Opruzeniny a plavání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Opruzeniny a plavani
Ahij maminy…nasi male se dnes po kakani udelala hodne osklive opruzebiny. Ma rudy zadecek a takove male puchyrky. Mazeme, vetrame, zasypavame…ale zajimalo by me, zda byste sly na to detske plavani pro miminka a batolata. Chodim s malou uz pul roku a zitra mame hodinu. Pokousely byste to? Dekuji za odpoved.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám se malá děsně opruzovala kolem roka, když jí lezly stoličky. Vysušovala jsem mýdlem, nechávala větrat, omývala heřmánkem - žádné krémy, zásypy a v žádným případě ne ubrousky… vždycky se jí do druhého dne uklidnilo. Plavat jsme chodily…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm…asi bych tu jednu hodinu plavání „prubla“…já se s malým a jeho opruzeninou natrápila…
bylo to zrovna tohle léto v těch děsnejch vedrech - než se mu to pořádně zahojilo, uběhly 2,5měsíce…
Pokud by se to po plavání zhoršilo, nebo do dalšího kurzu nezlepšilo - nešla bych. Kdyby jsi potřebovala poradit, co nám pomohlo - klidně napiš, ráda poradím - ačkoliv na každé dítko zabírá něco jiného…Přeji brzké uzdravení! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3
Proc ne ubrousky?
Opruzeninu mal maly ken raz a ubrousky nevadili, pouzivam neparfemovane id Biodermy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mít opruzeninu na zadku nebo pipině tak by se mi půl hoďky v bazénu určo louhovat nechtělo…ještě když píšeš ošklivé opruzeniny tak to asi nebude jen nějaký zarudnutí…na opruzeniny je dobrý spíš sucho a ne vlhkost…a podle mě to musí být tomu děcku i dost nepříjemný (štípání, pálení)…Nehledě na to, že mi to přijde i né zrovna hygienický…Já bych nešla teda určitě a nechápu jak se někdo vůbec může o tomhle rozhodovat, ale jak čtu ty komenty nade mnou tak asi pohodička…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám chlorovaná voda všechny bolístky a kožní defekty vždycky zlepšila, desinfikuje, stahuje, vysušuje. Jen bych po plavání dobře opláchla pitnou a dokonale usušila na vzduchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka píše:
@avm3
Proc ne ubrousky?
Opruzeninu mal maly ken raz a ubrousky nevadili, pouzivam neparfemovane id Biodermy.
Tak jasně, každý dítě je jiný. Já jiný nekupovala a ty běžné, co máme, to strašně zhoršovaly. Nejlepší ubrousek je stejně voda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
Tak jasně, každý dítě je jiný. Já jiný nekupovala a ty běžné, co máme, to strašně zhoršovaly. Nejlepší ubrousek je stejně voda.
s tym suhlasim, ale tie co pouzivam tak nejsu parfemovane a neobsahuju nic, co by opruzovalo..to jedine opruzovanie mal maly po tom, co som pouzila Pampers onrusky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dekuju za nazory…nakonec jsme nikam nesly…mala plakala i pri beznem vecernim koupani…asi ji to hodne pali…takze ted lecime a snad pujdeme priste…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, zajímalo by mne, zda byste šli na baby plavání s opruzeninou v podpaží? Přišla jsem na to včera večer a dnes odpoledne máme jít, tak to zvažuji
ma to zarudle, tak mažeme bepanthenem a zlepšilo se to trošku, ale stejně se mi ho tam nechce moc brát
děkuji za názory ![]()
Příspěvek upraven 17.11.14 v 13:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se konečně dovolala k dr. A ta řekla že klidně můžeme
akorát před tím namazat a po plavců pořádně umýt a opět namazat, takže dám na ní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar098 píše:
Tak jsem se konečně dovolala k dr. A ta řekla že klidně můžemeakorát před tím namazat a po plavců pořádně umýt a opět namazat, takže dám na ní
chudák děcko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit