3měsíční mimčo a aquapark

Domuska
7.2.14 16:24

3měsíční mimčo a aquapark

Ahoj, tak by mě zajímalo, která jste byla s tak starým mimi v aquaparku? my by jsme chtěli do Uherského Hradiště. je to tam všechno kryté a je tam bud malé brouzdaliště nebo dětský bazének. máme to tak půl hoďky autem z domu. Co vy na to? troufli by jste si?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
7.2.14 16:25

Nešla bych s dítětem mladším 1 roku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.2.14 16:27
@terulína píše:
Nešla bych s dítětem mladším 1 roku :roll:

taky ne.
Toto je hodně malé mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

@Domuska Ahoooj :mavam: Já bych nejela, protože bych si to tam stejně neužila. To bych radši zajistila babičku a vyrazila sama, abych z toho něco měla. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5455

@Domuska
Ahoj, může být problém, protože podle vyhlášky hygieny do veřejného bazénu mohou děti až od 12 měsíců :think: Nedávno nechtěli pustit kamarádku s 9 měsíčním s tím, že nesmí do vody. U plavání kojenců je voda upravena, méně chlóru apod. Ale do klasického aquaparku může být problém. Raději to vygůgli, ale u nás v aquaparku to mají stabilně vyvěšené na recepci včetně čísla vyhlášky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
7.2.14 16:29

@Apaji no ja jsem tm prave vidivala mamce s detma mensima nez 3 mesice 8o uplne sprcky..

• Citovat
  • Upravit
11117
7.2.14 16:30

Nemyslim si, ze by t to dovolili.

a i kdyby to slo, tak bych urcite nesla. tak male mimco je hodne citlive a neverim zrovna na super cistotu vody v bezne dostupnych verejnych bazenech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
7.2.14 16:31

@RadkaCh kdyz jedna s nim nedokaze byt ani minutu a druha je furt v praci :mrgreen: a pritel tam chce jen kvuli malemu tak nevim no. mu furt rikam at pocka do jara az bude teplejs :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12067

@Domuska s takovymdle prdolkou bych take nejela, ono pro ne neni vubec dobre dychat ty vypary chloru a jeste navic hodne lidi, nemoci atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
@CokeLady píše: Čoveče, to je ještě strašně malinký, vždyť i v těch normálních kurzech pro mimina se plave až od půl roku, chlorovaná až tak od roka :nevim: bude z toho tříměsíčn něco mít? Když tam přijde nabalený ze zimy, než se všichni převlíknete apod, vždyˇtakový mimino ještě často spinká :nevim: vykašlala bych se na to.

presne tak. mam doma dvoumesicni a nedokazu si predstavit, ze by z toho cokoliv mela :roll: ja s ni zatim manipuluju jak s malovanym vejcem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42016
7.2.14 16:32
@Domuska píše:
@Apaji no ja jsem tm prave vidivala mamce s detma mensima nez 3 mesice 8o uplne sprcky..

Ale asi ne s nima ve vodě, nebo ano? Pokud počítáš s tím, že budeš mimi pořád někde nosit v náručí, tak proč ne…ale jestli jsi si chtěla zaplatat a užít si to, volila bych raději hlídání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
7.2.14 16:32

Miminko nepotřebuje do aquače, potřebuje být v bezpečí. Ať si jde chlap sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
7.2.14 16:33

Vůbec bych nešla, minimálně do 1 roku by mimčo do veřejného bazénu nemělo, podle mě lepší i později. Něco jiného je bazén určený pro plavání kojenců, tam jsme chodili od 3 měsíců na lekce s lektorkou a můžu to jedině doporučit, ale do veřejného vůbec. Jednak si myslím, že vás tam ani nepustí a víte co všechno tam může chytit, když tam chodí veřejně plavat hromady lidí? Navíc ta voda je strašně chlorovaná. Nemyslím to špatně, ale opravdu to není dobrý nápad. Raději najděte nějaké plavání pro mimča, tam se vám bude líbit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska

Hm ted se divam ze tam ma ten bazen detsky jen 31stupnu. tak to je fakt dost malo. maleho koupu ve 38-9.

• Citovat
  • Upravit
42016
@Domuska píše:
Ahoj, tak by mě zajímalo, která jste byla s tak starým mimi v aquaparku? my by jsme chtěli do Uherského Hradiště. je to tam všechno kryté a je tam bud malé brouzdaliště nebo dětský bazének. máme to tak půl hoďky autem z domu. Co vy na to? troufli by jste si?

Tak základní otázkou je - mimi by tam bylo jen s váma někde na dece, nebo máš v úmyslu ho i „koupat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí