4. týden mě bolí hlava

Gabuliq
20.11.24 19:01

4ty týden mne boli hlava

Ahojte. Teď jsem v 39tt. Už 4 týdny mě neúprosně byly hlava v záhlaví a vpředu jednou nad jedním okem a jednou nad druhým. Také mám i závratě. Nebo je to spíše tak neustále jemné točení hlavy. Oční jsem byla, krční také. Podle neurologa nic vážného ale já začínám přemýšlet nad nádorem. :cry: :cry: to není možné aby takto bolela hlava z krku.
Zabírá mi jen když si dám 2ks paralenu, ale točení a tlak zůstává. Neměl někdo něco podobného. Nemohou to být hormony? :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4152
20.11.24 20:07

No a nemas preeklampsii? Zmeril ti nekdo tlak a otestoval bilkovinu v moci? To bych teda moc necekala, kdyz uz to mas tak dlouho. Co natekle ruce, oci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabuliq
20.11.24 20:12

@tini tohle je ok. Nikdo nevi Proč mne boli hlava.

• Citovat
  • Upravit
4152
20.11.24 20:15

To je teda divny, protoze treba od klasickych migren jsem mela v tehotenstvi pokoj. Doporucili horcik? Jako muze to byt pohyboveho charakteru, je to zatez, mas jinak teziste, nevim. Hlavne at te hodne kontroluji a miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabuliq
20.11.24 20:26

@tini já pravý opak. Migrénu jsem mela skoro cely první trimestr. Ale ne takle každej den. :cry: Jeste mám pocit Jako by se jsemnou všechno třáslo. Teda v očich. 🤦 Je mi do breku. :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa