6. - 7. měsíc těhotenství, jak ho prožíváte?

LucieHora
14.5.18 21:17

6 - 7 měsíc těhu

Ahoj holky, jsem ve 25tt, a potřebuju vědět, jak jsou na tom ostatní. U mě je každý den jiný - nálady, chuť k jídlu, chuť k sexu, únava.. Jsem z toho na mrtvici a vlastně ani nevím, co čekat sama od sebe! A máte problémy “s tělem”? Hůř chodím na velkou, častěji chodím čůrat, a začalo období - neobuju, neoholim! Holky, nejsem v tom sama, že ne? :nevim: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
442
14.5.18 21:19

Určitě nejsi. Končím 6.měsíc a musím říct, že jsem protivná sama sobě a ve vlastním těle jsem se snad nikdy necítila divněji :mrgreen: Věřím, že to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.5.18 21:19

Já jsem 31.týden… nejsi :mrgreen: a je to porad horší… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHora
14.5.18 21:24

@Neeky :palec: Děkuju, no je to hrozný, jeden den se probudim s úsměvem a vydrží mi to celej den. Někdy se probudim otráveń a taky mi to vydrží :D chudák můj přítel, ten to musí trpět.. 8o

• Citovat
  • Upravit
21091
14.5.18 21:24

@LucieHora Nejseš je to normální a bude hůř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHora
14.5.18 21:26

@adri26 @P4ja :roll: Právě, o víkendu jsem řikala, že pokud mi někdo řekne, že BUDE HŮŘ, tak že ho zabiju, protože už teď opravdu nemůžu!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
21091
14.5.18 21:29
@LucieHora píše:
@adri26 @P4ja :roll: Právě, o víkendu jsem řikala, že pokud mi někdo řekne, že BUDE HŮŘ, tak že ho zabiju, protože už teď opravdu nemůžu!!! :lol:

Když nemůžeš, můžeš ještě třikrát :) Jsem ve 30tt a teprve teď to začíná, váha šla nahoru. Bříško je těžké a navíc asi máme fotbalistu nebo kickboxera a pěkně hranatého. Protože už to není nevinné vlnění a šťouchání, ale pořádné rejpání :)

A kdybych to věděla, tak jsme loni postavili bazén, protože mně na unavená záda a nohy pomáhá plavání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.5.18 21:31

@LucieHora to tak jeee ;) musis to brat tak, ze pro to miminko to zvladnes vsechno, nepozoruj to tak :P jinak holeni uz pak byva po pameti :lol: a holeni nohou je jak vystup na Snezku :mrgreen: (jsem teda v 9. mesici :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHora
14.5.18 21:35
@P4ja píše:
Když nemůžeš, můžeš ještě třikrát :) Jsem ve 30tt a teprve teď to začíná, váha šla nahoru. Bříško je těžké a navíc asi máme fotbalistu nebo kickboxera a pěkně hranatého. Protože už to není nevinné vlnění a šťouchání, ale pořádné rejpání :)A kdybych to věděla, tak jsme loni postavili bazén, protože mně na unavená záda a nohy pomáhá plavání :)

Já mám někdy pocit, že to dítě se chce prokopnout ven, protože to jsou rány jako blázen! :lol: a plavání je božský, ale bazén bohužel nemáme, takže jezdíme občas do krytýho. ;)

• Citovat
  • Upravit
LucieHora
14.5.18 21:37
@Kukacka123 píše:
@LucieHora to tak jeee ;) musis to brat tak, ze pro to miminko to zvladnes vsechno, nepozoruj to tak :P jinak holeni uz pak byva po pameti :lol: a holeni nohou je jak vystup na Snezku :mrgreen: (jsem teda v 9. mesici :lol: )

Bříško má asi každá slečna jiný, ale podle mě já už mám docela velký, a pravda je, že mě hrozně bolí záda, takže už se prostě namáhat nechci. Holení nohou nechávam na poslední chvíli a <> má na starost přítel :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7712
14.5.18 21:40
@LucieHora píše:
Bříško má asi každá slečna jiný, ale podle mě já už mám docela velký, a pravda je, že mě hrozně bolí záda, takže už se prostě namáhat nechci. Holení nohou nechávam na poslední chvíli a <> má na starost přítel :lol: :lol:

Tak pokud ti ted prijde velky, tak pockej za mesic a ke konci :mrgreen: jinak zada me bolely z postele, vymenila jsem lepsi matraci a super :palec: nohy resim, az kdyz je to uz moc i na me, ale nemam to proste rada :mrgreen: a jinak dole se holim sama po pameti a v pohode, davam :lol: a o namahani nebyla rec :nevim: vsak ja taky hodne odpocivam, max kratsi prochajda, at nejsem uplne nepouzitelna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.5.18 21:46
@LucieHora píše:
Bříško má asi každá slečna jiný, ale podle mě já už mám docela velký, a pravda je, že mě hrozně bolí záda, takže už se prostě namáhat nechci. Holení nohou nechávam na poslední chvíli a <> má na starost přítel :lol: :lol:

Já se obouvala v poho až do jízdy do porodnice. Oholená jsem byla též. Ale spostu těhotných je na tom stejně jako ty. Vydrž, pak se ti po břichu bude stýskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHora
14.5.18 22:13
@Kukacka123 píše:
Tak pokud ti ted prijde velky, tak pockej za mesic a ke konci :mrgreen: jinak zada me bolely z postele, vymenila jsem lepsi matraci a super :palec: nohy resim, az kdyz je to uz moc i na me, ale nemam to proste rada :mrgreen: a jinak dole se holim sama po pameti a v pohode, davam :lol: a o namahani nebyla rec :nevim: vsak ja taky hodne odpocivam, max kratsi prochajda, at nejsem uplne nepouzitelna :mrgreen:

Mě záda bolí spíš během dne, k večeru.. já to asi prožívam nějak víc než ostatní. Jsem hrozně udejchaná, pověsit prádlo mi trvá 5× dýl než dřív.. :think: a hlavně teď v tom horku je to ještě horší!

• Citovat
  • Upravit
LucieHora
14.5.18 22:15
@Russet píše:
Já se obouvala v poho až do jízdy do porodnice. Oholená jsem byla též. Ale spostu těhotných je na tom stejně jako ty. Vydrž, pak se ti po břichu bude stýskat.

Tomu věřim, že mi to bude chybět. Ale na druhou stranu mi spíš chybí moje vypracovaná postavička z fitka. ;) jsem už dávno za půlkou a vlastně sem si na ty kila navíc pořádně ještě nezvykla. :(

• Citovat
  • Upravit
53518
14.5.18 22:18
@LucieHora píše:
Tomu věřim, že mi to bude chybět. Ale na druhou stranu mi spíš chybí moje vypracovaná postavička z fitka. ;) jsem už dávno za půlkou a vlastně sem si na ty kila navíc pořádně ještě nezvykla. :(

Nikdy jsem neměla vypracovanou postavičku z fitka (takové prostory se mi protiví), takže mi nemělo co chybět ;-) Beztak polovinu odložíš v porodnici a zbytek vyběháš s kočárem. Toho se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí