Plavání bazén/vana?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
2.2.14 13:28

Plavání bazén/vana?

Mám 5 měsíční miminko, chtěla jsem s ním chodit do vany a pak na nějaké plavání, ale doktorka mi řekla ať radši nikam nechodíme a jsem s malým doma, aby něco nechytl od ostatních…Malý je zdravý jak rybka…Tak se chci zeptat kam chodíte vy, jaké máte zkušenosti, vana už je asi zbytečná..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7200
2.2.14 13:30

:nevim: a nemyslela to teď že třeba u vás něco řádí?
Jinak nevidím důvod proč nechodit, ano, je možné že něco chytí. Nic nechytí jenom pokud ho budeš držet doma ve vyčištěném vzduchu a budeš k němu chodit jenom s rouškou…

na plavání klidně choďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.2.14 13:33

Hm, tak to abys nechodila ani do obchodu, né? Tam je totiž mnohem vyšší pravděpodobnost, že od ostatních něco chytne, než na kojeneckém plavání, kam většinou chodí děti jen zdravé a kde bazén splňuje určité limity. :mrgreen: :lol:

Jinak ano, první kluk začal plavat v půlroce, na bazéně. Plave už víc jak dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
2.2.14 13:46

Ona většina doktorek je proti, naší se to taky nezamlouvá. Já osobně volila vanu, protože nemám ráda společnost cizích lidí a tohle mi přišlo takový intimní a navíc lektorka přistupovala fakt podle toho, co se Vítkovi líbí a co snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
2.2.14 13:48

Třeba jen doktorka tyhle „hromadně organizované“ akce nemá ráda. S dcerou jsem chodila na vaničky a pak na tříměsíční kurz plavání. Na plavání tady brali děti až od 6 měsíců, do té doby mohly jen o vany. Dceru čas od času bereme do vodního světa do dětské části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
2.2.14 14:15

Chodila jsem se synem od půl roka do bazénu pro děti a chodíme pořád. Líbí se mu tam a aspoň se trochu posílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.2.14 16:08

Je pravda, že doktorky obecně to hromadný plavání nerady vidí. A je pravda, že tam může prcek něco chytit - náš malý třeba chytil na bazéně šestou nemoc. Na a co, aspoň ji měl za sebou :mrgreen: Od známé malý tam zas chytil nějakou kožní vyrážku, dost nepříjemnou, museli mu ty boláky vymačkávat, no děs. No a ty maminy tam s těma dětma s tou vyrážkou chodily pořád, i když věděly, že je to infekční… :pocitac:
Je to prostě na Tvém zvážení, jestli chodit nebo ne. Já chodila a bylo to fajn. Pak se to ale prckovi přestalo líbit, nechtěl k instruktorce, nechtěl se potápět, nechtěl dělat nic s ostatníma. Tak jsme na další kurz už nechodili…
Ale za mě chodit, když chcete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.14 11:44

Taky myslím, že záleží na reakci toho malého človíčka…, naše malá vodu miluje, chodíme už měsíc a vše je fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.4.16 14:29

U nás v bazénu se plave už od 4 měsíců. My do 6 nebo 7 měsíců dělali vaničkování, na klasické kojenecké plavání jsme šli až od 7 měsíců. Vaničkování bylo super, ale pak už to chtělo nějaké větší vzrůšo. U nás naštěstí byla většina mamin rozumných, takže když dítko bylo nemocné, tak ho netahaly do bazénu. Měli jsme v podstatě neomezené náhrady, takže to nikoho nenutilo „vyplavat“ za každou cenu, aby jim nepropadly peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.4.16 09:12

Plávanie pre malé detičky je super, veľmi krásna aktivita. Dieťatko sa vo vode cíti ako doma. Treba ale posúdiť zdravie, nedávať prechorené dieťa do bazéna. My sme začali v siedmich mesiacoch. Nič lepšie nepoznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí