Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
hledám spřízněné duše na pokec. Dnes jsem 4+3 tt a strašně se bojím, aby těhotenství dopadlo dobře. V lednu jsem potratila, takže jsem nyní v úzkosti, zda to dobře dopadne. Včera jsem byla na hcg a to bylo 284 (4+2). Na kontrolu mám jít za 14 dní. Jak se cítíte? Máte už těhotenské projevy?
Mě bolí dost podbřišek (jako při MS) a občas mě tam píchne. A také se ozvou někdy kříže a bedra, jsem unavená a mám příšernou chuť v puse.
Dle Tvých příznaků a Hcg je vše OK. Já měla HCG 4+4tt 755 jednotek a 5+1 bylo 2297 jednotek. Já příznaky nemám vůbec žádné a navíc jsem musela dneska navštívit gynekologa kvůli silnému špinění - na UTZ akorát gestační váček, jsem dneska 5+2tt. Vyfasolava jsem Utrogestan a Ascorutin - na kontrolu jdu znovu v pondělí a budu se modlit, jsem taky po jednom ZT. Tak držím palce ![]()
@Janka Z
Také držím moc palce! A ať tě špinění netrápí.
Já ze začátku měla všechny možné příznaky a teď mi zdá, že nemám už žádné. Asi se moc pozoruji
. Šla jsem raději i ke gynekologovi (konzultace po potratu) a viděl na levém vejcovodu cystu a právě, že říkal, že musíme čekat, zda se z toho vyvine těhotenství. Ještě mi vzal i tu krev a viděl výsledek. To čekání mě ubíjí
. Celý život o dvou // sním a když jsou tady, jsem ve strachu a vůbec si to neužívám. A jak to máš s prsy?
@RennyVa Čekání je nejhorší, taky čekám, zda z toho něco bude..musíme doufat a těm drobečkům věřit. Prsa mě nebolí, jen bradavky jsou maličko citlivější na dotek, jinak opravdu nic
@Janka Z
Tak to jsme na tom stejně. Vůbec si nyní nepřipadám jako těhotná a znervózňuje mě to
.
Děkuji za podporu a ať se daří
. Já s tím mým drobečkem i mluvím ![]()
Ahojky ja byla včera a mam napsáno 4+0 hcg 1700 a na utz tečka. V pátek jsem byla na pohotovosti lehce jsem krvacela a hcg v pátek bylo 527.. Taky mam strach mam druhé vymodlene.. Jinak me hrozně bolí prsa a nejradši bych pořád spala… Ale nemůžu protože me skoro 3 léta dcerka moc nenechá
drzim palce.. Jsem ráda ze tu je pár holek, kteří se podělí taky ![]()
@RennyVa Já s mrňouskem taky mluvím, minimálně psychicky mi to pomáhá
Držím palce a dej vědět, jak si dopadla na kontrole. ![]()
@Putňátko
Tak budu na tebe myslet a držet palce. To první hcg je hodně vysoké, páni ![]()
@Putňátko Určitě to bude dobré, zvládlo to miliony žen před námi, tak to zvládneme taky ![]()
@SáraW
Tak to je dlouhá doba! Věřím, že to vyjde. My naštěstí ne tak dlouho, ale jak první těhotenství nedopadlo dobře, tak se též stále bojím… Čekám, kdy přijde čas, kdy si to budu UŽÍVAT!
Uvažuji, zda si zítra potají nedojdu na hcg jako samoplátce. Pro klid duše… UF!
![]()
@RennyVa Můžu Ti řít, že mě v tuto chvíli uklidňuje, že vím, že HCG je celkem vysoké a roste, takže si klidn pro klid duše zajdi
@Janka Z Asi si zajdu. Jen uvazuji…zda bys sla po prvnim hcg za 2dny nebo 4 dny. Co bude lepsi? ![]()