3leté dítě strašně zlobi

Anonymní
19.8.23 19:32

3leté dítě strašně zlobi

Ahoj
chtěla bych se zeptat jestli tady nekdo měl tak zlobivé dítě kdy to tak přešlo

mám holcicku, která je od 2 let hodne živa, uvztekana ze už to vůbec psychicky nezvladam,
vůbec neposloucha, jak něco není jak chce tak se vzteka, křičí, mlátí me, je zla na ostatní děti, v září jde do skolky a mám strach ze ji vyhodi když se takhle bude chovat
už rok si říkám ze to snad nemůže být horší a bohužel to je horší a horší :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
19.8.23 19:44

Když je po jejím tak co?
Na děti je zla jen tak nebo má k tomu nějaký důvod? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.23 20:07

@Atisia
No snažím se těm hysterakum předcházet tím aby vše delala sama, ale ne vždy to jde.
na děti je zla tak ze jim nechce půjčit hračky, na hřišti si sedne na skluzavku a nechce pustit děti se taky sklouznout je schopna je i plesknout vše se ji snažím vysvětlovat ale už to vše trva strašně dlouho porad poslouchám ze to přejde ale kdy??

• Citovat
  • Upravit
7221
19.8.23 21:06

Tak z heren vím, že děti takové být umí. Šlak by mě vzal když je to matkám jedno a v klidu si popíjí svou kávu. Párkrát jsem viděla úplný nezájem a žádnou reakci.
V takové fázi zatím nejsme. Spíš jsem čekala, že by tu bylo něco co by do budoucna pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.8.23 21:24
@Anonymní píše:
@Atisia
No snažím se těm hysterakum předcházet tím aby vše delala sama, ale ne vždy to jde.
na děti je zla tak ze jim nechce půjčit hračky, na hřišti si sedne na skluzavku a nechce pustit děti se taky sklouznout je schopna je i plesknout vše se ji snažím vysvětlovat ale už to vše trva strašně dlouho porad poslouchám ze to přejde ale kdy??

No a ty pak reaguješ jak? Dítě musí v takových situacích dostat jasne mantinely.
Nechce pustit děti sklouznout? Vysvětlím, upozorníme, jaké budou následky pokud bude dělat naschvály a pak nekompromisně dítě s klouzačka sundám a už ho tam nepustím a mohlo by si vztekle řvát třeba hodinu.
Jo, je to na palici, ale ono nic jiného než láskyplná důslednost, pevné nervy a čas nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.23 22:38

Taky mam sceny, v unoru byly 3 roky. Parkrat jsem musela odejit z hriste nebo ze spolecnosti - hysterak. Rval a rval a rval, lezl po zemi, valel se. Nekdy rupnou nervy a dostane na zadek - nepomaha. Zavrit do pokoje a rict at prijde az se vyrve - lepsi. Pak v klidu promluva a jasne reknu proc se zlobim. Ale az se uklidni a mame pohodu nekde spolu, tak to vytahnu. Je to na palici. Podle me povaha plus nezralost mozku. Ale hodne povaha. Druhe dite je uplne jine.

• Citovat
  • Upravit
5138
20.8.23 08:23
@Anonymní píše:
@Atisia
na děti je zla tak ze jim nechce půjčit hračky, na hřišti si sedne na skluzavku a nechce pustit děti se taky sklouznout je schopna je i plesknout vše se ji snažím vysvětlovat ale už to vše trva strašně dlouho porad poslouchám ze to přejde ale kdy??

Vysvětlovat? Proč? Řeknu jednou, max 2× a potřetí se jde domů ze hřiště. Plácne dítě? Jde se domů, když se neumíš chovat. Nediskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí