Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky tak dnes jsem byla u dotora a rekl mi ze jsem 5+4 a ze je plodove vejce myslim je velke 8mm jde o to, ze uz bych ale mela byt v 6+ neco ale myslim si ze jsem spatne spocetla i menstruaci tak to doufam sedi chtela sem se zeptat bylo u vas uz u naky neco videt na uktrazvuku v 5tt??? A jakou jste meli hladinu hcq ja mam 15tisic
mě viděl doktor nepatrně plodový váček už ve 3. tt! Pozval si mě následně za 3 týdny a opravdu - byla jsem v 6. tt…
V 5 tt byl videt zloutkovy vacek, zalezi i na kvalite UTZ.
HCG nevim jake jsem mela ani u jednoho tehu. Je tam velky rozptyl a kazda zana ho ma jinak vysoke.
Pokud ti MUDr rekl, ze je vse v poradku, tak bych se tim i ridila
No já měla hcg v 5tt 1300 a to říkala, že je teda dost..
Tak nevím, jen mě to zaskočilo..
Weru píše:
Mozna myslela 15 set
Třeba jo
Já jsem se schválně koukala do tabulek…jako je mi jasný, že to nejde brát přesně podle tabulek, ale zarazilo mě to číslo, tak se kdyžtak omlouvám za OT ![]()
já jsem po IVF a jsem 4+6, máme 2 embryjka a dnes mám hCG 9972 tak proč ne? Každá to má opravdu jinak, nemůže se to brát přesně podle tabulek
a přeju hodně štěstí ![]()
Janicka159 píše:
Ahojky holky tak dnes jsem byla u dotora a rekl mi ze jsem 5+4 a ze je plodove vejce myslim je velke 8mm jde o to, ze uz bych ale mela byt v 6+ neco ale myslim si ze jsem spatne spocetla i menstruaci tak to doufam sedi chtela sem se zeptat bylo u vas uz u naky neco videt na uktrazvuku v 5tt??? A jakou jste meli hladinu hcq ja mam 15tisic
U mě doktor znepokojoval pokud bylo těhu mladší než mělo být, jak je starší tak je v klidu, že to se stává.
HCG nevím, krev mi nebrali.
sestramona no to mi je jasný, ale jen mě teda překvapilo, proč se doktorce zdálo 1300 moc
ale to už je teď jedno ![]()
mne dnes na prvni prohlidce rekla 5+4 a na sonu bylo krasne videt… hladinu HCG nevim, budou brat krev az nejdriv za dva tydny…
mozna sem spatne rozumnela ale myslim ze rikala 15t a kdyz by se dal nevyvijelo stoupa porad hcg protze mi rejl doktor ze bych mela byt o 2 tydny vic a ze bud jsem dele otehotnela,nebo se nevyviji dal.
mozna sem spatne rozumnela ale myslim ze rikala 15t a kdyz by se dal nevyvijelo stoupa porad hcg protze mi rejl doktor ze bych mela byt o 2 tydny vic a ze bud jsem dele otehotnela,nebo se nevyviji dal.
když se těhotenství nevyvíjí, nestoupá hCG. Takže pokud stoupám je vše ok. A jak píšou holky, je lepší, když je těhu starší, než mladší ![]()