Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,
prosím o radu. Mám 6 měs. starého chlapečka a asi 14 dní má divný tik nebo jak to nazvat. Našpulí pusu, zamračí se a rychle funí nosem teď jsem ho krmila a udělal to za tu dobu asi 10× teměř každou lžičku
je to docela vtipný ale nevím proč to dělá? Dělá to i vaše dítko? A nevíte proč si pořád strká ručičky do pusy když dáváme kaši nebo odpoledne příkrm? Díky za odpovědi K.
Protože to je dítě ![]()
Mojo si zase mezi sousty strkalo do pusy ponožku…
@tynuša301 ruce může mít v puse že mu rostou zoubky, náš (14m) si je tam rve doteď když se nějakej klube, a jinak ty ksichtíky jsou normální, to dělaji snad všechny děti něco ![]()
@BellinkaX píše:
Protože to je dítě
Mojo si zase mezi sousty strkalo do pusy ponožku…
Tak ponožky si do pusy taky pořád strká ![]()
@tynuša301 píše:
Tak ponožky si do pusy taky pořád strká
No vidíš, je normální
![]()
Maly sice nefuni, ale pri dnesnim kvetakovem prikrmu na me hodil tak zalostny vyraz, ze jsem mu sla udelat radeji mliko
prsty, pesti, nohy v puse + slintani jak vystavni bernardyn je u nas na dennim poradku.
Náš mladej si taky rve do pusy kde co i při krmení. To by ještě šlo, jenže teď se naučil prskat a to je teprve ta správná zábava
. Dělá to jen tak, i když mu chutná a ještě se tomu chechtá. Asi budu jeho i sebe balit do igelitu. A to funění provozoval taky, když přišel na to, že může dýchat pusou.
@Jaruše píše:
Náš mladej si taky rve do pusy kde co i při krmení. To by ještě šlo, jenže teď se naučil prskat a to je teprve ta správná zábava. Dělá to jen tak, i když mu chutná a ještě se tomu chechtá. Asi budu jeho i sebe balit do igelitu. A to funění provozoval taky, když přišel na to, že může dýchat pusou.
Jéé tak to jsem ráda, že to dělají všechny mimi…já mám první tak nevím
malej zatím neprská ale pravidelně mě u krmení bije, a bere mi lžičku:)