4týdenní miminko a UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@MíšaTT
Nechápu, proč doktorka říká jen 60 ml
každé miminko má jiné potřeby. Co máte teď za to mlíko?
Udělej jí 90 nebo i klidně těch 120, ať vypije kolik chce, pak budeš vědět, kolik máš dělat.
Jinak když dáš víc, tak se pokud dodržet ty tři hodiny.. ale samozřejmě to nemusí být na minuty, takže když se ti bude zdát dejme tomu po 2,5 hodinách hladová tak jí normálně dej..
Pokud jí budeš dělat tak málo mlíčka jako je těch 60 ml, nedivím se, že po hodině ti bude plakat hladem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leene Delam ji mlicko od Hippu. V noci jsem ji dala 120- tku a spala klidne 3,5 hodiny. To mlicko se jmenuje Bio Combiotic. Je to s probiotiky i prebiotiky. Trapi ji prdiky. Ale vytlaci je nastesti sama. Na tohle mlicko jsme presli v utery. Predtim jsme meli Bebu a des
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MíšaTT. No tak to je super, vidíš když ti spala tak dlouho asi to fakt potřebovala
bobisek ta šedesátka ji fakr nemohla stačit, uvidíš jak teď bude spokojenější s plným bříškem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MíšaTT píše:
@leene Delam ji mlicko od Hippu. V noci jsem ji dala 120- tku a spala klidne 3,5 hodiny. To mlicko se jmenuje Bio Combiotic. Je to s probiotiky i prebiotiky. Trapi ji prdiky. Ale vytlaci je nastesti sama. Na tohle mlicko jsme presli v utery. Predtim jsme meli Bebu a des
Tak paráda! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji. Mame 4tydenni mimco na UM. Davame Nutrilon profutura. A dr nam rekl at davame 90ml po trech hodinach. Malej vazi 3600g. Dotaz zni jestli by nemel dostavat vic. I na krabici je na jeho vek uvedeno 120 ml. Uz dva dny mi po jidle place a vyzkousela jsem uz vse. Nevim tedy jestli nema jeste hlad. A nebo rustovy spurt? Diky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mmch tak vyzkousej a uvidis, lepsi vylit UM nez aby melo dite hlad
Jinak ty davky na krabici jsou orientacni, klidne muze vypit i vic nez tech 120 ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky holky, to s tim kojenim jsem si taky rikala. No proste dam na sebe a udelam vic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje holky mají 3 týdny (ale i o 3 týdny dřív narozené)a jedna dá 60ml a druhá 90,ale poslední dny vždy jednu dávku v noci ta druhá vyhodila a dr říkala, že je to tím, že se přejídá. ale každé krmení je jiné. někdy dají tolik jindy míň, jindy se dožadují o trochu víc. jen to chce odhadnout kolik, aby to pak nezvracely.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme měli profuturu, nevím kolik jsme dávali, ale zkoušela jsem se řídit spíš váhou miminka
tzn. váš malý váží 3600g a mělo by se krmit 150mlx3,6kg - 180mlx3,6kg, což je 540 - 648ml denně by měl vypít, v kolika dávkách záleží jen na Vás jak vám to vyhovuje
nápisy na krabici jsem se nikdy neřídila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mmch já mám 7týdenního, tou krabicí ani doktorkou se neřiď. Když po jídle pláče zkus udělat ještě odměrku. Náš pije 120ml, někdy vypije 90ml a někdy má takový hlad že musím ještě 60ml přidělat…stejně jako někdy chce po 2h někdy po 4h…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raddkka Ona me totiz vydesila sestra v porodce, ktera mi rekla, ze mu nesmim dat nikdy vic nebo, ze mu strhnu zaludek.
Tak proto se ptam. Jelikoz nema teplotku, prdy odchazej logicky mi vyslo, ze bude hladovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávky jsou orientační, na krabici kašli ![]()
Mám miminko od narození na UM, a ač se narodila se čtyřmi kily a podle krabice by měla pít 120 a víc, tak si pořád pije svých 80ml a je spokojená
Každé miminko má jinou potřebu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit