Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je to jen jedna injekce. Jestli ji k tomu treba rovnou nevrzli ctvrtou davku pneumokoka, pokud ho mela rozockovaneho? Nase dr. ji to takhle chtela ockovat, ale ja trvala na rozdeleni se ctrnactidennim odstupem, ale musela jsem se pokazde pripominat, jinak by taky mela do kazde pulky zadecku jedno pigaro, nez bys rekl svec.
Jako jedna injekce píchnutá do dvou míst? to se mi nezdá… nedostali k tomu ještě druhou jinou vakcínu? Třeba poslední prevenar?
Bych řekla, že dítě dostalo 2 očkování (každé na něco jiného), jinak si to nedokážu vysvětlit. Ať se podívá do očkováku.
Tak to mi přijde zvláštní.. U nás teda očkují do stehýnka zepředu. Ale nechápu proč by jí dali do obou půlek jednu vakcínu. Nedali jí k tomu ještě něco? Co se to očkuje.. synflorix nebo prevenar?
Dívala se do očkováku a prý Hexa: dvě samolepky jí vylepila, prý se na to podívá. ona se o to moc nezajímá, takže jí nenapadlo se ani zeptat. Mě taky hned napadlo, že jí píchli ještě něco jiného.
Našemu dali hexu + synflorix také do každé pulky jednu včeličku.
Ne, hexa je jen jedna injekce. Zřejmě jí tam paní doktorka přifařila navíc ještě nějaké jiné očkování. ![]()
Telo děti se proměnilo v místo pro vydelavaní peněz.
Slepá duvera lékařům se nevyplácí.
Infanrix hexa se dává vždy jedna injekce. At je mimi ok.
My měli hexu i pak další očkování jen do stehýnek ne do zadečku
Ještě že tak. Už takhle po tom měli 4 dny teploty..
Jo a taky 2 najednou
@Svistice píše:
Ne, hexa je jen jedna injekce. Zřejmě jí tam paní doktorka přifařila navíc ještě nějaké jiné očkování.
Souhlas a zjebala bych ji, pokud by tom dopredu neiformovala, coz asi neudelala.Na druhou stanu zakladatelka pise, ze se o to kamaradka moc nezajima…
Je normální, aby byla 4. dávka hexavakcíny aplikována do pravé i levé půlky zadečku najednou? Kamarádka byla včera a prý jí dceru takto naočkovali. Děkuju.