Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj
Muj syn ted prodelava 6 nemoc a uz ma vyrazku a me by zajimalo jestli ho muzu vykoupat vecer ve vane nebo radeji ne a jen treba omyt zinkou. Dekuji za odpovedi ![]()
Ahoj, taky jí právě proděláváme, nejpr jsem teplotu přičítala zubům, protože se mu začínají klubat a dneska se osypal. Už si přesně nepamatuju jak to měl první, ale myslím, že jsem ho koupala normálně.
Já viktora koupala úplně normálně. teplotu jsem přičítala reakci na očkování priorixem a bylo jasno až když se osypal. ale běžné večerní rituály jsme kvůli tomu neměnili
Tak dekuji, nejak si nejsem prave jista jestli by se tim nejak ta vyrazka treba nezhorsila. zkratka jsem nikde nenasla k teto nemoci jak je to s tim koupanim.
Vyrážka u téhle nemoci se nešířím vnějšími vlivy, jako že by si ji roznesl. Přesto je určitě lepší sprcha než klasické čvachtání ve vaně. I kvůli hojení vyrážky je lepší to nenechat moc rozmočit. Ale ta sprcha je ok.
Tak jsme koupali ale byla to spis rychlovka.Je desne protivny porad se mu neco nelibi a breci ![]()
@gonal píše:
Tak jsme koupali ale byla to spis rychlovka.Je desne protivny porad se mu neco nelibi a breci
no jo, to si asi jeste uzijes
moje kamaradky maji taky tu zkusenost, ze jejich deti byli pri seste jeste tyden po protivný jak něco. Můj synek sice protivnej nebyl, ale mel pro zmenu tydenní nechutenství.