3. KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
27.12.13 11:26

prosim

Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.

Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
27.12.13 12:48

@vscht tak ja dnes 12dc sliznice jen 3,5mm:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
27.12.13 13:59

@Vrk a to máš s estrofemem nebo bez něho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
27.12.13 14:09

Ahoj, taky doufám v ket v lednu nebo únoru.. bude to můj druhý ket a máme zamraženy dvě 3denní. jak je to u vás? minulý ket byl s estrofemem, teď zkusím nativ a kdyby nic, tak únor zase se stimulací. a za mě - s radostí i dvojčátka. děti chci dvě a takhle by byl konečně klid se vším kolem ivf :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
7.1.14 13:03

Ahoj, muzu mezi vas? Sice to bude muj ptvni KET, ale aspon od vas nacerpam nejake informace :-) Dnesni kontrola dopadla vyborne, mame naplanovany KET na pristi tyden :-) Jak uzivate utrogestan? A mate po nem nejake potize? V pribalovem letaku je, ze ovlivnuje pozornost… Ridite auto normalne? Nejak si neumim cely 1. trimestr bez rizeni auta predstavit… jak to resite? Diky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
7.1.14 17:37

Muzete mi nekdo vysvetlit, jaka se transferuji embrya? Mam zmrazena prvojadra, na ket jdu 18.DC. 12. DC mam pichnout 5000 pregnyl a od 15. DC uzivat utrogestan… Nejak se nemuzu dopocitat… Rozmrazovat pry budou 16 DC? Navstevuji Iscare a tohle je muj prvni ET, resp. KET. Dekuju moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
9.1.14 14:25

@damasusan prvojadra jsou mrazena kolikaty den po opu? Utrogestan je nejlepe zavadet, potom pozornost nesnizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
9.1.14 18:30

@Vrk TO netusim. Je to hned prvni stadium po splynuti vajicka a spermie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.1.14 22:58

Ahoj holky, tak co noveho? Ja jdu zitra na utz sliznice, tak snad uz konecne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.