :mrgreen: :mrgreen:
Tak jak to dopadlo?

Barva vypadá dobře-ovšem očekávám,že za pár dnů se nenávratně vymyje jako vždy :cert:.Jinak při česání mi vypadlo dost vlasů.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.12.11 15:22

Děvčátka, pravděpodobně se tu tenhle měsíc nebudu moc vyskytovat, konečně jsem nastoupila do práce a vydělávám na kočárek a dětský pokojíček. Takže celý prosinec v práci, střídáme se s kamarádkou dvě a děláme dvanáctky ve vzdáleněnším městě. Takže odjíždím z domu v osm ráno a vrácím se v deset večer, je to síla. Ale práce nemáhavá není, prodávám pyrotechniku ve stánku v OC, takže sedím a nemusímse namáhat, jen když dovezou zboží atd.. Ale je to hrozně dlouhé, ty dny a vracet se domů jen vyspat :cert: Ale dělám třeba tři nebo čtyři dny a pak mám den, dva volno, takže v těch dnech se tu snad vždycky ukážu :))
Moc na vás myslím, přeju vám, ať jste všechny především v pořádku, všechny test, oc nás ještě čekají (pro většinu asi jen triply, ne?) ať dopadnou na výbornou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.12.11 15:28
tyynka píše:
Děvčátka, pravděpodobně se tu tenhle měsíc nebudu moc vyskytovat, konečně jsem nastoupila do práce a vydělávám na kočárek a dětský pokojíček. Takže celý prosinec v práci, střídáme se s kamarádkou dvě a děláme dvanáctky ve vzdáleněnším městě. Takže odjíždím z domu v osm ráno a vrácím se v deset večer, je to síla. Ale práce nemáhavá není, prodávám pyrotechniku ve stánku v OC, takže sedím a nemusímse namáhat, jen když dovezou zboží atd.. Ale je to hrozně dlouhé, ty dny a vracet se domů jen vyspat :cert: Ale dělám třeba tři nebo čtyři dny a pak mám den, dva volno, takže v těch dnech se tu snad vždycky ukážu :))
Moc na vás myslím, přeju vám, ať jste všechny především v pořádku, všechny test, oc nás ještě čekají (pro většinu asi jen triply, ne?) ať dopadnou na výbornou :kytka:

Ty jo-to máš štěstí,že máš práci-já do ní jít nemůžu, když jsem na neschopence.Tak doufám, že ti to rychle uteče…penízky jsou potřeba.. ;) jinak já krev na triply už mám za sebou-jen výsledky ještě nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí