3x prasklý kondom, co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
5.7.26 18:42
@884135 píše: Více

spatne ostrihany nehty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4045
5.7.26 19:16
@maminaAJ píše: Více

taky mě to napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11915
6.7.26 09:26

Po tomhle hororovým příběhu bych začal používat ovčí střívko, případně bych styk omezil pouze na orálek či análek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
6.7.26 09:33

To je znamení. Ten nahoře chce, abys otéhotněla. Neignoruj to. Může to být tvoje poslední šance na dítě.
:) (pro jistotu smajlík, aby to někdo nevzal vážně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4045
6.7.26 11:26

Tady je vidět, že v oblasti antikoncepce se na chlápka spolehnout nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11915
6.7.26 11:49
@884135 píše: Více

Ale jistě že se může spolehnout na chlapa, o chlapech to vůbec není. Narodilo se nejméně dětí, nevím, za kolik let. Takže já za tím vidím spiknutí výrobců šprcek, kteří proti vůli žen chtějí navrátit populační křivku na obvyklých 250 tisíc dětí ročně. Souhlasím s dopisem:

Vážená firmo Durex,

Vaše výrobky se těšily v naší rodině velké popularitě už mnoho generací. Pomáhaly nám udržet potomsto na zdravé úrovni, kdy nedocházelo k nechtěným nehodám, zároveň se však zajistilo přežití našeho rodu. Durex býval sázkou na jistotu a bezpečným přístavem v nejistých dobách.

Letos však došlo k politováníhodné zkušenosti: během jednoho večera nám praskly tři kondomy z nejvyšší řady DONT GET PREGNANT! To už nemůže být náhoda. Proto žádám vysvětlení a zdůvodnění. Můj osobní tip je to, že jste snížili tloušťku pryže o 50 %, a to z důvodů snižování nákladů na úkor kvality. Je Vám doufám jasné, že kvůli tomuto nedbalému kroku vystavujete riziku miliony párů, které spolehají na kvalitu Durex. Naši důvěru však už Vaše firma ztratila, manžel porazil tři ovce, takže máme zásobu kondomů minimálně do roku 2035.

S nejhlubším opovržením

Firefly7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4045
6.7.26 11:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...