Opruzeniny a plavání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Mar098 píše:
@siamka7 na vás jsem tu čekala supermatko!![]()
hm, radši budu supermatka, než jen,,matka,, která namáčí dítě do chlóru, když má bolístku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 konzultovala jsem to dr. která má dlouholeté zkušenosti, vždy nám dobře poradila takže jí věřím a s vámi už to nehodlám dál řešit.
Sbohem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar098 píše:
@siamka7 konzultovala jsem to dr. která má dlouholeté zkušenosti, vždy nám dobře poradila takže jí věřím a s vámi už to nehodlám dál řešit.Sbohem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tuco píše:
Já mít opruzeninu na zadku nebo pipině tak by se mi půl hoďky v bazénu určo louhovat nechtělo…ještě když píšeš ošklivé opruzeniny tak to asi nebude jen nějaký zarudnutí…na opruzeniny je dobrý spíš sucho a ne vlhkost…a podle mě to musí být tomu děcku i dost nepříjemný (štípání, pálení)…Nehledě na to, že mi to přijde i né zrovna hygienický…Já bych nešla teda určitě a nechápu jak se někdo vůbec může o tomhle rozhodovat, ale jak čtu ty komenty nade mnou tak asi pohodička…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 proč? protože jsem čekala na rady úžasňáčky jako jsi ty
a taky protože dr. včera neordinovala a telefon nebrala, pak naštěstí zavolala sama
děkuji za tvoje „příjemné“ rýpání, ale když ti to udělá radost tak prosím. Mě zakomplexovaná matka, která se potřebuje hádat za každou cenu nerozhodí
pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar098 píše:
@siamka7 proč? protože jsem čekala na rady úžasňáčky jako jsi ty![]()
a taky protože dr. včera neordinovala a telefon nebrala, pak naštěstí zavolala sama
děkuji za tvoje „příjemné“ rýpání, ale když ti to udělá radost tak prosím. Mě zakomplexovaná matka, která se potřebuje hádat za každou cenu nerozhodí
pa
hele, nemyslím to zle
co ty víš, jestli ho to při plavání ve vody nebolelo
hm?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat- dceři budou ted dva roky a udělala se jí opruzenina okolo pipinky a trošku na zadečku. Měla to hodně ošklivé, ted je to lepší ale pořád ne zahojené…Mažu sudocremem, a heřmánkem, v podstatě je celý den bez plen, jen je má na spaní a když jedem někam ven. No nicméně už to má skoro týden. Myslíte že by se mohla jít koupat do bazénu na zahradě? Dáváme do něj chlorové tablety, poslední před týdnem a máme tam filtraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše Natálka to měla taky a celkem dlouho, ale pomáhala heřmánková koupel. A na plavání jsme tři týdny nechodili, i když nám říkali, že je to v pohodě.
- Citovat
- Upravit
Take jsme jsme chvilko¨ve meli, asi to bylo vodou v bazenu nebo nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit