5 dní před MS slabá čárka

Anonymní
1.12.24 14:31

5 dni pres ms slaba carka

Zdravim, za 5 dni mam mit ms, s manzelem se snazime o miminko, citila jsem, ze je neco jinak tak jsem rano zkusila dva testy a mam slabe carky, z odpoledni moci, jsou take ale o dost slabsi, myslite ze to je falesne nebo jsem tehotna

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
1.12.24 14:39

Počkej do termínu MS a pak testuj znova…co jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35797
1.12.24 14:50

Testovat 5 dní před termínem menstruace je nesmysl. Počkej jestli dorazí až pak udělej test. Za mě to jsou rysky. Je to moc tenké. Takže negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
1.12.24 15:16

Ještě menším duchem začínalo me těhotenství…teď okolo mě běhající rok a půl starej duch :mrgreen: nikdo jinej to neviděl. Ale fakt je že dva měsíce před tím jsem ho měla taky a nic. Ms přišla. Fakt počkej. Třeba bude sílit a třeba taky ne. Já vím čekání je strašný. Vymysli si aktivitu. Můžeš začít péct perníčky na vánoce :mrgreen: držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.12.24 15:26

@KiliSmells ten první duch mohlo být biochemko…mým duchům (které vypadaly dost podobné) jsou 3 a kousek a 2 roky 🤭 testovala jsem teda až po vynechání MS ale ovulaci jsem si nehlidala, resp. Poprvé jsem otěhotněla po chybě při užívání HA a podruhé jsme tomu nechávali volný průběh protože jsme se začali „snažit“ 6m po prvním porodu s tím že to nejspíš bude trvat…no netrvalo…😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
1.12.24 15:37

I kdyby byl ten pozitivní, nikde není bohužel jistota, že pak MS nedorazí… skoro každý den, se tu řeší obdobné téma.

Testovat prostě nejdřív v den očekávané MS at pak není mrzení….
Při nedočkavosti je lepší se zaměstnat, než si dávat falešné naděje.

Každopádně držím palce, ať vše dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
599
1.12.24 18:46

@Vladusxx jsme na tom podobně, já mám 19m holku a 3m kluka :mrgreen: kluk duch nebyl. To byla čára jako blázen, nečekala jsem to a jen jsem si říkala že jsem to nějak dlouho nedostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.12.24 23:46

Holky co myslíte?🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie