Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny,
Vím, že mi nezbývá vyčkat na další kontrolu, ale zkusím, zda nemá někdo podobnou zkušenost. Poslední ms začala 20.11. a 15.12. jsem měla čárku na testu. 25.12. jsem již měla “dálnici”… (25.12. jsem krvácela, ale po 1. kontrole mi doktorka řekla, že to je normální a že mám zvětšený pravý vaječník a těhotenství potvrdila, ale byl vidět pouze váček) po pár dnech jsem si udělala test ze zvědavosti (stejné značky) a čárka byla slabší. Zkusila jsem další o pár dní později a stále je slabší a nesílí. Na krev se chystám po novém roce. Moje otázka zní, zda nemá někdo podobnou zkušenost a těhotenství bylo prosperující?
Budu ráda, když se podělíte zda máte podobnou zkušenost. Děkuju a přejí krásný den! ![]()
Zkušenost bude mít zde spousta žen, ale asi není příliš reálné, aby slábnoucí čárka, kdy je test stejne značky dělán z koncentrované moči, vypovídala o prosperujícím těhotenství. Spíš naopak, o tom ten princip je, test reaguje na HCG, pokud HCG ubývá, nemůže čárka sílit, to asi sama víš a doufáš v zázrak… Čemuž se vůbec nedivím a držím pěsti, ať se jedná jen o nepřesnost či nespolehlivost testů. U mě čárka slábla, pak vymizela, za tři dny krvácení.
Děkuju za odpověď, no je to týden, co je stále stejná. Je to nervy drásající takhle vyčkávat. Kdybych nebyla zvědavá koza, tak jsem nemusela nad tím tolik přemýšlet a do další kontroly být v pohodě! ![]()
Tak jestli je jen slabší než na tom testu z dálnici ale dál neslábne a je stejná..může to být tím že nové testy jsou jiná šarže a je tam třeba méně barviva