Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
mám 6 tydenního chlapečka a nevím přesně jaké hračky nebo co pořídit na jeho rozvoj ale i zábavu. Už si mě dlouze prohlíží, usmívá se a v noci hýkal smíchy (myslela jsem že se dusí a on byl jen vytlemenej
) tak mu chci dát jiné důvody se smát než jsem já nebo duchové v pokoji
. Děkuji všem.
Maty začal projevovat zájem o hračky tak ve 3 měsících do té doby se zajímal jen o lidi. máme rádi hrací deku, hračky Lamaze a Fisher price a hlavně chrastítka ![]()
Ahoj, u nás to bylo stejné. Doporučuji hračky od firmy Lamaze, nejdříve černobílou kolekci a pak další na rozvoj dítěte. Malá si hraje jenom s těmito hračkami. Ostatní ji nezajímají
.
U nás frčel lustr
stačilo rozsvítit a byl klid
utrácela jsem za lamazáky, prý jsou vyvinuté tak, aby zaujmuli děti svojí barevnou kombinací, ale u nás o ně nikdy nejevila malá zájem ![]()
Takhle malému dítěti bohatě stačí, když si s nim budeš povídat, můžeš s ním chodit po bytě a ukazovat mu věci. V ručičkách stejně ještě nic neudrží
Jinak za mě doporučuju hračky Lamaze objednávat přes ebay. vyjdou mnohem levněji. tady v Čechách jsou hodně předražené. například hudební housenku co tady stojí kolem 900 jsem i s poštovným měla za 15 dolarů a většina hraček vyjde tak na 10-12 i s poštou
@paola white Máš na Ebay nějakého osvědčeného prodejce? Nějak se stále bojím z Ebay objednávat, možná proto, že neumím úplně perfektně anglicky a bojím se, že mě někdo napálí. ![]()
No hudebni housenku za 900 bych fakt chtela videt…ja ji u nas koupila za nejake 400, z ebay se to nevyplati, taky jsem se na to divala…staci pohledat u nas
Muzu doporucit, brala jsem si od nich hodne, co se mi nelibilo, tak mi i klidne vymenily…http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=649169 a nejsou to nejake levne cinske napodobeniny
No on mi v ruce vydrži jen na rameni jako opřenej
ale tak ho nechci dávat moc prej to není dobrý na zádíčka
v koárku má kravičku a na tu se hihňá je černo-bílá tak asi koupím http://www.lamaze-hracky-pro-nejmensi.cz/…-lamaze.html a hrací deku a budu u něj
.
KOupit hrazdičku, nějaký hračky k zavěšení, navěsit níž, než dává výrobce, dát protichcací podložku, na ni dítko bez plenek a nad něj hrazdičku. KOlem 8 ho týdne už to celé začne chápat a projevovat zájem, super věc na rozvíjení motoriky, později i obracení, holky si pod ní vyhrály neskonale, hodiny denně!
@Stormay píše:
@paola white Máš na Ebay nějakého osvědčeného prodejce? Nějak se stále bojím z Ebay objednávat, možná proto, že neumím úplně perfektně anglicky a bojím se, že mě někdo napálí.
objednávala jsem odtud http://myworld.ebay.com/pangu11/?…
bohužel jsem objednala více věcí a poštovné nelze spojit v jedno, prodejce mi dal „jen“ slevu, hračky nepřišly v originál krabici, ale vypadají skvěle, přesně jako na obrázku, balíček dorazil asi 10 dní po zaplacení. celkově jsem byla spokojená
A jinak- hračky lamaze jsem VŠECHNY A KOUPILA Z DRUHÉ RUKY Z mmb ZA TŘETINU CENY, než jsou v obchodech a vůbec všude, miminka je nestačí zničit, nám posloužily a ještě jsem je poslal dál za dobrou cenu, takže pro mne útrata mizivá
![]()