Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s 3D UTZ v Podolí, jsem ve 24 tt a měla bych se tam kdyžtak příští týden objednat. Někde jsem četla, že to stojí asi 1200,– a nevim, jestli jsou v tý ceně i fotky a video nebo jak to je. A taky by mě zajímalo, jestli když se mimčo blbě natočí domů odcházíš s nepořízenou a peníze tam necháš, nebo jestli dr počká nebo přijdeš jindy, nebo jak to je? zase nevim, abych nevyhodila 1200,– zbytečně a prcek se neukázal.. Díky za odpovědi
Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale loni v dubnu tam byla kamarádka a krom jedné mizerné černobílé fotky nedostali nic. Doktor byl prý super, ale prcek byl špatně otočený takže neviděli ani obličej a znovu si je nepozvali.
Hmmm, to je přesně to, čeho se bojim… ale furt tam asi chci, tak nevim.. babo raď… ![]()
Já jsem měla jako zaměstnanec Podolí protekční UZ a mám pěknou videokazetu
. U normální pacientů nevím, ale když si přineseš kazetu, třeba ti to nahrajou. A když mimi spinká nebo je špatně otočené, tak tě prý pošlou trochu projít, aby se probudilo, a zkusí to za chvíli ![]()
Aleesho, tak to je super. Trochu jsi mě uklidnil, tak já asi vyrazim, vemu dvd a vhs a budu doufat, že mi to nahrajou a pokud bude mimi blbě natočený, budu běhat po chodbách.. chi
ahoj,
já byla v Gennetu. Stálo to necelých 1200,– a v ceně byla veliká fotka- kterou si sama vybereš podle těch uložených a pak DVD asi půlhodinové. Nám to dáma prochrápala, takže prvních pět minut bylo moc hezky vidět profil a pohyby ručičkou, ale pak se natočila tak, že bylo vidět jen ucho a paže a 3/4 hodiny natáčeli tohle. Projít mě poslali, ale normálně věčně probuzené mimino prostě chrápalo. Takže jsem domu odjížděla totálně zklamaná a smutná. Na druhou stranu fotka supr supr a lidi u dvd stejně nevydrží déle jak pár minut. Peníze si nechali všechny a jindy už nebylo kdy..takže tak.
Přeju hodně štěstí ![]()
Ahojky Já jdu na Uz Do Kolína mAjí tak i 3D tak ti to zjistím jestli už nebude u tebe pozdě. Alemožná by sis měla Do Podolí zavolat a ujistit se telefonem.
Tea 1 dej sem po absolvování vědět jak jste s mimískem dopali, taky přemýšlím, že u druhého bych 3D UTZ taky nechala udělat ![]()
Holky díky, tenhle týden se objednám a tak za 3 týdny bych měla mít po, takže se Vám určitě ozvu, co mi to moje prťe vyvedlo ![]()
Tea1 píše:
Holky díky, tenhle týden se objednám a tak za 3 týdny bych měla mít po, takže se Vám určitě ozvu, co mi to moje prťe vyvedlo
Nechci tio do toho kecat, ale 3D je nejlepší ve 24.-25. tt a ty jsi podle metříku teď 16. tt takže půjdeš v 19. tt… Ale to jen tak pro doplnění
. A´t se ti to moc líbí a hlavně ať je prcek dobře otočený, nám dalo celkem práci než pořádně ukázala obličejík, zato pipinku vystavovala velmi necudně ![]()
Lenko, jsem teď ve 25 tt. A v tomhle týdnu se mám objednat. Objednávají v podolí na dobu mezi 28 až 30 tt. Přijde mi to sice pozdě, ale co zmůžu… Jinak to tam nedělají ![]()
Teo promiň, špatně jsem koukla na metřík ![]()
To je fakt dost pozdě, já byla ve 20.tt v Brně u MUDr. Vlašína, který je obecně považovaný za velkého odborníka a ten mi řekl ať se na 3D objednám na 25. tt…
No taky mi to přijde divný, ale tady to prostě jinak nedělaj. Já tam volala cca ve 20 tt a tohle mi řekli a pak jsem si to přečetla i na netu, že to tak podolí(praha) má. Ale taky si soukromě myslim, že je prcek na ten utz už dost velikej.. Byla jsem minulý týden na kardio utz a to mi taky řekli, že mimi je na to už dost veliký.. No tak až budu mít po, tak dám vědět ![]()
Nevím jak v Praze.. já mám jet zítra do Brna do Prenatalu taky za 1200Kč.. je to dost peněz a trošku mám obavy jako ty.. mám placentu na přední stěně… a vím, že to může rušit záznam.. tzn. být rozmazané! tak uvidím! a pak mám strach že bude mimi blbě otočené a uvidíme prd! ale risknu to! dej vědět jak jsi dopadla! zítra taky můžu písnout! pokud budeš mít zájem! ale byla v tom Brně kolegyně z diskuse a byla nadšená!
Ahoj macíku, tak držim palce, aby bylo mimi rozumný a hezky se ukázalo a určitě napiš, jak jsi dopadla. ![]()