Neustále špinění 6. týden

21091
19.2.19 12:49

@KlaraZemanova JE to buď a nebo. Zkušenost nemám, ale držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37237
19.2.19 12:49

Tak 6tt je stejně buď a nebo, nic víc než nasadit ten utrogestan se dělat nedá, pokud to těhotenství není prosperující tak odejde i kdybys ležela v nemocnici s nohama nahoru. Na to špinění si můžeš koupit ascorutin, je volně prodejný, bere ho spousta těhotných, je to víceméně jenom vitamín C a pomáhá stahovat žilky. Návaly horka jsou normální to je vlivem hormonů, stejně jako nevolnost, můžeš mít nižší tlak a motat se hlava, to mě provází od začátku těhotenství. Křeče moc dobrá známka nejsou, ale zas nevím co si pod tím pojmem představit, protože každá z nás má jiný prah bolesti, co je pro někoho píchání kterého si sotva všimne je pro druhého šílená křeč, a bolesti břicha jsou taky běžné, jak se roztahuje děloha a břicho se připravuje na růst. Pokud jsi pod dohledem lékařů víc dělat nemůžeš, jenom čekat jak to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
19.2.19 12:52

@KlaraZemanova začátek je buď a nebo. To ty nebo lékař neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17108
19.2.19 13:01
@KlaraZemanova píše:
Maminky mám otázku.. 6 týden, neustále špinění.. Ráno nebo spíš dopoledne těžký nával horka, temno, křeče a krvácení… Už po několikáté navštíven dr jak normální tak pohotovost.. Brání pouze utrogestan a nic víc.. Někdo kdo měl podobné zkušenosti?

Ahoj,

já jsem sice nešpinila, ale křeče, bolení podbřišku návaly, čichání smradu, zvracení, motání hlavy, hučení v uších to jsem měla v prvním těhotenství celý první trimestr. A dopadlo vše dobře, tak přeji aby i u tebe to bylo v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.2.19 13:10

@KlaraZemanova Je to jiný stav, každá to má jinak..jsi na začátku jak tady ostatní píšou je to buď a nebo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí