Opruzeniny a plavání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
17.11.14 19:08
@Mar098 píše:
@siamka7 na vás jsem tu čekala supermatko! :* :zed:

hm, radši budu supermatka, než jen,,matka,, která namáčí dítě do chlóru, když má bolístku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
17.11.14 19:34

@siamka7 konzultovala jsem to dr. která má dlouholeté zkušenosti, vždy nám dobře poradila takže jí věřím a s vámi už to nehodlám dál řešit. :pocitac: Sbohem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.11.14 07:00
@Mar098 píše:
@siamka7 konzultovala jsem to dr. která má dlouholeté zkušenosti, vždy nám dobře poradila takže jí věřím a s vámi už to nehodlám dál řešit. :pocitac: Sbohem!
:mrgreen: tak proč se tu chodíš radit, když dáš nakonec na dr.? :pocitac: nesnáším matky, které jedou podle lajny kdyby trakaře padaly :zed: ano, mám zítra plavání s miminem tak jdu za každou cenu/ikdyby, měl rýmu, opruzeninu, ekzém…/ :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.11.14 08:05
@Tuco píše:
Já mít opruzeninu na zadku nebo pipině tak by se mi půl hoďky v bazénu určo louhovat nechtělo…ještě když píšeš ošklivé opruzeniny tak to asi nebude jen nějaký zarudnutí…na opruzeniny je dobrý spíš sucho a ne vlhkost…a podle mě to musí být tomu děcku i dost nepříjemný (štípání, pálení)…Nehledě na to, že mi to přijde i né zrovna hygienický…Já bych nešla teda určitě a nechápu jak se někdo vůbec může o tomhle rozhodovat, ale jak čtu ty komenty nade mnou tak asi pohodička…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
18.11.14 08:52

@siamka7 proč? protože jsem čekala na rady úžasňáčky jako jsi ty :* :mrgreen: a taky protože dr. včera neordinovala a telefon nebrala, pak naštěstí zavolala sama :) děkuji za tvoje „příjemné“ rýpání, ale když ti to udělá radost tak prosím. Mě zakomplexovaná matka, která se potřebuje hádat za každou cenu nerozhodí :* pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.11.14 09:02
@Mar098 píše:
@siamka7 proč? protože jsem čekala na rady úžasňáčky jako jsi ty :* :mrgreen: a taky protože dr. včera neordinovala a telefon nebrala, pak naštěstí zavolala sama :) děkuji za tvoje „příjemné“ rýpání, ale když ti to udělá radost tak prosím. Mě zakomplexovaná matka, která se potřebuje hádat za každou cenu nerozhodí :* pa

hele, nemyslím to zle :P co ty víš, jestli ho to při plavání ve vody nebolelo :roll: hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
3.8.15 08:02

Ahoj holky, chci se zeptat- dceři budou ted dva roky a udělala se jí opruzenina okolo pipinky a trošku na zadečku. Měla to hodně ošklivé, ted je to lepší ale pořád ne zahojené…Mažu sudocremem, a heřmánkem, v podstatě je celý den bez plen, jen je má na spaní a když jedem někam ven. No nicméně už to má skoro týden. Myslíte že by se mohla jít koupat do bazénu na zahradě? Dáváme do něj chlorové tablety, poslední před týdnem a máme tam filtraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patryc
11.9.15 14:33

Naše Natálka to měla taky a celkem dlouho, ale pomáhala heřmánková koupel. A na plavání jsme tři týdny nechodili, i když nám říkali, že je to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
41
20.6.16 12:02

Take jsme jsme chvilko¨ve meli, asi to bylo vodou v bazenu nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat