Doporučte restauraci v Ostravě na neděli

11565
11.2.15 16:45

Doporučte restauraci v Ostravě na neděli

Ahoj,

chystáme se o víkendu do Ostravy a chtěli jsme si v neděli zajít i s dcerou na oběd do restaurace. Doporučili nám dvě, ale obě jsou v neděli uzavřené. Máte tip na místo, kde nám dobře uvaří a nebude jim vadit dítě?

Předem díky za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17022
11.2.15 16:49

La Futura - je tam i dětský koutek ;) http://lafutura.orio.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
11.2.15 17:22

Miluju lotos
pak je fajn slunečnice´s, koras (ale ti mají v neděli zavřeno, což je škoda)
jakou kuchyni máš ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.2.15 17:38

V Ostravě Petřkovicích Green Hotel, super vaří, v neděli mají otevřeno. Ale pokud máš malou dceru, není tam vevnitř koutek pro děti.
 http://www.hotelgreen.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
11.2.15 17:43

Ještě mě napadla IKEA, dítě bude spokojené a rozhodně nebude překážet :) jídlo relativně OK, není to gurmánský zážitek, ale chutné a zdravé to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.2.15 17:47

Do IKEA můžeme v Praze, a navíc na Valentýna jsme chtěli něco lepšího… :mrgreen:

Děkuju moc za všechny tipy, nějak to projdu a něco vybereme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.2.15 17:50

@subsomi Hele nejsem vybíravá, když mi udělají jídlo bez cibule, tak je mi to celkem fuk :mrgreen: Jako sushi je pro mě škoda, dám si jen zeleninové maki, ale jestli italská, mexická nebo česká, to si nevybírám… Před lety jsme byli na Stodolní i v egyptské ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
11.2.15 18:00

@Slečna Ferka
v Lotosu nemají sushi, mají jiný typ asijských jídel
navíc na Valentýna mají super akci http://www.lotosrestaurant.cz/…doporucujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.2.15 18:09

Je, Slunečnice na Sadové, to máme za barákem… Tak to vypadá fajn.

Chceme tam jít tak trochu po-Valentýnsky, až v neděli, čili ten Lotos nám asi uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
11.2.15 19:57

@Slečna Ferka
ve Slunečnici soporučuju Kuřecí medailónky Lardo ty mi tam chutnají nejvíce :palec: celkově tam dobře vaří, obsluha je velice příjemná a mají tam i dětské židličky a takový malý koutek s hračkama.
A před jídlem vždy podávají domácí chleba s bylinkovým máslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.2.15 20:13

@subsomi Hm, tak Slunečnici mi zamítla kamarádka, že tam chodí vždycky z práce na mejdany a že už tam nechce. Koukala jsem i na internet, a teda hospoda se třeba předškolákama (3, 3, 5), to bude pěknej oříšek… Oni jsou z Výškovic, muž pojede od Hornické polikliniky, tak holt asi na tu Dubinu, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
11.2.15 20:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
11.2.15 20:17

@Králičice bleeeeeeeee v La Future otřesně vaří a ta 10 let stará výzdoba a omlacene stoly taky nikoho nenadchnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
11.2.15 20:28

@Nina Filipi
zámek Zábřeh není úplně pro děti :think:
navíc tento víkend jsou totálně plní, mají tam hezké meníčko, ale už obsazeno :? (to jsme zjišťovala začátkem týdne na večeři, tak bych se bála, že teď už to může být plné i na obědy :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.2.15 20:56

A navíc v Zámku Zábřeh - tramtadadá - mají v neděli zavřeno ;) No takže kam nejít, to už bychom měli.

A teď - kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.