Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Testovat 5 dní před termínem menstruace je nesmysl. Počkej jestli dorazí až pak udělej test. Za mě to jsou rysky. Je to moc tenké. Takže negativní.
Ještě menším duchem začínalo me těhotenství…teď okolo mě běhající rok a půl starej duch
nikdo jinej to neviděl. Ale fakt je že dva měsíce před tím jsem ho měla taky a nic. Ms přišla. Fakt počkej. Třeba bude sílit a třeba taky ne. Já vím čekání je strašný. Vymysli si aktivitu. Můžeš začít péct perníčky na vánoce
držím ![]()
@KiliSmells ten první duch mohlo být biochemko…mým duchům (které vypadaly dost podobné) jsou 3 a kousek a 2 roky 🤭 testovala jsem teda až po vynechání MS ale ovulaci jsem si nehlidala, resp. Poprvé jsem otěhotněla po chybě při užívání HA a podruhé jsme tomu nechávali volný průběh protože jsme se začali „snažit“ 6m po prvním porodu s tím že to nejspíš bude trvat…no netrvalo…😂
I kdyby byl ten pozitivní, nikde není bohužel jistota, že pak MS nedorazí… skoro každý den, se tu řeší obdobné téma.
Testovat prostě nejdřív v den očekávané MS at pak není mrzení….
Při nedočkavosti je lepší se zaměstnat, než si dávat falešné naděje.
Každopádně držím palce, ať vše dobře dopadne.
@Vladusxx jsme na tom podobně, já mám 19m holku a 3m kluka
kluk duch nebyl. To byla čára jako blázen, nečekala jsem to a jen jsem si říkala že jsem to nějak dlouho nedostala ![]()
Zdravim, za 5 dni mam mit ms, s manzelem se snazime o miminko, citila jsem, ze je neco jinak tak jsem rano zkusila dva testy a mam slabe carky, z odpoledni moci, jsou take ale o dost slabsi, myslite ze to je falesne nebo jsem tehotna