Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.
Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj
Ahoj, taky doufám v ket v lednu nebo únoru.. bude to můj druhý ket a máme zamraženy dvě 3denní. jak je to u vás? minulý ket byl s estrofemem, teď zkusím nativ a kdyby nic, tak únor zase se stimulací. a za mě - s radostí i dvojčátka. děti chci dvě a takhle by byl konečně klid se vším kolem ivf ![]()
Ahoj, muzu mezi vas? Sice to bude muj ptvni KET, ale aspon od vas nacerpam nejake informace
Dnesni kontrola dopadla vyborne, mame naplanovany KET na pristi tyden
Jak uzivate utrogestan? A mate po nem nejake potize? V pribalovem letaku je, ze ovlivnuje pozornost… Ridite auto normalne? Nejak si neumim cely 1. trimestr bez rizeni auta predstavit… jak to resite? Diky moc!!!
Muzete mi nekdo vysvetlit, jaka se transferuji embrya? Mam zmrazena prvojadra, na ket jdu 18.DC. 12. DC mam pichnout 5000 pregnyl a od 15. DC uzivat utrogestan… Nejak se nemuzu dopocitat… Rozmrazovat pry budou 16 DC? Navstevuji Iscare a tohle je muj prvni ET, resp. KET. Dekuju moc!!!
@damasusan prvojadra jsou mrazena kolikaty den po opu? Utrogestan je nejlepe zavadet, potom pozornost nesnizuje.
@Vrk TO netusim. Je to hned prvni stadium po splynuti vajicka a spermie…
Ahoj holky, tak co noveho? Ja jdu zitra na utz sliznice, tak snad uz konecne..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.