6měsíční zvláštně funí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
178
28.5.13 14:11

6 měs.zvláštně funí

Ahoj maminy,
prosím o radu. Mám 6 měs. starého chlapečka a asi 14 dní má divný tik nebo jak to nazvat. Našpulí pusu, zamračí se a rychle funí nosem teď jsem ho krmila a udělal to za tu dobu asi 10× teměř každou lžičku :think: je to docela vtipný ale nevím proč to dělá? Dělá to i vaše dítko? A nevíte proč si pořád strká ručičky do pusy když dáváme kaši nebo odpoledne příkrm? Díky za odpovědi K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
28.5.13 14:15

Protože to je dítě :lol:
Mojo si zase mezi sousty strkalo do pusy ponožku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
28.5.13 14:16

@tynuša301 ruce může mít v puse že mu rostou zoubky, náš (14m) si je tam rve doteď když se nějakej klube, a jinak ty ksichtíky jsou normální, to dělaji snad všechny děti něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
28.5.13 14:30
@BellinkaX píše:
Protože to je dítě :lol:
Mojo si zase mezi sousty strkalo do pusy ponožku…

Tak ponožky si do pusy taky pořád strká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
28.5.13 14:32
@tynuša301 píše:
Tak ponožky si do pusy taky pořád strká :lol:

No vidíš, je normální :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
28.5.13 15:05

Maly sice nefuni, ale pri dnesnim kvetakovem prikrmu na me hodil tak zalostny vyraz, ze jsem mu sla udelat radeji mliko :mrgreen: prsty, pesti, nohy v puse + slintani jak vystavni bernardyn je u nas na dennim poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
28.5.13 15:44

Náš mladej si taky rve do pusy kde co i při krmení. To by ještě šlo, jenže teď se naučil prskat a to je teprve ta správná zábava :roll:. Dělá to jen tak, i když mu chutná a ještě se tomu chechtá. Asi budu jeho i sebe balit do igelitu. A to funění provozoval taky, když přišel na to, že může dýchat pusou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
28.5.13 18:53
@Jaruše píše:
Náš mladej si taky rve do pusy kde co i při krmení. To by ještě šlo, jenže teď se naučil prskat a to je teprve ta správná zábava :roll:. Dělá to jen tak, i když mu chutná a ještě se tomu chechtá. Asi budu jeho i sebe balit do igelitu. A to funění provozoval taky, když přišel na to, že může dýchat pusou.

Jéé tak to jsem ráda, že to dělají všechny mimi…já mám první tak nevím :-O malej zatím neprská ale pravidelně mě u krmení bije, a bere mi lžičku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí