6. - 7. měsíc těhotenství, jak ho prožíváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucieHora
14.5.18 22:27
@Russet píše:
Nikdy jsem neměla vypracovanou postavičku z fitka (takové prostory se mi protiví), takže mi nemělo co chybět ;-) Beztak polovinu odložíš v porodnici a zbytek vyběháš s kočárem. Toho se neboj.

V pořádku, každý má to svoje a děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
7712
14.5.18 22:32
@LucieHora píše:
Mě záda bolí spíš během dne, k večeru.. já to asi prožívam nějak víc než ostatní. Jsem hrozně udejchaná, pověsit prádlo mi trvá 5× dýl než dřív.. :think: a hlavně teď v tom horku je to ještě horší!

To neni o prozivani, ja to taky prozivam (kor po ZT) ;) spis je to fyzicky pro tebe narocnejsi…ale zas kdyz ctu, ze jsi chodila do fitka (ja ne :mrgreen: ), tak by to fyzicky melo byt i snazsi…ale zas kazde telo je jine a tohle je velka zmena, takze to nejde pausalizovat ;) jinak zada chapu…ono pokud pres den moc neodpocivas, tak to je jasny, ja kdyz mam vice pohybu a treba delsi prochazka a tak, tak to taky pocituju vic…i pnuti vpredu z vrchu briska ;)…ono to brisko uz je tezsi preci jen a zada dostavaji vic zabrat… :mrgreen: a nejhorsi je, ze ty horka teprve prijdou 8o ale ber to tak, ze to zmakneme a pak u sebe budeme mit nase zlaticka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.5.18 07:48

@LucieHora já říkala to samy ale je to pravda… :mrgreen: @P4ja my taky, mam o kopany pravý žebro, dost to bolí občas… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí