3x prasklý kondom, co s tím?

4
5.7.26 13:48

3x prasklý kondom...

Zdravím. Chci upozornit, že se zde nejspíš rozepíšu, jelikož je potřeba zmínit všechny detaily a upřímně, nejradši bych společnost Durex žalovala :DD. Ještě zmíním, že délka cyklu u mě většinou bývá 23-24 dnů.
Začnu od začátku, s přítelem jsme měli 24. 6. sex, kde nám bohužel praskl kondom, všimli jsme si toho před vyvrcholením a do asi 2 hodin jsem si raději vzala pilulku po Escapelle. V tu dobu jsem byla v 16. dnu mého cyklu, tudíž plodné dny jsem už nejspíš měla mít za sebou…?
Na základě této události pilulka samozřejmě cyklus rozhodí, tím pádem nemám absolutně tušení, v jaké fázi teď zrovna jsem, nějaké příznaky jako bolest prsou a neklid v podbřišku každopádně mám, správně bych měla menstruaci dostat dnes 5.7. Jenomže… včera jsme měli s přítelem opět sex, kde kondom opět praskl (vzali jsme ho ze stejného balení, jako ten předchozí, takže jsme usoudili, že to balení muselo být vadné, jinak to není možný), stihli jsme si toho všimnout před ejalukací, každopádně pro jistotu jsem si opět vzala do asi 2 hodin pilulku po Escapelle. To se vše stalo včera
ve 22.00… to jsme ale nevěděli, že při našem třetím sexu nám kondom praskne opět… Chci upozornit, že jsme používali durexky Extra Feel Safe, které tak či tak praskly, nerozumíme z jakého důvodu, protože všechny kondomy uchováváme v ložnici v šuplíku, lubrikaci používáme formou lubrikantu na bázi vody taky od Durex, jediný důvod nás napadá ty úmorný vedra, zdali je prostě nějak nepoškodily, protože jsme skoro denně měli v bytě do 30ti stupňů. Tento třetí incident ale dopadl asi nejhůř, protože jsme si toho nevšimli a ejakulace proběhla přímo do mně. Jsou tedy dnes 4 ráno a já přicházím do lékárny, kde jsem to řešila s lékárnicí. Na základě delšího rozhovoru si mám tedy pilulku po vzít další, ale až po asi 12 hodinách od tamté druhé(kterou jsem vzala v cca 22:00). Třetí pilulku jsem si tedy vzala dnes dopoledne.
Vím moc dobře, že tyhle léky nejsou určeny pro nějaké časté užívání, jak velké bomby do těla to jsou, a také si uvědomuji jak moc velkej bizár tohle celé je. Jsme prostě spadli do kýblu se smůlou, nebo nepochopím to. Každopádně, antikoncepci neberu, vždy jsme se spoléhali na kondomy a nikdy jsme neměli takovéhle problémy. Otěhotnění neplánujeme. Chci se tedy na základě těchto všechno informací zeptat, jaká je šance?
Mám obavy, jestli to množštví pilulek, vlastně jsem vzala dvě za den nemůže snížit jejich působení?
Upřímně nevím co si myslet, mám strach, úzkosti, jsem ve stresu, a asi hledám jakékoliv uklidnění.
Děkuji předem za všechny odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1168
5.7.26 13:59

1. mrknete se na nejakou videoinstruktaz, jak spravne nasadit kondom a kupte si jinou znacku, kdyz vam tahle nesedi
2. sance ze z toho budes tehotna, v dobe kdy mas mit menzes moc vysoka nebude
3. nejsou to bonbony, takze nez abys to brala kazdou chvili tak je lepsi ta antikoncepce, telisko, vasektomie v pripade ze deti pritel nechce nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
5.7.26 13:59

To mnozstvi pilulek “po” pravdepodobne nezpusobi snizeni jejich ucinnosti, ale budes mit zrejme uplne rozhozeny cyklus a nepravidelne krvaceni. Asi bych se sla poradit s gynekologem o dalsim postupu, zatim se chranila jinak (jine ochrany + styk bez vyvrcholeni do pochvy) a napsala stiznost Durexu :)

• Citovat
  • Upravit
Cirrus fibratus
5.7.26 14:02
@Grety píše: Více

Ad bod 1, taky me to napadlo. Zda se to jako banalita, ale fakt to ma na funkcnost teto metody zasadni vliv. Pripadne jeste muze nevyhovovat zvolena velikost kondomu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.26 15:06

Kondomy používáme hromadu let a nikdy nám žádný nepraskl. A to používáme různé značky od Durex po pepino. Nějak mi nejde do hlavy co s tím děláte. :nevim:
Větší problém bych viděla v tom množství chemie

• Citovat
  • Upravit
2170
5.7.26 15:22

Šance na otěhotnění se blíží nule, nedělej si s tím hlavu.
S těmi kondomy děláte něco špatně, nastudujte si, jak je správně nasazovat. Používám jen kondomy, hlavně Durex, a nikdy mi žádný neprasknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8776
5.7.26 15:23

Po té velké náloži chemie podle mě neotěhotníš, pro tvé tělo to je víc než dost. Každopádně příště bych se toho vyvarovala, nejsou to bonbony….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16586
5.7.26 15:25
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Já používala vždy ty nejlevnější a nikdy se teda nehoda nestala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5772
5.7.26 16:31

Mě by zajímalo, jak může prasknout kondom, když se dá i přetáhnout přes hlavu apod. a natáhnout do obřích rozměrů.
Tipuju to na špatný lubrikant nebo špatnou metodu nasazování.
Každopádně mi nedává smysl brát si pilulku po ve 22 hod a další ve 4 hodiny. Budeš mít rozházený cyklus.
Btw. Po jednom prasknutí jste neměli brát další kondom ze stejné krabičky, to dá rozum. Tak pro příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
5.7.26 16:46

3×, to je pech nebo špatná manipulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
5.7.26 16:47

Nejčastější důvod bývá nedostatečně nebo vůbec přetažená předkožka, ochabující erekce, nebo nevhodný tvar/velikost kondomu. Ohledně skladování - kupujte to v supermarketech, třeba ve večerce bych to nikdy nekoupila a ani si to nenechala posílat v těch vedrech v rámci online nákupu, nikdy nevíte, jestli to nenechal majitel večerky někde v padesáti stupních na slunku kdovíjak dlouho v dodávce. A než se s tím naučíte zacházet, tak zkuste do kombinace třeba Pharmatex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
5.7.26 17:08
@Catalina123 píše: Více

Phamatex je blebtanice, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
5.7.26 17:30
@884135 píše: Více

Globule zas tak blemtavý nejsou, pořád lepší, než třikrát do měsíce konzumovat Escapelle. Jiné nehormonální metody jsou spíš složitější na použití, je ještě varianta si nechat zavést nehormonální tělísko, ale o tom se tazatelka vůbec nezmiňuje, takže ho nejspíš nechce. Ještě je taky samozřejmě možnost, že zakladatelka a její partner použít kondom umí a byly znehodnoceny vedrem, ale i tak bych si přidala minimálně na tři měsíce i jinou metodu, abych se vyhla další konzumaci pilulí proti spuštění ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
5.7.26 17:34
@Catalina123 píše: Více

Tak jen jestli to pán nepoškodil špatnou manipulací…přece jenom 3× za sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.7.26 18:41

Myslim ze ta treti pilulka tak rychle po druhe uz byla zbytecna, tehotenstvi bych se ted fakt nebala…
no ad kondomy, pokud jste meli multibaleni tak do kose s nimi
a zvazila bych i jine moznosti ochrany, zmineny pharmatex, diafragma… napr, aspon na par mesicu nez se das dokupy a vrati se vam sebejistota s kondomy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí