5letá nežere
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
5letá nežere
Můžete mi někdo poradit fintu na 5ti, pomalu 6ti letou slečnu, se kterou válčíme s jídlem? Jedla výborně tak do cca 2 let, kdy šla do jeslí. Od té doby je to horší a horší. Doma se snažíme jí podávat jídla, která má ráda, ale taky si na ní někdy nemůžeme vynutit, aby je snědla. Ve školce nejí skoro nic. Nemlsá, sladkosi jsme zrušili, kromě kakaa, které snídá. Skoro o všem tvrdí, že jí to nechutná. Už jsme vyzkoušeli jí nadávat, vyhrožovat, zakazovat, vysvětlovat, obrázky ukazovat…všechno marné. Je to jasně naše chyba, ale jak se to, do prčic´, řeší? Děkuju!
Jo, názor dětské dr je, ať ji necháme být, že hubená není. Ale to není díky manželovi, který se opravdu snaží do ní dostat zdravá jídla a dá si tu práci s přípravou. Já bych ji nechala vyhladovět a ať jí to, co my…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No ja jsem s malou probkémy měla taky a přesně zhruba ve 3 letech to jí vydrželo až do 12!!!
No, co snědla to vyblila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Citlivky?
co je na tom tak divného. Já mám zase mimčo co by sežralo i nás kdyby mohlo ![]()
Navíc diskuze teda jedno téma se zde jmenuje nežere a nežere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fuj takový škaredý název nežere ![]()
Jaké jídla má nejraději, co jí tak běžně dáváte? M
Moje 4letá třeba miluje pizzu jí hezky, ale někdy taky protestuje a vím, že kdyby nic nesnědla, tak udělám pizzu a ta bude jíst a bude mít škraně jak křeček
. Miluje vývary, někdy se stane, že jí polévku 3× denně.
Trošku dělala problémy dřív, ale jak chodí do školky a vidí, že děcka jí všechno tak jí taky, dokonce si chodí přidávat ![]()
Jíte s ní to samé když jí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm a co jí říkáte: Žer nebo vypadni od stolu??? ![]()
Jinak existují sirupy na podporu chuti k jídlu, něco najdeš na emiminu nebo na googlu, nebo se zeptej v lékárně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tuhle diskuzi jsem si otevřela už jen kvůli tomu názvu. O dceři bych se nikdy nevyjádřila slovy - nežere. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéééééé, já taky říkám že kluci ani jeden nežerou a nemyslím to nijak špatně
tady jsou zase nějaký přecitlivělý matky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když není hubená, tak ji nechte být, nenadávejte, nehudrujte a zase tak moc ji nepodstrojujte. Kolik vůbec měří a váží?
Taky jsem byla takové dítě, dnes jsem dospělá a netrápím se se špeky na břiše a jinde jako naprostá většina mých vrstevnic. Četla jsem názor doktora, že zdravému dítěti mají být vidět žebra na 10 m dálky. Když žebra nekoukají, je založeno na obezitu v dospělosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach nejí?
tak úplně mě to praštilo do očí a je to prostě divný to říct o dítěti
žerou jen zvířata, lidi snad jedí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit