5Dkino České Budějovice

3701
12.2.15 10:04

5Dkino České Budějovice

Ahoj holky z Č. Budějovic a okolí. Chtěla jsem se prosím zeptat, zda-li nevíte, jestli už je dodělané 5D kino v Mercury, jestli už promítá. Chtěli bysme se tam vydat o prázdninách v příštím týdnu, ale abysme nejeli zbytečně. Na netu nemůžu nikde nic najít :nevim:
Moc a moc a moc děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3701
12.2.15 11:45

@JayLee Díky.Já právě viděla na začátku ledna, že to tam připravovali, bylo tam napsáno „už brzy 5D kino“, ale nikde jsem nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
12.2.15 14:01
@JayLee píše:
jasny mno ;) tady o tom taky nikdo nic nevi takze dle me mozna az od bezna tipuju ;)

Jo? až? 8o A já se na to tak těšííííím :mrgreen: Tak musíme vymyslet něco jiného v ČB. Napadl mě Funpark Panda, ale o prázdninách to bude asi mazec, co? :? Netušíš, jak to tam vypadá přes prázdniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
12.2.15 14:19
@JayLee píše:
tam jsem byla jednou a nikdy vic :lol: cenove podstatne drazsi nez třebas takovej Bezbot coz je taky hriste :palec: ale narvano tam no :nevim: koukni na stranky jejich tam mají vse napsano ale me osobne prijde lepsi ten bezbot ale taky zalezi jak stary deti mas mas je tu taky hopsarium :palec:

V Bezbot jsme nebyli, koukala jsem na fotky a přijde mi, že je to tam malinký a spíš pro menší děti, ale možná to jen tak působí na fotkách. Máme děti 7 let a 4 roky.
My jsme v Pandě asi zrovna měli štěstí, že tam skoro nikdo nikdy nebyl, takže se nám to líbilo, ale o prázdninách to bude asi mazec :think: :think: A v Hopsáriu jsme taky nebyli. Možná zkusíme něco z toho. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.2.15 14:21

@SarkaNovo Nevím, jestli si to 5D kino představuješ správně. I podle filmů, co tam promítají si tipuju, že to bude to samé, jako v jiných nákupákach po republice. Je to taková boudička pro 4 nebo 5 lidí, před sebou máš velikou obrazovku a různě to s tebou třepe a naklání. Fiml trvá tak 5 až 7 minut a koukala jsem, že to stojí 80,– Kč. Takže jako „výlet“ do kina mi to přijde trošku málo, ale když už tam někde budete kolem tak to není špatné. Několik krát už jsme v takovým „kině“ byli a bylo to fajn. Jen málo muziky za dost peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
12.2.15 14:24

Díky :-) A můžu Tě prosím ještě otravovat s otázečkou? :oops: Kdybysme se rozhodli pro Bezbot, jakým číslem (když pojedeme městskou)se tam dostaneme od Mercury a na jaké zastávce vystoupíme? Pojedeme totiž asi do ČB autobusem, aby měly děti zážitek :mrgreen: :mrgreen: Furt jezdíme autem, tak to pro ně bude novina - autobus.Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
12.2.15 14:27
@zkrumlova píše:
@SarkaNovo Nevím, jestli si to 5D kino představuješ správně. I podle filmů, co tam promítají si tipuju, že to bude to samé, jako v jiných nákupákach po republice. Je to taková boudička pro 4 nebo 5 lidí, před sebou máš velikou obrazovku a různě to s tebou třepe a naklání. Fiml trvá tak 5 až 7 minut a koukala jsem, že to stojí 80,– Kč. Takže jako „výlet“ do kina mi to přijde trošku málo, ale když už tam někde budete kolem tak to není špatné. Několik krát už jsme v takovým „kině“ byli a bylo to fajn. Jen málo muziky za dost peněz.

Já vím co to je, byli jsme na tom už v Praze a hrozně se nám to líbilo a i když to trvá takovou chviličku, je to zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.2.15 14:32

@SarkaNovo Tak je to OK :) Já to napsala, protože moje teta tam jela s dětmi a pak byla zklamaná, že čekala něco jiného, tak jen tak pro info… Jinak nám se tam taky líbilo, byli jsme na nějakém hororu a bylo to dost realistické, až jsem drtila manželovi ruku :lol: Tak si to hezky užijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
12.2.15 14:45
@zkrumlova píše:
@SarkaNovo Tak je to OK :) Já to napsala, protože moje teta tam jela s dětmi a pak byla zklamaná, že čekala něco jiného, tak jen tak pro info… Jinak nám se tam taky líbilo, byli jsme na nějakém hororu a bylo to dost realistické, až jsem drtila manželovi ruku :lol: Tak si to hezky užijte :mavam:

Děkujeme moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.