5+0tt a UTZ

Anonymní
3.8.12 15:20

5+0tt a utz

Dobrý den,
chci asi jen podporu… jiz jednou jsem mela ZT a tak mám nahnáno…dne 28.6. jsem měla poslední MS, ovulka proběhla 16dc a nyní bych měla být v 5+1tt
dnes jsem byla na utz a dr. mi rekla, že mi k tomu zatim nic nemuze rict, že tam vidí jen váček (což je snad blbost, prvně by měla videt jen dutinku ne)a že dle ms jsem 5+0 (dle meho 5+1) a at prijdu za tyden…
a muj dotaz: myslite ze utz v 5+1 odpovídá černému pidi fleku, který udajne nemohla ani zamerit (ale byl tam-videla jsem ho)?
rikala, že pokud to pristi tyden poroste tak mi tehu potvrdi
mimochodem na utz mě zvala ona tak brzo, ja chtela jit až v 7tt ale vzhledem ke dlouhe cekacce jsem volala hned a ona me vzdala hned
díky za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
3.8.12 15:31

Začátky jsou - nejisté… Někdo má v tomto tt vidět dutinku, někdo váček, někdo během několika dnů už třeba i srdeční akci. Ať si kdo chce mává tabulkama, tady každý den hraje roli, každý den může udělat obrovský rozdíl. Takže zbývá jen čekat. Mě osobně to přijde jako naprosto normální nález a za týden bych se tam nehnala… Přijde mi to zbytečné :nevim: Šla bych nejdřív v 8.tt, s druhým jsem byla ve 13.tt a bylo to ideální, odcházela jsem s pocitem, že první trimestr už končí a tím pádem se toho může podělat mnohem míň. Teď u třetího jsem byla v 8.tt, ode dne očekávané ms jsem krvácela, špinila a ani to mě nedohnalo tam jít dřív, mnohem víc mě děsilo, že by tam našla dr něco jako u tebe a já pak pořád omýlala, zda tam ta srdeční akce bude příště či nebude, zda to odpovídá mým výpočtům nebo ne… Takže jsem šla alespoň trochu na jisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 15:35

@Gladys děkuju za názor, říkala, že to nevidí špatně, jen že mi k tomu nemuze nic rict, jen to že to neni mimodel…
a taky jsem rikala že nechci za tyden ale az treba za 3 týdny, ale dr. na to, že mě chce videt, zda to roste… :nevim: no tak SNAD

• Citovat
  • Upravit
646
3.8.12 15:35

Ahoj, byla jsem na ultrazvuku před týdnem, to jsem byla. Ten den jsem byla 4+5, podle ultrazvuku 5+0. Na ultrazvuku byla vidět černá dutinka o velikosti 12 mm. Na ultrazvuku to změřit šlo. Když jsi to viděla i ty, tak to určitě také šlo změřit, ne? Já bych se tím netrápila a věřila, že to bude v pořádku a že tam za ty dva týdny skutečně už uvidíš maličké embryjko s bušícím srdíčkem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.8.12 15:36

Brala Ti i krev? Kolik jsi měla HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 15:38

@Petinaa no říkala něco že cca 6 mm ale že ji to nejde ani moc zaměřit :nevim: ten týden bude nekonečnej :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.12 15:38

@Petinaa krev mi nebrala…ale to ani u minuleho tehotenstvi

• Citovat
  • Upravit
31594
3.8.12 15:40
@Anonymní píše:
@Gladys děkuju za názor, říkala, že to nevidí špatně, jen že mi k tomu nemuze nic rict, jen to že to neni mimodel…
a taky jsem rikala že nechci za tyden ale az treba za 3 týdny, ale dr. na to, že mě chce videt, zda to roste… :nevim: no tak SNAD

budu trochu zas za údernici - ale co chce paní doktorka je naprosto irelevantní. Tohle je tvoje rozhodnutí. Já si teď v těhotenství taky šteluju návštěvy dr dle sebe, no jsem strašlivě nezodpovědná matka, že nechodím, co 4 týdny, ale spíš po 6-8týdnech :lol: No a, moje věc, kdybych měla problém, tak poběžím i přes řežavé uhlíky :andel: Mě návštěvy dr neuklidňují, takže chodím dle svého zdravotního stavu a ne dle zvyklostí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.8.12 15:47

Já myslím, že můžeš být opravdu klidná. Jestli to bylo 6mm, tak je dutinka ještě větší, než jsem ji měla já. Vím, že dutinka nic neznamená, důležité je, co bude za dva týdny. Ale bude to v pořádku, neboj. Hoď se do klidu a užívej si těhulkování!!! A za dva týdny se ozvi, ať víme, jak jsi dopadla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 15:51

@Petinaa ty jsi psala 12mm, ne? no nic asi na to prdím, mimoděl to není, což je super a maximálně se budeme snažit znova no :mrgreen:
moc děkuju a příští týden dám hned vědět :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
646
3.8.12 16:00

Jejda, promiň, jasně, já měla 12 mm, ty 6 mm, ale to vůbec nic neznamená. Věř, že to bude dobré. To vědomí, že to dopadne dobře, určitě dělá hodně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.8.12 16:25
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chci asi jen podporu… jiz jednou jsem mela ZT a tak mám nahnáno…dne 28.6. jsem měla poslední MS, ovulka proběhla 16dc a nyní bych měla být v 5+1tt
dnes jsem byla na utz a dr. mi rekla, že mi k tomu zatim nic nemuze rict, že tam vidí jen váček (což je snad blbost, prvně by měla videt jen dutinku ne)a že dle ms jsem 5+0 (dle meho 5+1) a at prijdu za tyden…
a muj dotaz: myslite ze utz v 5+1 odpovídá černému pidi fleku, který udajne nemohla ani zamerit (ale byl tam-videla jsem ho)?
rikala, že pokud to pristi tyden poroste tak mi tehu potvrdi
mimochodem na utz mě zvala ona tak brzo, ja chtela jit až v 7tt ale vzhledem ke dlouhe cekacce jsem volala hned a ona me vzdala hned
díky za názory

Já na tom byla stejně minulý týden.
Byla jsem 4+5 a dr říkal, že je tam váček a měl 6mm. Že to ještě není nic moc vidět a příští týden budeme chytřejší.
Dnes jsem byla na utz a krvi, všechny hodnoty krve v pořádku, váček vyrostl na 17mm, ale zase ještě nebylo srdíčko, tak jsem na nervy.Jsem 5+5 :nevim:
Takže věř, že vše bude OK:-)
Taky se o to snažím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
3.8.12 16:55

Buď v klidu, ty začátky jsou nepřesné. Já byla na první kontrole taky nějak kolem 5tt, nic neviděl, pak jsem šla v 7tt a řekl mi, že to odpovídá 5tt, ale ve 12tt už jsme odpovídali dobře. Prostě ze začátku jsme rostli moc pomalu. Příště už tak brzy na gyndu nepůjdu. Je to akorát zneklidňující :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 17:28

@Liduše děkkuju :kytka: no já bych taky nesla kdyby me dr. neobjednala :nevim: chtela jsem jit tak v 7tt, no ted uz j to jedno…no nejak to dopadne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.12 17:29

@Renatt na srdicko mas jeste brzy…ja mela minule az na konci 7tt, takze v klidu :hug: bue to v poradku :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky