6. nemoc a koupání

300
6.10.12 16:46

6 nemoc a koupani

Ahoj
Muj syn ted prodelava 6 nemoc a uz ma vyrazku a me by zajimalo jestli ho muzu vykoupat vecer ve vane nebo radeji ne a jen treba omyt zinkou. Dekuji za odpovedi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
6.10.12 16:53

Ahoj, taky jí právě proděláváme, nejpr jsem teplotu přičítala zubům, protože se mu začínají klubat a dneska se osypal. Už si přesně nepamatuju jak to měl první, ale myslím, že jsem ho koupala normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21646
6.10.12 16:55

Já viktora koupala úplně normálně. teplotu jsem přičítala reakci na očkování priorixem a bylo jasno až když se osypal. ale běžné večerní rituály jsme kvůli tomu neměnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.10.12 17:00

Tak dekuji, nejak si nejsem prave jista jestli by se tim nejak ta vyrazka treba nezhorsila. zkratka jsem nikde nenasla k teto nemoci jak je to s tim koupanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.10.12 17:53

Jakmile opadla teplota, sprchovala jsem, i s vyrážkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
6.10.12 18:11

Vyrážka u téhle nemoci se nešířím vnějšími vlivy, jako že by si ji roznesl. Přesto je určitě lepší sprcha než klasické čvachtání ve vaně. I kvůli hojení vyrážky je lepší to nenechat moc rozmočit. Ale ta sprcha je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.10.12 19:42

Tak jsme koupali ale byla to spis rychlovka.Je desne protivny porad se mu neco nelibi a breci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.10.12 21:14
@gonal píše:
Tak jsme koupali ale byla to spis rychlovka.Je desne protivny porad se mu neco nelibi a breci :(

no jo, to si asi jeste uzijes :? moje kamaradky maji taky tu zkusenost, ze jejich deti byli pri seste jeste tyden po protivný jak něco. Můj synek sice protivnej nebyl, ale mel pro zmenu tydenní nechutenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
7.10.12 11:07

No tak dneska uz je lepsi jak vcera, snad uz bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí