5+6 a slábnoucí těhotenský test

31.12.23 10:51

5+6 slabnoucí tt

Zdravím všechny,

Vím, že mi nezbývá vyčkat na další kontrolu, ale zkusím, zda nemá někdo podobnou zkušenost. Poslední ms začala 20.11. a 15.12. jsem měla čárku na testu. 25.12. jsem již měla “dálnici”… (25.12. jsem krvácela, ale po 1. kontrole mi doktorka řekla, že to je normální a že mám zvětšený pravý vaječník a těhotenství potvrdila, ale byl vidět pouze váček) po pár dnech jsem si udělala test ze zvědavosti (stejné značky) a čárka byla slabší. Zkusila jsem další o pár dní později a stále je slabší a nesílí. Na krev se chystám po novém roce. Moje otázka zní, zda nemá někdo podobnou zkušenost a těhotenství bylo prosperující?

Budu ráda, když se podělíte zda máte podobnou zkušenost. Děkuju a přejí krásný den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1239
31.12.23 11:01

Zkušenost bude mít zde spousta žen, ale asi není příliš reálné, aby slábnoucí čárka, kdy je test stejne značky dělán z koncentrované moči, vypovídala o prosperujícím těhotenství. Spíš naopak, o tom ten princip je, test reaguje na HCG, pokud HCG ubývá, nemůže čárka sílit, to asi sama víš a doufáš v zázrak… Čemuž se vůbec nedivím a držím pěsti, ať se jedná jen o nepřesnost či nespolehlivost testů. U mě čárka slábla, pak vymizela, za tři dny krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.23 11:24

Děkuju za odpověď, no je to týden, co je stále stejná. Je to nervy drásající takhle vyčkávat. Kdybych nebyla zvědavá koza, tak jsem nemusela nad tím tolik přemýšlet a do další kontroly být v pohodě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11980
31.12.23 16:07

Tak jestli je jen slabší než na tom testu z dálnici ale dál neslábne a je stejná..může to být tím že nové testy jsou jiná šarže a je tam třeba méně barviva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.26 11:21

@Natalie159 ahoj, můžu se zeptat jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí