3. KET leden 2014

Vrk
8812
3.12.13 20:32

3.KET leden 2014

Ahojky, zakladam tema holek, co je ceka za nedlouho nebo v lednu 3.ket;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12134
19.12.13 09:50

Ahoj, my se známe z jiných diskusí ;), nečeká mě třetí ale čtvrtý ket, ale i tak můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
19.12.13 13:18

@MR ahoj, jasne :) a na kdy ti to cca vychazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.12.13 10:12

Ahoj holky, já ještě nevím jak mi to přesně bude vycházet…byla jsem teď poprvé na KET a nejspíš to nevyšlo… Jak dlouho jste čekaly než jste šly na další pokus?…Já jsem měla ms v dobu, jako kdybych na KETU nebyla - teď s ní končím a chtěla bych co nejdřív - myslíte, že je dobré počkat jeden cyklus nebo bych mohla už teď?… A kam se vlastně chystáte?..já chodím do ISCARU :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.12.13 11:01

@vscht ahoj, ja byla na ketu 2× a vzdy hned cykly po sobe. U ketu se cekat nemusi…;) ja jdu zacatkem ledna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.12.13 11:02

@vscht kolikaty jsi dc? A kdy u vas delaji ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.12.13 11:11

Ahoj.ja jdu koncem ledna nebo spis ve 2 pulce, zatim tedy marodim, tak snad se do tedoby dam do kupy.Ja presla z Iscaru do Cube, tak snad nam to prinese stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.12.13 11:16

Noooo - já to mám teď úplně jiné než obvykle - ale to je asi normální… dnes je to mezi 6-7 dnem…já při špinění totiž zvýšila dle doporučení dávku utrogestanu, ale tím se to právě všechno jen nejspíš prodlužovalo…norma je u mě ms kolem5-6 dní a teď je to nejspíš ten 7den a pořád…každopádně jsem utrogestan už vysadila, když jsem zjistila, že to asi nebude jen špinění, ale ms…K doktorce se musím ještě objednat - teď to má úplně plné…Jinak mám eskymáčky ještě 2-oba budu určitě dávat zavádět a jsou staré 4 dny… Teď v prosinci mi tam dali blastulku a jednu ještě o pár hodin mladší :-D… Ale hned jsem druhý den lehla se streptokokem, takže bylo jasné - že to nejpíš nevýjde…Ach ty peníze - pro studující je to finančně dost náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.12.13 11:17

@MR: určitě - však příští rok bude určitě pro nás lepší než tento… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.12.13 12:15

@vscht chcete dvojcatka? Taky mame jeste dva mrazacky, ale transferujeme po 1 radeji :). Ja jsem 8dc, tak to pujdem asi spolu na ket skoro;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.12.13 12:41

Už to výjde - musí…cítím to :-D No ani nevím jestli dvojčátka - před rokem jsme dali taky dvě a uchytilo se jedno… Za dvojčátka nešťastní nebudeme (já bych možná byla i ráda)… ale mám pocit, větší pravděpodobnosti s těma dvěma :-)a kam že to chodíš?…v Praze nebo jinde?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.12.13 13:34

@vscht chodim do heliosu v brne. A vy uz prcka mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.12.13 14:40

@Vrk: nn - nemáme…Přestalo bít srdíčko… :( Tak doufám, že už to teď výjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.12.13 14:46

@vscht urcite! A vy jste rok cekali na dalsi ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.12.13 15:49

@Vrk: jj čekala jsem, protože jsem měla pak čekat 2-3měsíce…a pak mě čekaly státnice, což je celkem stresová situace, takže jsem raději čekala trochu na klid…a musela jsem taky vydělat nějaké penízky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.